0 oy
913 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (416 puan) tarafından
Kızlar belki hatırlayan vardır 3-4 ay önce eşimin yaptığı shoplar hakkında post açmıştım eve falan almamıştım. O günde bu güne kadar ite kaka bir şekilde geldi ama bu sabah bitti artık. Tartıştık tekrardan olmadığını söyledim önce delirdi sonra küfürler etti sonra da git dedi en kısa zamanda boşanma davasını açıcam dedi. Bende 1-2 eşya alıp geldim babamin evine. Burda da hiç rahat değilim sanki yabancının evindeyim abimle hiç anlaşamıyorum bilmiyorum nasıl olacak. 8 aylık bebeğim var uyuyor şimdi masum yavrum.  Ağlayıp ağlayıp ondan özür diliyorum 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ailene anlat başka kadına sapık şop yaptı diye, o sapığa bırakmazlar seni diye düşünüyorum
tarafından
Öyle düşünme kuzum alışırsın, bende gidince alışamıyor idim ama dünya neler alıştırıyor insana
(416 puan) tarafından
Sende mi boşandın
tarafından
3 defa boşanma eşiğinden döndüm Son gittiğimde 2 ay annemde idim Annem, kardeşim çok mutluydum öyle ama babam geldiğinde sürekli laf atıyordu bana biz anlaşamazsın dedik onun adeti ayrı bizimki ayrı sen yaptın sen çek neler neler ama alışmıştım 2 ayda, eşim özür diledikten sonra döndüm
(416 puan) tarafından
Benim de abim aynı işte. Şimdiden başladı çekişmeye geleli daha 1 saat ya oldu ya olmadi. Gelir gelmez çocuğu uyuttum annemin odasindayim. Iceri de konusuyor da konusuyor
(2,290 puan) tarafından
Abine ne ya Allahm yarabbim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye yabancı olcan babanın evi orası nereye gitcektin ya, kol kanat olsun abinde sana
(416 puan) tarafından
Hayırlısı olsun
0 oy
(163,472 puan) tarafından
aaa ben hatirliyom o shop postunu hakkinda hayirlisi olsun
(416 puan) tarafından
Allah razi olsun
(934 puan) tarafından
O konu neydi canm ne shop postu
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Allh yardımcı n olsun cnm o duyguyu bilirim 7 ay kaldım baba evinde rabbim herkese mutluluk huzur versin inşallah boşanma davasından döndüm ben açmıştım dayanamayıp diğer hesabım vardı orda yazmıştım şifremi unutunca giremedim çocuk olunca herşey çok zor cnm bikac gün orda kal belki iyi olursunuz insallh
(1,014 puan) tarafından
Olayın ne olduğunu bilmiyorum hakkında hayrlisi olsun insallh
(416 puan) tarafından
Geri dönüşü yok bizimkinin burda bitti bu hikaye
0 oy
tarafından
Evet ben hatırlıyorum allah yardımcın olsun
(416 puan) tarafından
Allah razi olsun
0 oy
(3,502 puan) tarafından
Antalyalimisin canim 
(416 puan) tarafından
Evet canim
(3,502 puan) tarafından
07yi görünce içime bi sevinç geldi nedense
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Böyle bir pislik sapıkla yaşayacagına babanın evinde yabancı gibi dur daha iyi. Elbet zor olacak ama alışacaksın. Bu zamana kadar ite kaka gitmesi bi hata zaten bu evliliğin. 
(416 puan) tarafından
Hayırlısı olsun
(25,181 puan) tarafından
İnşallah canım üzme kendini kurtulduguna sevin bence. Evet mutlaka zordur yalamayan bilemez ama hergün tv de böyle sapıklara lanet edip küfür ederken aynı evde yaşamak olmaz ve seni burda yalan yanlış teselli etmek bi işe yaramaz
(934 puan) tarafından
Konu ney canm ya bna da anlatrmısnz
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Öyle ihanetlere alışmaktan baba evine alışmak daha iyidir. Biliyorum bize göre yazması basit yaşayan bilir diyo olabilirsin ama kocanın yanında içine sinmeyen şeyler var 
(416 puan) tarafından
Hayırlısı olsun
(2,246 puan) tarafından
Aynen kuzum hayırlısı olsun
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Eski postlarina baktim ama bulamadimcanm ne shopu yapti esin abin bekar mi babanlarla mi yasiyor sen neden ozur diliuorsun bebegini seni evden kovan o esin o ozur diesin bebeginden uzulme eger affedilmeyecek seyler yaptiysa bosanip is bulur ayaklarinin ustunde durursun
(416 puan) tarafından
Sildim postlari
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Geçicek merak etme. Şuana odaklanma ileriye dönük kur planlarını. Herşeyin üstesinden gelirsin inan. Çalışırsın ileriki zamanlarda kendi düzenini de kurarsın. Çocuğuna nafakani alirsin kendini sıkışmış hissetmezsin. Sabret. Hepsi geçiyor. Ben kendi spatulam yok diye ağladığımi biliyorum ilk annemlere geldiğimde. Kolay bisey değil. İstiyosan dön ama kendi ayağınla dönme sakın. 
(416 puan) tarafından
Ben de çocuğum yatağını yadırgayacak diye ağlıyorum şu an :(
(2,074 puan) tarafından
Onlar bizden daha kolay adapte oluyo inan. Kendini bunlari düşünerek bunaltma. Biraz sakinleş sanki kafa dinlemeye gelmissin gbi düşün. Hic bsey düşünme. İleriye dönük planlar kurmaya çalış. Abinde ebedi kalmycak orda. He cok rahatsiz olduysa şimdiden gitsin. Sende onlarin evladisin kendini fazlalik olarak görme.
Bekle bakalım eşine de ağır gelir illa o beşiği yatağı boş görmek.
(416 puan) tarafından
Sen de mi boşandın
(2,074 puan) tarafından
5 ay oldu ailemin yanindaym. Henuz bosanmadm dava sürecindeyz
(416 puan) tarafından
Anladım kuzum Allah yardımcın olsun
0 oy
(54,132 puan) tarafından
arkadasina ciplak resim shoplayan mi esin eger oyleyse zaten simdiye bitmesi gerekirdi
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Sapik birisiyle yaşamak yerine rahatsiz ol bence.Oyle ruh hastasiyla cocuk buyutulmez
0 oy
(163 puan) tarafından
Bende Baba evindeyim. Benimde üç aylık kızım var. Boşanmak istiyorum dava açacağım . Ailem bana çocuklarını düşün diyor. Bende bekliyorum. Bakalım bir ay geçsin duruma göre dava açacağım
(416 puan) tarafından
Çocuğun kavga dövüş içinde büyümesi pskolojisini daha kötü etkiler diye düşünüyorum
(163 puan) tarafından
Ben eşimden şiddet hakaret vs gördüğüm için geldim boşanacam. Sevgim saygım bitti artık. Ailem de hala yuvanı yıkma diyor sinir oluyorum. Bence aldatmayı kabul etme.
0 oy
tarafından
Bu zamana kadar iyi dayanmissin sana o zamanda söylemiştim bu hayatta affedilecek şeyler var affedilemeyecek şeyler var o tamamen ahlak dışı bir olaydı . Hakkında hayırlısı olsun orası senin ailenin babanın ananın evi tabi ki oraya gidiceksin ve kendini hiç yabancı hissetme kim senin hakkında ne düşünürse Allah ona bin katını versin sen rahat ol 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Olayın ne oldugunu bilmiyorum ama hakkinda hayirlisi olsun canım. Ailen isin ic yuzunu bilmiyorsa anlat ki abin felan da destek olur. Kendini yalniz hissetme. En guvende olacagın yerdesin. Baba evinde 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,072 göst.
8 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,386 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 1,104 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Gul25 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 546 göst.