0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından
Kimseye anlatımıyım derdimi arkadaşlar ben 37 haftalık hamileyim birde kızım var hamileliğinde riskli doktor hernan herşey ola bilir diye uyardı bir hafta sonrayadagun verdi bugün 2 kere burnum kanadı hiç halim yoktu neyde kocam olacak adamada sabah dedim akşama kadar beni aramadı bana yabancı gibi mesaj artiyo geçmiş olsun nasıl oldun diye ben nunu çok sevdim oyuzdenmi böyle yapiyo beni umursamiyo oldu olası bunu yapsam eşim mutlu olur demez şehir dışında banka kartı  verdi icindede 100 lira vardı giderkende onuda babasına çekti verdi yanında nakit bulunsun diye evlenilecek bei birgün demedi bir ihtiyacın olur buda sende dursun diye resmen soğudum hele bugün yaptığını unutmayacağım 

2 Cevaplar

0 oy
(2,090 puan) tarafından
Hepsi aynı bunların ben de akşamdan beri ağlıyorum ama nafile icerde videolar izliyor ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz
(68 puan) tarafından
Ah cnm şimdi mesaj atı öküz ben yatiyom. Oyu geceler diye mal yaa sanki çok ilgileniyom
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım öyle insanı sende umursamiycan o heralde babasigil sana yakin diye pek umursamıyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 591 göst.
0 oy
3 cevap 303 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 554 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,191 soru

24,108,371 cevap

332,819 kullanıcı

...