0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar o kadar mutluyum ki rabbin hepinizden razı olsun. Geçen günlerde burdan bı arkadaş filtresini bana vermek istediğini söyledi. Allah razı olsun yardımını yaptı rabbim kabul etsin hayrını. Öyle konuşurken bana pirinç ununu söyledi ben malum durumlardan süt veriyordum sulandırıp oğluma resmen işkence ediyordum kuzum 2-3 günde bir afedersiniz taş gibi yapıyordu ağlaya ağlaya poposu kip kırmızı oluyordu. Onu öyle gördükçe bende ağlıyordum doğurdum bakamıyorum diye kendime beddua ettiğim bile oluyordu çocuğa eziyet yapıyorsun diye Allah razı olsun burdan bı arkadaş mama yolladı onları içti düzeldi süte baslayinca yine kabız kızlar evlat öyle birşey ki o halde görünce insanın hırsızlık yapmayı bile düşünüyor çok eziyet ettim yavruma. Neyse o filtresini veren arkadaşla konuşurken Pirinc ununu söyledi ben onu kaşık maması sanıyordum sulandırılıp biberonla verildiğini bilmiyordum. Bı deneyim dedim zaten onlarda sütten az birşey pahalı 12 TL yavrumun kabızlığı bitti. Yine biraz zorlanıyor ama en azından her gün yapıyor kızlar uykusu bile düzeldi. Kendime kiziyorum 4 aydır niye araştırmadım diye Rabbim hepinizden razı olsun. Sizin ailenizin ayağına taş değdirmesin inanın o kadar mutluyum ki şimdide mutluluktan ağlıyorum

2 Cevaplar

0 oy
(12,702 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Amin canm benim.. beni de ağlattın :( Rabbim yavrularımzn acısnı gostermesin inşallah.. :( 
tarafından
Cümlemizin inşallah canım benim Rabbim senden razı olsun sen o fikri verdin bana çocuğuma resmen eziyet ediyordum. Çok şükür düzeldi
(12,702 puan) tarafından
Çok şukur ❤
-Reklam-
0 oy
(479 puan) tarafından
Canım benşm kızımda kabızlık çok çekiyor fitil olmadan yapmıyor sen nasıl yaptın 
(479 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında ama hala kabız lavman dolu dolap o olmadan yapamıyor süt vermiyorum odkr ama gene kabız
tarafından
Canım onu inan hiç bilmiyorum rabbim şifa versin insAllah kuzuya
(7,827 puan) tarafından
Kuzum mama veya süt ikisinide kes keçi sütüne başla eğer süt arıyorsa
Bamya yemeği pişir blendardan geçir yedir kuzum birebir iyi geliyor
(479 puan) tarafından
Hiç bir şey yemiyor bide zorla tıkıyorum ağzına bilmiyorum ne olucak
(7,827 puan) tarafından
Kayısı veya gün kurusu , incir hurma suda haşla yumuşayınca içine az irmik  ekle kuzum blendardan geçir onuda yemezse enterogermina kids al canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 161 göst.
1 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde eda1404 (305 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 298 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
0 oy
4 cevap 232 göst.

Kategoriler

1,494,047 soru