0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızım 22 aylık.Ne uykusu var iştahsız zaten en başından beri.Simdide sabah 5 de uyaniuo gece zaten 11 de ancak uyuyo .Sabahtan akşama kadar mız miz.Ne yapacağımı şaşırdım.Udak çerez kasesi çorba vermeye çalıştım az önce zorla kusmaya çalıştı.Bugun zaten iki tur kusturdu kendini.Ne kahvaltı yaptırabiliyorum ne meyve ne de başka bişey .Raporlu veriyorum o da zorla .Vermedigim vitamin ilacı balik yağı kalmadı.Sinir krizi geçiriyorum lütfen kimse yadirgamasin.Yemek yemediği için gerekli vitamini alamadığı için 10 günde bir hasta . Ne e olur yardım edin :(Bunalıma girdim artık

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok zor canım yemeyen çocuk Allah yardımcın olsun bi bilgim yok malesef 
(195 puan) tarafından
Evet hemde ne zor.İstemsiz bağırıyorum sonra o agliyinca bende ağlıyorum.Bu ara galiba 2 yaş sendromuna da girdi.Dsha da zorlaştı:(
tarafından
Hep mi böyleydi canım
-Reklam-
+1 oy
(3,550 puan) tarafından
Ay kuzum çok zormus bilemedim ki ne desem. Yasaklardan sonra bi kan tahlili falan mi yaptırsan 
(195 puan) tarafından
Çok götürdük bişey cikmiuyo.Yinede bı doktor tavsiyesi ile hala kan ilacı veriyorum.Denemedigim şey kalmadı.Keci boynuzu pekmezi,üzüm pekmezi,balık yağı , çinko içeren vitamin ilaçları daha neler neler ...
(3,550 puan) tarafından
Ah kıyamam kuzum Rabbim iştah versin yavruna
+1 oy
(3,999 puan) tarafından
Azı dişleri mi çıkıyor acaba
(195 puan) tarafından
Bilmiyorum ki tüm dişleri var sanki .Ama gel gör ki hala katı gıdayı cignese daha yutmaz atar.Bi de görseniz neler neler yapiyorum.:(
+1 oy
(3,725 puan) tarafından
Kan değerlerine bakildimi
(195 puan) tarafından
Daha önce bakıldı ama yine de goturcem bu virüs zikkimi korkutuyo artık beni.Su an bı kardeşim ve ablam covid . Hastaneye nasıl goturcem bilmiyorum:(
(3,725 puan) tarafından
İmkanınız varsa özele götürün çünkü istahsizliginin altında yatan sebebi bulmadan cozemezsiniz
(195 puan) tarafından
Zaten özele götürüyodum oradaki doktorumuzun tayini ciktiGenelde alerjiden diyodu bize.
+1 oy
tarafından
Kuzu sana sormak istedigim bazi seyler var .

1 bebegin istemediginde zorluyor musun ? 

2 yemek yesin diye alkis ya da bak yersen sunu vercem bunu vercem diyor musun ? 

3. Sevmedigi yemekleri yine de yesin diye zorluyor musun ? 

4. Doktora goturdugunde degerleri iyi miydi kotu muydu?

5. Yemesi icin onune telefondan ya da tv veya tabletten sevdigi seyleri acip yedirmeye calisiyor musun ? 

Eger bunlardan bir kacini yapiyorsan gecmis olsun kuzu .Cocugun seninle inatlasiyor .Ben de bir bireyim diyor .Benligini vurguluyor .Eger zorlarsan ve daha cok bunaltirsan aranizdaki bag zedelenecek ve maalesef cocukta yeme bozuklugu devam edecek .hatta oral donemle ilgili sıkntlar yasayacak .Sana tavsiyem yemek istemiyorsa ac kalsin ,birak bir sure yemesin .Zaten acikinca yani cok acikinca mutlaka yiyecektir .Yemeklerini kendisinin secmesine izin ver .
(195 puan) tarafından
Canim burdski sıraladığın nerdeyse herşeyi yaptim.Ben ki asla telefon vermem derdim.Veriyorum.Ac ta bıraktım bı ara yok yemiyo.İnatlasiyo evet .Bu ara özellikle herşeye ben ben diyo.Ne isterse ne yaparsa izin veriyorum.Yemeklerini önüne koyuyorum.Doksun sacsin izin veriyorum.Ama bı kaşık çorba hemde blendirlanmis ki ona bile karsiydim.Onu su ile yutturuyorum.Yjne kusturnsya calisiyo.Sut canim ya sut su ile verir mi insan.Verirmis .Sütü verirken bile kusmaya çalışıp su istiyo.Oyle öyle veriyorum.Sabah ki kahvaltisi bu .Ne peynir, ne zeytin.Zaten yumurta alerjisi var o hiç yok .Başından beri alerjik bı bebek.Bu aya getirinceye kadar zaten çok zordu
artık kolaylasmazi gerekmez miydi ya:(( Sinirden agliyorumm
tarafından
Aglama kuzum aglama .Belki distir belki de 2 yas sendromudur .Doktora da gotur bir baktir degerlerine kuzucum.İstah icin bir seyler verir belki .O da olmazsa pedagoga gotur canim benim .Aglama cozumu vardir.
(195 puan) tarafından
Canim gidiyoruz bissy demiyolar.Sadece ilk alerjji teshissi koyan doktoru bana o zaman demişti ek gıdada çok zorlanacaksınız.Simdi burda deil şansıma tayini çıktı.Sinirlenip elimden olmadan bağırıyorum sonra içime sanki öküz oturuyo . Aşırı üzülüyorum.
tarafından
Kuzum gececek bu gunler olsun .Cogu çocukta bu sorun var sen sakin olmaya calis sadece .Cocugunla arandaki bagi kuvvetlendir .beraber ayni anda yemek masasina oturun .En sevdigi yemek neyse ondan yap .Koy onune kendisi yesin dike saca .Yemezse al onunden .
0 oy
(17,141 puan) tarafından
Hep mi böyle yoksa evde durmaktan mi bunalıyor. Benimkini biraz hava aldirmazsam iştahı azalıyor. Biraz temiz havaya cikarsan belki iştahı açılır. 
(195 puan) tarafından
Hep böyle .Zaman zaman azcik yediği oluyo o da kırk yiliin başı .Evet bu süreçte ikimizde hiç çıkmadık.Kapi.onune dahi.Balkona çıkarıyorum ama evim girus kat ve arka cephe.İn cin top oynuyor.:(
(17,141 puan) tarafından
Bende sitenin bahçesinde kimse yokken çıkarıp enerjisini atsin diye saliyorum ortalığa. Çocuklar içinde zor bir dönem ya. Sevdiği şeyler neyse onlardan vermeye caliş canim. Cocukla inatlaşma huyuna gitmeye çalış yoksa inadindan yemez.  Börek çörek tarzı şeyler yap gözünün önünde dursun gelip gidip gördükçe canı ister yer.
(195 puan) tarafından
Yaptım canim asla yutmuyo bı iki ısırık alır sonra atar sonrada ayağıyla basar.Yani cips var ya hani şu yumuşak olanlar onları bıle denedim bı ara sevmişti.Simdi aliyo ayağıyla eziyo asla yemiyo
0 oy
tarafından
Brnimkide sütten başka bişey icmiyo canım belli bı dönem geçer diye bekliyorum 
(195 puan) tarafından
Kaç aylık benimki onu bile zorla sabah su ile veriyorum.Anne sütünü 2 aylikken bıraktı.Alerjikk bu bebekti.Bu aya o kadar yorucu bi şekilde geldim ki .Allah biliyor :((
tarafından
24 aylik bende çok yoruldum inan yemekten uykudan ,hairlisi bu da benim imtihanım diyorum,aç bırak biraz belki yer
(195 puan) tarafından
Sizinki süt derken sadece anne sütü mü aliyo
tarafından
İnek sütü ve cici bebe karıştırıyorum yoksa icmiyo ,anne sütünu 9 aylıkken bıraktkı ,sutym yoktu
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Canım boyu kilosu nasıl? Bunlar normale yapısı böyledir belki. 
(195 puan) tarafından
Su an bilmiyorum.Kilosu ne çok çok zayıf ne kilolu gibi.Raporlu mama sayesiunde biraz toparlandı.Ama bagisikligi çok az .Sürekli hasta :(Ne zormuş çocuk büyütmek ne zor..
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Emziriyor musun canım
(195 puan) tarafından
Siz söyleyince bakayım dedim sizin bebeğinize kullanıp memnun kaldığınız bi marka var mı canım
(2,462 puan) tarafından
Ben aktardan almıştım canım markasını hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi fitalive çok öneriliyor ama size pahalı gelirse herhangi bi aktardan da alabilirsiniz
(195 puan) tarafından
Yok canım iyi olsun da para önemli deil.Balik yağini da mollers kullanıyorum piyasadaki fiyat olarak en pahalı ve iyi olanlardan.Etki etsin de varım yoğum gitsin.O iyi olsun yeter
(2,462 puan) tarafından
Inşallah canım valla evlatlarımızı dert ettiğimiz kadar kendimizi dert etmiyoruz. Annelik işte
(195 puan) tarafından
Öyle valla.
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Kilosu kaç ki? Yani kiloya göre gelişimi iyi mi değil mi belli olur. Yemek tabaklarına hep oyun yapın belki o şekilde kendisi yer
(195 puan) tarafından
Canim kilosunu şu an biilmiyirum.Beb kilosuna takılmiyirumm.Yemedigi için sürekli hastalanması ve nerdeyse denemediğim şey kalmamasına rağmen doğru dürüst bı lokmayı 1 saatte çizgi filmle vermem .Ve sonunda zorla kusturmasi kendini.Asiri sinirlerim yıpranıyor.İstemsiz bağırdım bugün.Sonra da ağlıyorum.Elimden bişey gelmiyo.Denemedigim.sey kalmadı.Duyan şaşırıp kaliyo büyük diyolar.
(8,162 puan) tarafından
Bilmiyorum canım. Ama yemek yerken çizgi film izletmek yerine oyun yaparak yedir. Böyle oyunların çok faydası oluyor çünkü çevremde hep genelde senin yaptığın gibi yapıyorlar ve ben de bu yöntemi uyguluyorum çok şaşırıyorlar sonra aa ilk defa bu kadar yedi gibi
(195 puan) tarafından
Canım keşke bu 22 aylık sürecte neler yaptığımı neler yaşadığımı bilseydin.Neler neler demedim.Su virüs azcik azslsaydi yine hastaneye goturcektim.
(8,162 puan) tarafından
Canım götür yani. Ne olacak sanki. Ben kaç kere gittim mesafemehijyenime dikkat edip

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
7 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duru2121 (431 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,075 soru

24,081,445 cevap

331,224 kullanıcı

...