0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Torunu oldu iki aylık falan resmini atmış wp durumuna maşallah ne kadar tatlı abla yazdm görüldü atıp durumy silmiş ne sağol dedi ne bsy bende dedim abla m etme nazar etmem bidahada demem bsy dedim yine görüldü atmış cvp yok muhattab olmam artk sanki yicem cocugu

6 Cevaplar

0 oy
(2,462 puan) tarafından
Belki kızı kızmıştır niye paylaştın diye. Benim ablam da uzun süre paylaşmadı kızını ben paylaşınca kaldır dedi. Işi vardır cevap yazamamış olabilir. Allah aşkına böyle ufak tefek şeyleri sorun etmeyin ya hele de aile arasında
(2,350 puan) tarafından
Hep atıyor sürekli ben yazınca kaldirdi
(2,462 puan) tarafından
O zaman ablanla bunu konuş canım. Sevmiyorum görüldü olmasını de mesela. Işin varsa işim var yaz ben zaten zorlamam de. Ama böyle karşılıklı sorunun ne olduğunu bilmeden arayı bozmayın bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani ablanız da olsa kabalık etmiş ama insanlar kardeşlerine bile o kadar kötü şeyler yapıyorlar ki bu gibi sorunlar her zaman halledilir. Boş verin siz sağlıklı sıhhatli olun yuvanız da mutlu olun gerisi boş 
(2,350 puan) tarafından
Yanlış yapıyor canım ben kötü bsy demedm canm skldi
tarafından
Bu durum atma ne biliyim bu tarz şeylerde yanlış anlaşılmaok oluyor belki öyledir. Yaptığı yanlış ama belki zor bir dönemdir.
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Tovbe tovbe atmasaymis madem o kadar korkuyorsa bir de masallah demissin yani 
(2,350 puan) tarafından
Evet canım niye kötü niyetle bakım melek o hep atıyordu ilk defa yazdm öyle hemen sildi
0 oy
tarafından
Sabah olunca kadın sığınmaya gidecem diyordun ne oldu ?
(2,350 puan) tarafından
Çıkamadım evden rahatsızım hastaneye gitmem gerekiyor son postlarima bak
tarafından
Kuzu büyütme bence tamam oldu bikere kendini de o yavruyu da perişan etme otur güzelce konuş akşam eşinle bayram geliyor bayramda küslük olmaz, bayram geçince de doktora git o yaralar için
(2,350 puan) tarafından
Umrumda dil artk o götürmedi hastaneye yine çıktı bacağımda karnımdaki daha iyilesmedi burnu surtsun iyice
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Durumu pisman olup kaldirmasina bisey dememde, nezaketen sagol bacim diyebilirdi yani yada bi aciklama...
(2,350 puan) tarafından
Evet canım bende onu diyorum
(6,972 puan) tarafından
Takma kafana canim belki iso çıkmıştır, bazen okuyup o anda bisey oluyor cevap veremiyorsun, sonra unutup gidiyor
(2,350 puan) tarafından
Smdi atmış msj emoji atmış öpücük atan
(6,972 puan) tarafından
Ablan yoksa burdami gordu bu postu  :))
(2,350 puan) tarafından
Yok gibi o bilmez buralari
0 oy
(740 puan) tarafından
Bence  mantıklı  bi açıklaması  vardır   arada  bende  paylaşıp siliyorum o esnada  taşanlar  oluyor  çocuk ağlıyor dönemiyorum.  Bence   uzulme  Boş ver 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 384 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 450 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 565 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,624 göst.