+1 oy
771 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Anne olmak sadece kendi canına olmak değilmiş meğerse anne olmak başka ağlayan bebekler için uykusuz kalmamış onlara kendi bebeğinden çok dua etmekmis Allah rızası için tiktoku olanlar aybukenazi paylaşabilir mi en azından kesfete düşsün 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neyi var ki bebeğin kuzum. Bende çok üzülüyorum hasta olan tüm bebeklere elimizden bişe gelse keşke hepsine yardım edebilecek. Hiçbi bebeğin ayağına taş değmesin
tarafından
Sma1 hastası kurban olduğum kendi bebeğim uyudu yoğunbakima kaldırıldı ona çok üzüldüm uyku tutmadı hiç çok kötü bu kadar zor durumda olduğunu bilmiyordum başka bir sma1 hastası bebege destek çıktık bilseydim yarı biriktirdiğim paramı bu bebege atardım çok acı bisey anne baba olrak el açmak çok ama çok zor Rabbım acısını göstermesin
tarafından
Çok var öyle kuzum malesef bende elimden geldiğince destek oluyorum sma hastalarına içim gidiyo o bebeklere bakamıyorum bile videolarına ailelerine sabır versin rabbim ki onlar kaç kere evlatlarına kalp masajı yapıyolar özel mamalarla besliyorlar çok zor çok
tarafından
Aynen ya çok ama çok zor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ibani kizlar toktoktan bulabilirsiniz Aybikenaz bebek

image

0 oy
tarafından
https://instagram.com/aybukenaz_yasasin?igshid=146nrwnm8lvy Instagram adresleri takip ederek bile destek olabilirz dha yüzdesi 0 umarım Bian önce artmaya başlar
tarafından
Eline sağlık bebeğim Allah razı olsun bende tiktoktan gördüm
tarafından
Cümlemizden canım
0 oy
tarafından
Ay çokta güzelmis Maşallah kuzus bende dayanamıyorum üç bebek takip ediyordum daha fazla etmiyim üzülüyorum elimden bisi gelmiyor diye ama dayanamadım bu kuzusa o kadar tatlı o kadar masum ki hepimizden çok hakediyolar yaşamayı keşke çok çok infak yapabilsem takipçisi de azmış lütfen hanımlar takibe alalım 
tarafından
Paylastim iban canm ins varsa 5 10 lira emin ol ki o kadar ihtiyac varki
tarafından
Kendikeri insta da neden iban paylaşmiyolar
tarafından
Kendileri insta da neden iban paylaşmiyolar
tarafından
Kendileri instagram da neden iban paylaşmiyolar
tarafından
Hic bir fikrim yok kuzum numarası var ordan bak derim 0542 575 4729 tiktoktada canl yayin paylasiyorlar
0 oy
tarafından
Bol bol yorum yapalım post yukarı çıksın lütfen gören hanımlar da hiç değilse takibe alsın 
tarafından
Canim paylaşmışlar Bi bak istersen
tarafından
Tamam canım post yukarı lutfen çok çok görün nolur bakıp geçmeyin ama hepimiz anneyiz lutfen kalbimizle bakalım empati kuralım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,172 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,128 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,788 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 497 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,596 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,105 soru

24,425,309 cevap

351,956 kullanıcı

...