0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (123 puan) tarafından
Merhaba kızlar 

Geçen gün görümcem bana geldi.Bebeği asla durmuyo falan altına yaptı.Bana acar misin altını dedi bir açtım çocuğun poposu sırf yara bide kanıyor.Altini açınca ağlaması kesildi yavrunun.Bende oğlumu yakın zamanda doktora götürdüm.Bize bir krem verdi.Pişiği anında geçti.Bende dedim ki böyle böyle al kullan sende.Bin bir türlü bahane,yok diş çıkarıyor ondan böyle bizim kullandığımız krem de geçiriyor.Ben oğlumun poposunu hergun yıkıyorum o zaman da geçiyor diyorum.Yok işte üşüyor.Her lafima bin bir türlü bahane buluyor.Kötülük istemiyorum kendi evladı için söylüyorum.Ama herseyde böyle yapıyor.Sizinkiler de böyle mi?Sinir oluyorum doğal olarak.

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen onu kinarsinn falan diye düşünmüştür
(123 puan) tarafından
Niye kınıyayım ki insanlar birbirinden bilmedikleri şeyi öğrenirler bunda bir kinamalik durum yok.
tarafından
Tabiki yok.bildiklerimj bile soruyorum daha iyisini bilen olur diye.
O öyle düşünmüş ki her dediğine bahane bulmus
(123 puan) tarafından
Belki de kişi kendinden bilir işi derler ya O mevzudur kendisi kiniyorsa başkasının da kinayacagini düşünüyor olabilir tabi
tarafından
Aynen öyle işte .
Gelin iyileştirdi olmasjn diye istememiştir
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim gorumcemin cocugu da öyleydi ama Allahtan dediklerimi yaptı kurtuldu cocuk. Bide kanıyordu bizimki valla.cocuk büyüğünü yapmış kac saat geçmiş Allah bilir kakasina kan inmiş poposu oyuk oyuk hala gözümün önünde valla :ermm:

(123 puan) tarafından
Benimki benden daha iyi biliyor ama bilmiyor.Ikinci çocuğu ama benim bildiklerimin çeyreğini bilmiyor.
0 oy
tarafından
Ben hoc söylemiyorum o görmeden yapacagimi yapıyorum sonra diyor ki bak benim dediğim iyi geldi hahaha bende diyorum he ablam sen daha tecrubelisin tabi haklisin "D kafa rahat 
(123 puan) tarafından
Ben görmeden yapamam,zaten görsede izin istesem de kendi çok iyi biliyor izin vermez
tarafından
Karışma o zaman boşver herkesin kendi çocuğu nasıl isterse öyle buyutur üstüne düşeni yapmış tavsiye vermişsin gerisi ona kalmış artık
0 oy
tarafından
Beceriksizliğini zavallı çocuğu çekiyor üzülüyorum çocuğuna yazık ama kendisinin de anası her şeyi çok biliyor ya devam etsinler çocuk kakılmışa döndü ama olur mu onlar her şeyi bilir 
(123 puan) tarafından
Bu hayatta bilmemek değil öğrenmemek ayıp ben çok araştırırdım benimle dalga geçiyordu internet annesi diye keşke oda araştırsa da benim bildiklerimin çeyreğini bilse.
tarafından
Benle de dalga geçtiler ama duydum arkamdan kızlarına bak siz bu yaştasiniz çocuğa bakamiyosunuz geline yardım eden yok nasıl bakıyor diyomus
(123 puan) tarafından
Benim Kayinvalidem de Allah senden razı olsun çok güzel bakıyorsun dedi.4 senedir evliyim ilk defa böyle güzel cümle çıktı ağzından bizim kıymetimizi anlayacaklar da çok geç artik bence
0 oy
(861 puan) tarafından
Kuzum ya ne acır o. Keşke açınca sürdeydin hemen kremi rahstlasaydı biraz 
(123 puan) tarafından
Havalansın biraz altı diye açık biraktirdi sonra kendi bağladı altını

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 370 göst.
18 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 512 göst.
29 Kasım 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zazahal58 (37 puan) tarafından soruldu