0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,644 puan) tarafından
Göğüs kafesim agriyo kuru öksürük var ama boğaz ağrısı yok bide sırtım agriyo omuzlarimdan belimin ortasına kadar böyle olup Corona olan varmı veya boğaz agirisi olmadan olunuyomu

2 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
Canim benimde aynisi ins corona degilizdir bndede sendeki butun bekirtiler var grip oksuruk yok bogaz agrim yok 
(1,644 puan) tarafından
Ya o değilde eşimde öksürük var gogusu onunda agriyo bide sırtı oksurdukce agriyo kaynanaminda sırtı agriyo ama biz evden çıkmıyoruz ki bide bebegm kaynatam kaynım var evde onlarda bsey yok misafir de gelmiyo zaten bulaşıcak biyer bulamiyorm ki Corona olsak nerden bulaşmış olabilir diye düşünüyorum smdi
(863 puan) tarafından
Artik havadan bile bulasir olmus canim bizde tek bnim oyle coklarimda esimde birsey yok halsizlik ve usume var bnde ins degilizlldir ilerlerse eger doktora git canim
(1,644 puan) tarafından
İnşallah biseyin yoktur canm seninde bacaklarımda ağrımaya başladı göğüsüm nefes alırken ağrıyo inşallah varsa bile bizde çocuğa bulaşmaz inşallah ya kendmden degl cocuktan yana korkuyorm
(863 puan) tarafından
Cocklar kolay kolay olmuyor benim korktugum hafif bir belirti suan farkina varmazsak cigere iniyormus ins oyle birsey olmaz
(1,644 puan) tarafından
Ay inşallah ya çok zor olur ozamam
-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından
Eşimde atlatti sadece göğüs ağrısı ve ara ara terleme ile. Hic öksürük vs yoktu. Bi test verdi amoo adam coronali olmuş 

Ama çok şükür hafif atlattı.
(1,644 puan) tarafından
Olabilir miyim ama hiç biyere gtmiyorm kimsede gelmiyo nerden bulascak ki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
27 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 355 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy