+1 oy
394 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (91 puan) tarafından

Bebeğimiz daha 14 günlük bütün gece uyanık meme emiyor doyuyor çünkü kaka çiş yapması gayet iyi zaten doymasa ağlar bunuda biliyorum sanırım bizim kokumuza alıştı illa kucağımda yadw memede uyuyacak sizler bu zamanlarda nasıl uyuttunuz? 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Uyutamadikki:-D:-D 
(91 puan) tarafından
Naptınız hahahah :D
tarafından
Uyusun diye bol bol dua:-D:-D başka.bisiy yaramiyo o haftalarda canım..şuan 3 aylık olduk şükür rahatladık biras..kardeşim doğum yaptı yeni iki haftalık oda senin gibi şuan.:-D:-D
(7,786 puan) tarafından
Aynen
(91 puan) tarafından
Canları sağolsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde 13 gunluguz hic bisi yapamiyoruz sadece gazini cikariyoz lndan baska bisi yapamiyoz yapsakta uyumuyir 
(91 puan) tarafından
Benimkisi kendi gazını kendi çıkarıyo :D  ama gözler fıldır fıldır ayık gece
0 oy
(731 puan) tarafından
3aylık oldu ya memede uyuyor ya kucakta gündüz yarım saat uyuyor gecede bir iki saat.
0 oy
tarafından
Uyumak istemezse kesinlikle uyumuyordu ama gezdiriyordum piş piş söyleyerek ya da elektrikli süpürge sesiyle piş piş sesi var onu açıyordum sırtı bana dönük olacak şekilde yan tutuyordum kolum göbeğine geliyordu rahat bir pozisyonmuş Google’a bakabilirsin gazlı bebek tutma pozisyonu olarak öyle yani gezdirerek uyutmaya çalışıyordum üç aylık hala öyle eskisi kadar değil ama uyumayı sevmiyor
0 oy
tarafından
Bizimki uyuyodu ben uyandırmaya clisyodumm kız :))))
0 oy
tarafından
Uyutamadk canm kizim kolikti gaz sancilarindan geceleri yavrum uyuyamadi simdi hala öylr ilaclar fayda etmiyor ama eskiye göre daha iyiyiz 4. Ayımız girdik cok sukur
0 oy
tarafından
Çarşafla üstüme bağlayarak ")) yoksa zerre uyku yoktu bana kızım bide iri bir bebekti amam allahım o günler aklıma gelince bile sırrın sizliyo ") 
0 oy
tarafından
Beş aylık daha aynı uyumuyor. Ağlıyor. Valla bıktım 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
16 aylık halen askeriz;)
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Minicik ama şimdiden kök sokturmus size☺
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Benimki de 4 aylık biraz once yatagın kenarında 10 cm lik yerden kalktım. Koynumda uyumak istiyor bende ezerim diye korkudan hep kendimi geriye atıyorum sonuc galba bel fıtığı oldum
0 oy
tarafından
Biz memeyle yapışıktık artik bi kere yataga yattim bunuda yapıştırdım oyle uyumuşum allah korumuş yani ya ustune devrilsem ;)
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Brndr bütün gece ayakta olurdum 4 gece gıram uyumadığımı bişlirim 5 . Gece ise ölü gibi yatmıştım jaynanam grlip bakmıştı ömerime
0 oy
tarafından
Oy yerim ben onu MaşaAllah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 391 göst.
24 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 823 göst.
0 oy
5 cevap 632 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Els1 (1,831 puan) tarafından soruldu