0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Adana bugün yatmıyor ya mac vardı tm anladık yasak yok sanli herkes dışarda eğlenceler hani yasak hani polis vala ben artık inanmıyorum ya bu virüse biz tikilak kalak evde insanların umrunda dgl

10 Cevaplar

0 oy
(135 puan) tarafından
Ne maçıymış canım 
(356 puan) tarafından
Adana demir spor başka bjr8yke oynamış kazanmış ondan galiba silal sesleri falan ay ilk korktum sonra bende duydum herkes disarda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adına takildim yasittar:) ablamda adanada yarın arayayimda bakım onların ordada varmi
(356 puan) tarafından
:))))neresinde ablan cnn vala ben eşini aradım dedim ne oluyor o derece almaktan maçla alakası yok duruma bilr koydular yazık ne sosyal mesafe ne bsy
tarafından
Küçük dikili canım ablam orda
0 oy
(66 puan) tarafından
Yasak bize var bi
0 oy
(437 puan) tarafından
Katılıyorum inledi Adana bugün biz evden çıkmıyoruz onlar hiçbir şey yok gibi meydanlarda
0 oy
tarafından
Aynen bende Adanalıyım paylaşımlardan görüyorum çok abarttılar
0 oy
(2,018 puan) tarafından
O yasak ne yazikki cogu yerde yok canim

2 gun once karsi binamizdan 10 kadin asagi inmis bir guzel halı sermisler yere inci gibi dizilmisler yan yana elisi yapiyolar bir kahkahalar bie kahkahalar sorma ki uyuyan bebegim seslerinden mizirdanip durdu

Polisi aradim sikayetci oldum 

Sonuc ne mi?

Polis geldi hanimlar yasak var evlere dedi haniar binanin icine girdi polia gitti hoooop gider gitmez herkes kakara kikiri yine yanyana
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Evet adanademirspor super lige cikti ondan seviniyorlar cok güzel bir basari ama tvde izledim ben de millet full disarda. Cifte standart var. Kimi çocuğu ile disarda diye ceza yiyor kimi kalabalikta kutlama yapiyor polis bile yok
0 oy
(18,597 puan) tarafından
Nerelisin kız. Adana demir şampiyon oldu diye yatmıyorlar 
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Aynen bizim de akrabalar paylaşmış whatshapta görünce şok oldum bu nasıl yasak kimsede maske yok mesafe yok böyle düşüncesizler yüzünden bitmiyor virüs
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Adanademir spor şampiyon oldu adanayı yakacaklardı valla ya :) vallahi bizde yatamadık sabaha kadar. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Canlarim 3 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.