0 oy
2,030 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,264 puan) tarafından
Nerdeyse her gun yemek tartışması oluyor ya. Ramazan diye nohut fasulye taze fasulye yemem gaz yapar diyor. Ramazanda makarna kumpir tarzi basit yemem diyor. Bugun evde tavuk yok. Kuşbaşı et zaten yok. Kıyma  var biraz dun hakkınızı helal edin icli kofte yaptım. Bir de esim doner cok seviyor onu da sık  yaptik evde iskender gibi de doner gibi de. Fast food seviyor. Pizza yaptik hazir da alip pisirdik. Şu hazir citir tavuk paketinden aldı 2 3 kez yedi. Dolabimda 2 seferlik kiyma kaldi yarin son gun kullanirim dedim bugun de istiyorsan balık alalim dedim yok evde o kadar sey var niye para harciyoruz diyor. Allah icin bana yemek soyleyin. Adam karnabahar kabak patlican ıspanak mantar yemiyor evde tavuk et yok kiyma da kullanmayacam. Makarna kumpir patates sulusu ezmesi vs de istemiyor. Bakliyat da gaz yaparmış. Siz soyleyin ne yapayim. Bana iki de bir 3 5 yemek sayıp duruyorsun diyor. Hakkınızı helal edin bu kadar yemek ismi saymak istemezdim ama durumu anlayin diye yazdim

61 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acaba ne yiyecekmis borekk. Yap çorba yap Allah sabır versin
(2,264 puan) tarafından
Borek sahur işi ona gore canim bela tam
-Reklam-
0 oy
(4,520 puan) tarafından
Midesine düşkün erkek gerçekten hiç çekilmez Allah sabır versin canım. Fırına sebze atabilirsin etsiz tavuksuz çok güzel oluyor yanına cacık çorba da yaparsın 
(2,264 puan) tarafından
Sorayim bir sagol canim
0 oy
(1,851 puan) tarafından

Kaşarlı sucuklu pide yap evde fırında.yada pizza yap. Pişi kızart yanına salata ayran yap çorba ile 

(2,264 puan) tarafından
Hepsini yaptim canim yakin zamanda
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Böyle şükürsüz insanla ömür mü geçer ya Allah akıl fikir versin valla canım kusura bakma ama 
(2,264 puan) tarafından
Amin canım zor valla
0 oy
tarafından
Tavuk daha çok gaz yapar onun bahanesi var erkek evlatlarini cok şımartıyor annelee sonra her yemeğe burun kıviriyorlar ben daha yemek sectigimi bilmem yeri geldi ac kaldik yoğurt ekmek yedik çok üstüne düşme 
(2,264 puan) tarafından
Annesi 5 çeşitten cok yapmaz canim bilmez bu nasil boyle anlamadim
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bizde bunun için bi kaç kere kavga ettik hani değişik bizimki normalde ben önüne çorba koysam yer ama sevdiği hiç bişey yok her seferinde aynı şeyleri yapmaktan bıkıyorum bende bi kere börek yaptım evde kalın olmuş diye etmediğini bırakmadı ramazan ayıydı yine nasıl ağladım geçen sene kandil diye oruç tuttu tavuk yemez bende sana bişey yapım kendime tavuk yapcam dedim yok dedi tavuğu da çıkardım onu görünce dellendi bi kavga ettik eşyamı topladım gidiyordum evden çıktım annemi aradım kuzenimi aramış o durdurdu bi de paramı falan evde unutmuştum gidemedim şimdi her Ramazan ayinda çok korkuyorum yine aynı olacak diye 
(2,264 puan) tarafından
Ay ya bunlar orucun anlamini bilmiyor yazik
0 oy
(1,895 puan) tarafından
İnanirmisın bizde ayniyiz ya şu evlilikte beni en çok yıpratan şey yemek oldu ne istiyosan onu yapim diyo bn ne bilim ne yapıyosan yap diyo snrada bn bunu yemem diyo rabbim sabır versin sana 
(2,264 puan) tarafından
Sana da canim gerçekten zor
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Lahmacun yaptir ama kiymani kullanma kasaba hazirlattir
(2,264 puan) tarafından
Disardan harcama diyor canim yarin lahmacun dusunuyorum evdeki kiymayla son gun
0 oy
(101 puan) tarafından
Şehriye çorba yumurtalı ıspanak kavurması
(2,264 puan) tarafından
Ispanak asla yemiyor
0 oy
tarafından
Rabbim gozunu doyursun onun o nimetlrre muhtac olan kac cocuk var ulkede.ben olsam ***** koķünü hazirlardim..
(2,264 puan) tarafından
Oyle malesef
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Benim eşim gibi anlaysiz erkeksen bahane buluyorlar durduk yere nefret ediyorum valla allh yardımcın olsun cnm
(2,264 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
tarafından
Dhaa ne yapacaksın ki onu yemem bunu yemem kız bu senin ömrünü yer başta mı böyle alıştırdın canım
(2,264 puan) tarafından
Oyle oldu herhalde keske basindan yapıp önune koysaydim direk
0 oy
(2,173 puan) tarafından

Ne varsa onu yesin millet açlıktan ölüyor bunlar yemek beğenmez kır iki yumurta yesin ! 

Benim eşimde biraz seçici bu konuda valla çoğu zaman da kendi bildiğimi yapıyorum uğraşamam hergun güveç yapayım nerde getircem hergun et kıyma
(2,264 puan) tarafından
Anlamiyorlar ki.. sanki buzluk tavuk et dolu da biz yapamiyoruz
(2,173 puan) tarafından
Aynen öyle valla ya buzluk et tavuk olsa bile ben hergun yiyemem valla insanın canı bazen de farklı etsiz yemekler istiyor açıkçası ben çok et seven biri değilim belki ondan :)
0 oy
(3,074 puan) tarafından

Yalanci kalamar

Kavrulmuş pide ustune yogurt ve domates sosu döküp en uste kofte koyabilirsin 
Tavuk tantuni
Kadinbudu köfte yaninda firinda baharatli patates
(2,264 puan) tarafından
Yalanci kalamara bakacam. Digerleri olmaz canim et tavuk yok
0 oy
(36 puan) tarafından
Beşamel soslu tavuk

Fırında köfte patates

İzmir köfte 

Beyti kebabı

Tepsi kebabı 

Kıymalı, kaşarlı sucuklu pide

Biber dolması 

Umarım yardımcı olmuşumdur bi anda aklıma gelen bunlar
(2,264 puan) tarafından
Et tavuk kullanmadan canim. Dolna olabilir sagol
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Şimdi bisey diecem tövbe tövbe:DDDD
(2,264 puan) tarafından
Aynrn o :)
0 oy
(489 puan) tarafından

Atalarımız savaş meydanlarinda atlarin pisliklerinin içinden buğday tanelerini ayırıp yıkayıp yerken kocanın bu yaptıklarını da okuyunca şükürsüz olduğunu düşünüyorum kusura bakma . Sen onun önüne her gün farklı yemek versende 5 yıldızlı otel şefleri önüne yemek koysa da şükürsüz bir insan asla doymaz beğenmez canim.  Kendini hırpalama.  Allah her insana o gun ne kısmet verirse insan onu yer de geç.  Ömrünü çürütme. Yazik yaaaa ac insanlar var açc çöpe atılan ekmegi alip yiyen insanlar var . İnsan önce sukur etmesini öğrenecek.  Allah yardimcin olsun bacım.  Sen kocana hic bağırmadan çağırmadan alttan alttan bence anlat atalarimiz boyle boyle yapmis bak ac insanlar var falan filan diye . Sonra önüne ne koysan ona baklava gibi gelecektir inşallah.  :pinch:

(2,264 puan) tarafından
Anlamaz canım :( ama 2 gun kaldi ramazan bitsin ne varsa onu yapacam
0 oy
(3,834 puan) tarafından
ayy benim esimde cok seçiyor böylesine birak kendisi yapsın ben oyle yapıyorum arada cok dağıtıyor ama en azından yemek derdinden kurtuluyorum beğenmezse de yaptığını sesini çıkarmıyor 
(2,264 puan) tarafından
Yapmaz ki açlıktan ölür yine yapmaz
0 oy
(410 puan) tarafından
Valla benmde esim cok yemek secer bide asciyim kendim inan sogudum yemek yapmaktan ama sesini cikarmaz Allahtan makarna versen yer... yemek secen insan cok zor bilmedigi seyleri cocuk gbi kandira kandira veriyorum patlican yemez gecen tavuklu begendi yaptim vallahi catir catir yedi anasi alistirmis yemiyor diye yapmamis ben ugrasiyorum
(2,264 puan) tarafından
Aşcı misin ne guzel ya. Hele asci ile evlenen kadinlar dünyanin  en sanslilar bence
0 oy
tarafından
Zıkkımın kökünü yap bacım millet açlıktan ölüyor seninki yemek beğenmiyor
(2,264 puan) tarafından
Hakki o canim malesef
tarafından
Allah akıl versin canım
(2,264 puan) tarafından
Amin canim amin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 516 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,033 göst.
0 oy
13 cevap 685 göst.
0 oy
10 cevap 412 göst.
17 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Melek Batur (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,039 soru

24,052,753 cevap

329,763 kullanıcı

...