0 oy
408 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (564 puan) tarafından
Kızlar pandeminin Bitmesini çok istiyorum ama geçen seneden beri bayramlarda öyle rahatım ki kaynanaya gitmek yok onun evini temizlemek yok  gece 11 e kadar misafir gelirdi onlara habire yemek taşı yemekten sonra çay yap sonra bulaşıkları yıka canım çıkıyordu valla. Geçen seneden beri ne rahatım diye düşündüm demin pandeminin tek iyiliği bu oldu. 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız ne güzel.iste ben böyle şeyler severim keşke olsaydı neden istemiyorsun
(564 puan) tarafından
Kız sevmiyorum hiç alışamadım bir türlü ne o eve ne o insanlara benim taraf olsa severek giderim tabi
tarafından
Canım yapıcı ol biraz belki seversin
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından

İyi yanıda oldu diyorsun:D

0 oy
(962 puan) tarafından
Bu illet bitsin de varsın evlerden misafirler eksik olmasin işlerimiz bitmesin canım diken üzerine yiz hepimiz en çok düşündüğüm 2 kuzum biri oğlum biri kızım:( onalri çok seviyorum korkuyorum onlar için 
(564 puan) tarafından
Bende bitsin diye bakıyorum tabi canım öyle düşününce aklıma geldi birden
0 oy
tarafından
Canım sen niye yapıyorsun kaynananın temizliğini çokmu yaşlı eli ayağı tutmuyo mu. Benim evime geleni ağırlarım da gidip kaynanama hizmet edemem kmse kusura bakmasın köle değiliz biz. Git gez eşinle çocuğumla bayramlarda hizmetçilik yapma kmseye
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bunu ben bile düşündüm pandemide, kayınvalidesine gitmek istemeyenler, sevmediği istemediği ortamlara girmek istemeyenler için pandemi bir fırsat oldu resmen :D
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Pandemi bitdsnde hergun kaynanam gitmeye razıyım 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Bu illet bitsin de kazasız belasız hayatımıza devam edelim 
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Pandemi mesafe koymaya yaradi bi tek :) 
0 oy
tarafından
Valla temizligimi yaptım yemeklerimi yaptım kaynana bayram sonu gelecek hiç birinden gocunmadim karnım burnumda biz oraya gidecez bitsin illet bu yüzden bitmesin diyemem kaç can yandı 1 hafta önce annem babamda karantinadaydi kroniklerdi ömrümden ömür gitti yorulacam sürtüşmeler olacak diye böyle birşey asla demem kendime de yakistirmam..
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Aynen öyle valla 
0 oy
tarafından
Kimse kaynananjn uşağı olmak için evlenmityor ha hasta düşkün olur ki dinimizde yine gelin bakmasının zorunluluğu yok oğlu bakar. En güzel günlerinizi ailenize ve kendinize ayırmak varken istemediğiniz şeyleri yapmakla geçirimek zorunda kalınıyor. Yedi sülalenin nazını niyazni çekince aferin denmiyor ama yapma senden kötüsü de yok. Bosverin içinizden gelmiyorsa iki sekilde de yaranilmiyor yaparsaniz Allah in rızası için o başka ama artık herkes şunu anlasın gelin =tam otomatik hizmetci yada kimsenin naz niyazni cekme aracı değil

Aile=koca kişisinin tüm sülalesi müdahale edebilir değil oldukça kutsal mahrem bir yapı üçüncü kişilerin içine girmeyecek kadar özel anlamak çok mu zor yahu 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Yaaa valla aynen canım bende senin gibi Bayram gelmiş neyime gibiydi geçen sene doğum yapmıştim ama Kurban Bayramı'nda yine rahattım bu senede öyle 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Hahahaga bide işin o yönü vardı değilmi
0 oy
tarafından
Bana da tek artısı bu oldu hiç istemiyorum onlara gitmeyi 
0 oy
(963 puan) tarafından
Yapmak zorunfa degilsin ki sesini cikartmazsan elbette yapmak zorunda kalirsin 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Aynen canım haklısın :))) gece misafirleri özellikle bitmek bilmeyen gezmeler onlardan kurtulduk ama evin icindede artık bunalım geçiriyoruz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 314 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 331 göst.
0 oy
3 cevap 244 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 758 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu