0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Sabah 

İnce dilim peynir

3 dilim domates

5 zeytin 

Maydanoz

Haşlanmış yumurta 

Oglen 

Meyve 

Hindistanceviz yağlı Türk kahvesi 

Aksam 

Yaptığım yemeklerden 1 yemek kasigi 

Yatmadan önce 

1 kase yoğurda pul biber nane yarım limon sıkımı

Makarna seker tuz tatlı pilav ekmek yok 

Gunde 3 litre su ve tabikide zayıflama cayim 

Suan kilom 80 hedefim  1 ayda 70 olmak 

12 Cevaplar

0 oy
(603 puan) tarafından
Bence kahvaltıyı biraz daha artırabilirsiniz akşam yemekleri de 3 kaşık daha ideal ama tabi bence
(223 puan) tarafından
Valla hemen kilo vermek istiyorum ya
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Öğlen canım corbayla salata koy menüye akşamda çok az sebze yemeklerinden beş altı yemek kaşığı koyabilirsin sebze yemeği yada ızgara köfte tavuk olabilir
(223 puan) tarafından
Oule uapicam canim bende
0 oy
tarafından
Direk gömelim sizi boşverin niye Yiyorsunuz ki
tarafından
İştahımı kesti bazı besinler kullandım yulaf gibi siyah bulgur vardı değişik bir adı hani yiyerek zayıfladım ben 90 küsür kiloydum sabah sodalı limonlu naneli maydanoz lu su yapıyordum bazen süte sallama çay atıyordum 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zencefil hani yedim ama oh şiştim diyordum ben diyet yaparken :)) suyu bide devamlı kıl hep yanında şişe olsun iç limonlu su yağ yakımını hızlandırır hani kırıdysam özür dilerim ama öyle yaparak kendinize sadece işkence yaparsınız
(223 puan) tarafından
Yok kuzum ne kırması cok sagol Allah razı olsun bende denicem şu limonlu suyu:)
tarafından
Yatmadan önce yememeye dikkat et acıktığında tercihin sulu meyve karpuz veya salatalık gibi olsun veriyorsun :)
(223 puan) tarafından
Oyle uapicam tatlim cok sagol:)
tarafından
Hadi İnşAlllah sen bana özelden yaz tükettiğim tarifleri atarım sana <3 yürüyüş yapmayı unutma evin içinde de olsa
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Listeyi kim hazırladi
(1,279 puan) tarafından
Bana da agir geldi de diyetisyen hazirlamamis diye düşündüm. Diyetisyenler bile daha insafli :D
Ben gebelikten önce aralikli oruc diyeti yapiyodum günde yarim kilo gidiyodu:) ama hamile kalınca biraktm. Düzenime cok uyuyodu. Dogumdan sonra yaoarm yine
(223 puan) tarafından
Nasil oluyo o canim
(1,279 puan) tarafından
Beslenme saatlerini ayarlıyorsun. Benimki soyleydi. 11 gibi kahvalti yapiyodm. En gec 5 gibi de aksam yemegimi de yemis oluyodum. Sonra aksam 5den sabah 11 e kadar hiç-bir sey yemiyodum. Sadece su sekersiz cay veya kahve soda serbest geri kalam her seyi icmek ve yemek yasak. Vücudu aclikla terbiye ediyosun. Kahvaltıda sizin yazdgnz gibi seyler. Aksam da yemek yiyodm.normal ama cok degil ekmek de bir iki dilim tam bugday yiyodum.
(223 puan) tarafından
Simdi bi program indirdim Aralıklı oruç diye bi bakayim:)
(1,279 puan) tarafından
Kolay gelsin:)
0 oy
(5,725 puan) tarafından

Tercih size kalmış ama bende çok diyet yaptım doktorlara.gittim bekarken aşırı kiloluydum şimdide çok zayıf değilim ama.eski halim yok şükür.. liste vermisti doktor isterseniz inceleyin. Şuan devam etmiyorum diyetisyene çok oldu bırakalı ama sorunca fikir vermek istedim

image

(223 puan) tarafından
Cokk sagol tatlim ins bende kilo veririm
(5,725 puan) tarafından
Verirsin tabi neden veremeyesin
0 oy
(926 puan) tarafından
Kendin mi yaptin listeyi bir kaşık yemek vermez diyetisyen üç dilim domates çok az. Tam buğday  ekmek yemen lazım bir dilim vücudun direnci düşer ben diyetisyen kontrolünde yaptım zamaninda böyle olmaz hasta olursun 
(223 puan) tarafından
Yani yemek derken akşam yemegi 6 da yiyorum ama ekmeksiz 1 yemek kaşığıyla 4 tane koyuyorum tabagima fazla doldurmutorum corba içiyorum yarim kase bide
(926 puan) tarafından
Çorba varsa ekmeğe gerek yok sabahta domatesi salatalığı bol yiyebilirsin bide tam budgay ekmeği al kendine bir dilim ye kahvatida oglen de salata yap 3  kaşık yeşil mercimekli yada nohutlu
(223 puan) tarafından
Yapicam kuzum çok sagol
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Bu beslenme çok az gibi geldi bana.. Ben kahvaltıda 2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, bol yeşillik, 2 dilim kepek ekmeği yiyorum

Öğlende hindistan cevizi yağlı sade Türk kahvesi ve yarım avuç kadar kuruyemiş yiyorum

Akşam yemeği de 100 gram az yağlı az tuzlu pilav ya da makarna, 100 gram az yağlı az tuzlu evde ne piştiyse ondan yiyorum.. Çorba varsa önden yarım kase çorba içiyorum, 1 kase de az zeytinyağlı az tuzlu bol limonlu salata yiyorum..

Gece yatmadan önce 1 kupa form bitki çayı içiyorum..

84 kilo ile başladım 1 buçuk ayda 12 kilo verdim

Gün aşırı da sabah aç karnına 1 kupa şekersiz, sütsüz ve süt tozsuz sade nescafe içtikten sonra spor yapıyorum sonra kahvaltı yapıyorum.. 
(223 puan) tarafından
Cok guzel besleniyosun canim bende dikkat edicem
(1,689 puan) tarafından
Dikkat et kuzum valla Allah korusun bak havalar da ısındı tansiyonun düşer hem açlıktan hem sıcaktan.. Bir de bol su tüketmeye dikkat et
(223 puan) tarafından
3 litre su içmeye calisiyorum:)
0 oy
tarafından
Canm biraz arttirabilirsin cok az bu menü zayflarsin ama saglikli bi zayiflama olmaz senjn icin
(223 puan) tarafından
Eogru söylüyorsunuz canim dikkat edicemm
0 oy
tarafından
Cnm işine karışmak gibi olmasın bn diyetisyene gittim diyetisyenim salatalık domates sınırsız istediğin saat istediğin kadar yiyebilirsin demişti bana akşam yemekleri de sebze yada kurubaklagil yemeği olursa suyu süzülerek 6 kaşık yenebilir demişti ben bu diyetle bir ayda 5 kilo verdim 
(223 puan) tarafından
Canim insallah bende veririm ya
0 oy
tarafından
Baci sen bunlarla doyuyon mu:)
tarafından
Kız aç karnına icicen zaten tok karnına içme duba olursun ben öyle zayıfladım vala biraz zor ama ictim sonrada üstüne suyu devrdm öyle zayfladm biraz zor ama yapmak istersen yap cnm  eğer bunu yapsan iyi olur yapamazsan sabahları aç karnına iki ttane zeytin ye sonra kahvaltı yap
(223 puan) tarafından
kiz bi kilo veriyim bidaha var ya tövbe yemem :D
tarafından
:))vala aşkım bende smdi 70kiloyum ama hamileym cnm yapabilirsen yap ama yine sen bilirsin cnm
(223 puan) tarafından
Bende 2 sene arayla iki bebe yaptim :)
tarafından
Aynn:))
0 oy
(848 puan) tarafından
Bu çok ağıt bir liste, belki kilo verdirir ama size daha çok zarar verebilir. Önce bir tahlil yaptırıp diyetisyene gitseniz kalıcı ve sağlıklı zayıflarsınız. Spor da şart yemeği azaltmak yetmiyor malesef. 
(223 puan) tarafından
Her gün yarım saat spor yapıyorum canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
30 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulervam03 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 233 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 528 göst.
8 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,000 göst.

Kategoriler

1,468,197 soru

24,055,016 cevap

329,867 kullanıcı

...