0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Kızlar oğlum 6 aylık ek gıda olarak bana kahvaltı aralarda  akşam  öğünü tarifi verebilir misin kilo aldıran 

6 Cevaplar

0 oy
(25,178 puan) tarafından
Postlarıma bsk canım yulaf unlu tsrifim vsr birkaç tane 
(1,134 puan) tarafından
Bakim canım sağol
-Reklam-
0 oy
(3,074 puan) tarafından
6.ay tadim ayi cnm öle cok bisey yapmana gerek yok..sebze püreleri yapip icine zeytinyagi kat cnm sebzeleri 3 gün kuralina gore denet..alerji yapmadıysa baska sebzeye gec öyle öyle artiyo menü zatn..meyveleri once verme cnku meyve yiyen genelde sebze yemiyo sonra..yogurt deneyebilirsin..
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Yoğurt vesebze puresiyle başla.
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Başka cvp verecek yok mu hanımlar 
0 oy
tarafından
Canım yoğurt ve çorba çeşitleriyle başla zaten fazla yemez 6.ay tadım ayı azar azar başla sonra çoğalt yavş yavş sabahları turta sarısı (çok katı yapma) peynir pekmez faln ver öğlen çorba ver sebze haşlayıp çatalla ez ver sakın rondo kullanma alışırsa pütürlü yemekte zorlanır çatalla hafif ezerek ver sebzeleri tattır sonra meyve vermeye de başlayabilirsin ben böyle başladım 7. Ayda biz ne yersek ondan yedirdim ayrı bişey yapmadım hiç
(1,134 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım sağol
0 oy
(390 puan) tarafından
Kahvaltı için çeyrek muz bir haşlanmış yumurta sarısı bir de şekersiz bebek bisküvisi 1 çay kaşığı da pekmezi ezip püre yapıyorum canım. Seviyor şimdilik. Ben aşçı anne diye bir uygulama var ordan hem ürün alıyorum hem de tariflere bakıyorum beğeniyorum. Ürünleri gerçekten güzel. Çorba için falan da ordan bebek tarhanası kapya biber salçası falan aldım. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
2 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sevvalice (4,207 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ebrararslan (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,017 soru

24,052,270 cevap

329,721 kullanıcı

...