0 oy
888 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Evlenirken 45 50 kilo olanlardan degildim ama 64  kiloydum boyumda 168 neyse evlendik dogum yaptim 73 74 arasiyimm suan kaynim yengemde sende salmissiniz kendinizi toplayin vs dedi herkesin icinde bir moralim bozuldu cok mu kiloluyum kizlar boyuma gore bende zayiflamaya cabaliyorum ama yani elden geldigince oluyor yavas yavas oluyor motive edin beni nolur

29 Cevaplar

+1 oy
(736 puan) tarafından
Bu onu ilgilendiren birşey değil istersen 150 kilo olursun.  Kimsenin ağzına laf verme bence canım ben kilolarımla mutluyum de geç. Evde diyet yap spor yap sonra git kaynının önünde herşeyi ye
(689 puan) tarafından
Demi kiz en iyisi
tarafından
Bir kaynin ağzına yengesinin kilosunu ağzına alması çok büyük hata
-Reklam-
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Ona neki senin kilondan gayet normal bence 
(689 puan) tarafından
Ay agzina saglik canim ya
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Sen yine iyisin ben 163 boy 80 kiloyum ramazan sonrası sıkı bir diyete girip zayifliycam ayrıca kimsenin kilosu da kimseyi ilgilendirmez sıkıyorsa bir bebekte kendi doğursun da görsün ebesini 
(689 puan) tarafından
Demi ah bi doguruyirsun hop +10
0 oy
(620 puan) tarafından

Öyle fazla kilon yokki canım. Pandemi de evdesin bide bebek var. Emziriyor musun bilmiyorum ama, bi anneye salmişsın denmez ki ya. 

Bide maşallah boyunda var. Evde yapilan zumba be lesli var. Yarinda pazartesi sporla baslayabilirsin 
(689 puan) tarafından
Emxirmiyorum ama leslie ye basliycsm
0 oy
tarafından

Bnde suan 70 kiloyum dogum yapali 3 ay oluyor bnim kaynimda şakasina dalga gecer şaka yapmiştir tatlim :)

tarafından
Kesinlikle kayin yeri geliyo namahrem oluyo dinimize göre Allah gecinden versin hani eş ölünce nikah düşüyor bu pozsyondaki adam yengeyle konuşunca biraz ağzından çıkanı duymayı bilecek. Koca da buna müsaade etmemeli
tarafından
Benim kaynım teyzemin oğlu oluyor hem abi kardeş gibiyiz hiç yanlış anlaşılacak bişey göremedim ben hanımlar
tarafından
Ben mayınlar için genel söyledim cnm
(339 puan) tarafından
Genel olarak söyledik malesef tv de ve dünyada neler duyuyoruz ben babama bile güvenmem
tarafından
Kayin ateştir aksini söyleyen Allah in Resuluyla ihtilafa düşer
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Senin kilondan ona ne anlamadım.    Sağlık için zayıflık tabikide gerekir ama en son eleştirecek kişiler arasındadır kaynin ona laf düşmez
(689 puan) tarafından
Demi haklisin sagol
0 oy
tarafından
A aa ne münasebet ya ister tığ gibi ol ister kilolu ol kaynına ne ilgilendirir yanii 
(689 puan) tarafından
Dimi dogru diyorsun
0 oy
(747 puan) tarafından
Canim zayiflamak elinde zayifla sagligin icinde gerci boyuna gore kilon esit gozukuyor bi kac fazlayla normal geldi sen kendini bilirsin biz gormedigimiz icin bise diyemiyoruz esin ne istiyor ona bak kaynin degl
(689 puan) tarafından
Senin icin resim attim yeni postuma
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Kaynım bana öyle dese bende çok şaşırdım valla cmm
0 oy
(1,380 puan) tarafından
1.68 boyundayım 58 ile hamile kaldım, 18 aylık oğlum hala emziriyorum kilom şimdi 67 ama gel gör ki eşim birkaç kez kilolu olduğumu ima etti o zayıf insan olmalı kilo güzel değil deri birkaç kez daha da ses etmedi, çevremde Herkes zayıfsın diyor eşime göre kiloluyum. Ama maalesef elden birşey gelmiyor, zayıflamak istemiyom aksine daha da yiyorum dikkat etmiyorum sinir oldum ona.  

Eşin sorun yapmıyorsa sal gitsin o kaynını
(689 puan) tarafından
Genede sen bakma esine her halinle guzelsin önemli olan sağlık
0 oy
(339 puan) tarafından
O ne karışıyor senin kilona bana öyle dese eşim ona cevabını verir qebertir yani kim ki o kendine ne kendi karısı varsa ona baksın böyle insanlardan nefret ediyorum kiz sende hemen bi laf vursaydın keşke 
(689 puan) tarafından
Dedim allta kalmadim sabah sizinkilerde gelince goruruz deedim
(339 puan) tarafından
Terbiyesizlik ten başka bisi diil benim mesela kayinlarimla aramda mesafe vardır benle şaka felan yapamazlar hepsi benden büyük hele bi tanesi çok tatavatsiz eşim ona sınır olur ben ilk geldiğimde tepkimi koydum benle öyle şaka felan olmaz bi benden bi yaş küçük kayinim var onun la takılırım sadece bize gelir bizden hiç çıkmaz çünkü eşimle de hep öyleymiş hiç birbirlerinden ayrı bi isleri yok muş ben bi onu severim diğerleri mesafeli
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Kötü niyetine demek istememiş bence çocuk olduktan snra kendinizi saldiniz kendinize çeki düzen verin anlamındami dedi acaba
(689 puan) tarafından
Dedide herkesin icindemi denir o yanlis geldi
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Senin diyecek bişeyin yok kocan orda tepkisini koyacaktı sana noluyor diye
(689 puan) tarafından
Kocam cok sessizdir bisey demezki
0 oy
(163,325 puan) tarafından
laf etti bal kabagi ona dertmiymis 
(689 puan) tarafından
Ah canim herkes bi kendini ovme digerlerini yerme derdinde kendi zayif ya
0 oy
(613 puan) tarafından
Ay senin boyun 80 kiloya kadar kaldırır ki şu an gayet iyi göründüğünü düşünüyorum boy kilo oranına bakarak. Dengesiz adam zayıf olsan da cılız der. Bakma sen ona. 
(689 puan) tarafından
Sagol canim rahatlattin beni
0 oy
(140 puan) tarafından
afedersiniz ama kaynınız sizimi inceliyormuş eşleriniz nasıl tepkisiz kalıyor böyle konuşmalara şaşırıyorum. sizin kilonuz onu niye ilgilendirmişki. 
(689 puan) tarafından
Esim o bize ceki duzen vermemiz icin soyluyor kotu niyetten degil diyor
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Donupte diyemedin mi baska derdin yokmu da beji oramda ki buramda ki kilonun derdini cekiyon
(689 puan) tarafından
Bunu desem kiyameti koparir kaynanam fesatmisin ne dedi cocuk sagliginiza konusti diye ...
(6,189 puan) tarafından
Ogluna terbiye verseymis o zaman
0 oy
tarafından
Neresinden tutarsanız tutun saçmalık bir kaynin ağzınami yakışıyor yengesinin kilosunu söylemek ona mı kalmış terbiyesizlik. Yabrunuza odaklanın kilo verirsiniz 
(689 puan) tarafından
Emzirmiyorum hemen bir diyete baslicam
tarafından
Başlayin benim düşüncem bu yönde
0 oy
tarafından
Ona neymiş seni mi inceliyormuş pislik 
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Sanane benim kilomdan esseoglusu deseydin 

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,669 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra guler (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 614 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 700 göst.
0 oy
2 cevap 184 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hemdemm (153 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,205 soru

24,055,106 cevap

329,872 kullanıcı