0 oy
850 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından
Kizlar bu erkekler giriyormuş buraya inanmıyorum bunları nasıl engelliyecez yada admini bilgilendirecez ben bilmiyorum bilen varsa yazsın acil de hemen attiralim programdan

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
100 kişi görüyr 3 kişi uyarı veriyor geri kalanının hoşuna gidiyor galiba.
tarafından
ben gördüm de uyari bilerek vermedim kapanmsn postu kapansnda adminde gorsun
(358 puan) tarafından
Ay hemen görse de atsa şeref sizi ya bu ne
(4,756 puan) tarafından
Inşallah kuzum
(2,348 puan) tarafından
Puani yetmiyenler var cnm bn gordukce sikyt ediorm
(358 puan) tarafından
Aynen canım benim şuan puanım yetmiyor herhalde öyle bayrak falan yok o yüzden bişey yapamıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Kullanicilsr yazidina tikla orda admin yazior ona bas orda mesj at yazisini gruceksin mesj at. Bnde mesj aticam smdi
(1,555 puan) tarafından
Allah Allah derdi ne acaba
(2,348 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bi sknti yasadi biriyle sonra snra haksz oldugu icn ona yuklendik bu defa herkese sarmaya basladi tam bi bas belasi amaci huzurumuzu kacrmak ama biz onu cozduk o yuzden hic canimizi skmiorz artk sikyt edioz gecioz..
(1,555 puan) tarafından
Kiz gokcen diye biri vardi o mu yoksa. Degisik degisik isimlerle goruyorum satasiyo herkese falan.
(2,348 puan) tarafından
Ben isim vermiorm bilemicem km oldugunu sadece bi tahminm var o kdr
(1,555 puan) tarafından
Anladim canim. Sn oyle diyince benim aklima direk o geldi
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Yav erkek degil bu hastanın teki umursamayın daha da sımarıyor amacı bu zaten
(358 puan) tarafından
Aynen fark ettim diğer postta kizlar konuşuyor
(1,555 puan) tarafından
Kim ki  kaçırdım yine
(358 puan) tarafından
Valla Gökçen diye biriymiş
(1,555 puan) tarafından
Tahmin ettim zatn rabia biraz detay verince
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Şikâyet ve uyari nerden veriliyo bilmiyorum baktım ama bulamadım  bmyle bir terbiyesizliğe sessiz kalınmaz yani nerden oluyo  yazarmısınız
(358 puan) tarafından
Canım bazıları bende dahil yeni kullanıcı olduğumuz için puanimiz yetmiyormuş puanı yetenler diyor ki postta üste bayrak gibi bişey oluyormuş ordan uyarı veriliyormus amaa puanı az olanlar uyarı veremiyormus
(1,064 puan) tarafından
Anladım  ama anlamadıgım birşey bu kadınların böyle pisliklerden çektikleri nedir hiç bir yerde özgürlükleri yok kısıtlanıyoruz resmen   ne saygı var ne özgürlük yazıklar olsun böyle insanlara bunu yapan kadın veya erkek kadınsa daha kötü öyle kelimeleri ağzına alıo yakıştırıo kendine  ne rezil insan erkek ise onuda bir ana doğurdu kendisine yapılda demekki tatmin olacak  sapık ruhlarını böyle rahatlatıyorlar     insanlık yoksunu acizler
(358 puan) tarafından
Canım zaten bu bı kadınsa eğer bence ciddi psikolojik sorunları var yanii ve sağlam bı kadın değil bence senin benim gibi değil bence daha ayrı bı dünya yasiyor
0 oy
tarafından
kuzum puanın  ın  yeterli olması lazım yada özelden admine msj atabilirsin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,074 soru

24,081,395 cevap

331,223 kullanıcı

...