0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (3,834 puan) tarafından
öncelikle anneler gunumuz kutlu olsun :) 

kizimi bahçeye indirdim kucuk çocuklarda bahçelerden çiçek koparmaya calisiyor bizim güller falan açmadı bi iki çiçek var bahçede onlarda ic tarafa kalıyor yani içeri girip koparmalari lazim bide bizde bahcedeyiz ya belki çekindiler de gelmediler yani. bi kaç komsu kovaladı falan çiçeklerini kopariyorlar diye çocukları. sonra esimin aklına geldi aa bugün anneler günü çiçek topluyorlar annelerine dedi çağırdı iki tane kız çocuğunu onlara çiçek verdi. ne kadar düşünceli bi adam şefkatli falan dedim içimden.

neyse sonrasinda da şu oldu benim annemle kardeşimde bana hediye almış e yasaklar var malum nasil getirsinler (esimde pek sevmiyor bizimkileri hakli oldugu konuda var ama geneli haksiz yani.) ilk basta alirim hediyeyi dedi söylediğimde sonra da diyor ki yanımdaki cocuga soyledim o gelirken alacak bende kızdım kavga ettim. 

yani ne gerek var bu günde dünyanın lafını söyledim ona o pek birsey demedi yanlış anladın işte o tarafta is yok araba da cihaz var görüyorlar falan nasil açıklarım dedi. ama öncesi sabıkalı olunca güven de bu kadar oluyor dedim özetle. durduk yere tadımız kaçıyor resmen

7 Cevaplar

+2 oy
(7,094 puan) tarafından
Aldırmış sonucta biraz abartmışsn  sanki 
(3,834 puan) tarafından
ben abarttigimi düşünmüyorum canim sağolasın
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Biraz fazla tepki vermişsin 
+1 oy
(12,026 puan) tarafından
Kuzum bir öp gönlünü al pekte birsey dememiş enişte haklı bır taraftan cıhaz varsa işten atılmaya kadar gider ne yazıkkı Allah korusun. Birde banane anandan ablandan diyen adamlar cok. Sarılın barışın kız
(3,834 puan) tarafından
burda araba isleri sıkıntılı biliyorum canım. ama ilk basta da bunu diyebilirdin dedim eşime de biliyorum cihaz olduğunu zaten. iki gündür isi cevirmeye calisiyor. bananecilerden degil ama kendi ailesiyle altli ustluyuz az cok anlarsın belki demek istediğimi daha dikkatli olmasını isterdim
+1 oy
tarafından
Adam haklı o cihazlar bizim personellerimizde var bir yere gittiklerinden büyük sıkıntı oluyor malesef. O yüzden eşine bu konuda kizma adam yine düşunceli davranmış aldırmış. 
(3,834 puan) tarafından
biliyorum canım cihazları haberim var durumdan. ama o tamam dediğinden beri nasil gitmesem diye bahane sıralıyordu.
tarafından
Hm keşke ilk baştan deseydin gitmiyorum diye
(3,834 puan) tarafından
keşke canim en azından tartışmazdik
tarafından
Kesinlikle canim
+1 oy
(15,296 puan) tarafından
Kendi alsa ne olur başkası alsa ne olur canım farkı anlamadım ben
(3,834 puan) tarafından
bence var canim. onun ailesine karşı ve ona karşı dikkatli davranıyorum ben kızsam da kırılsam da. onun da bunun için özen göstermesini beklerdim.
+1 oy
(2,039 puan) tarafından
Dengesizlik demeyelim de biraz alınganlık yapmışsın sanki canım çok büyütülecek bir konu değil öncesini bilmiyorum tabi ama erkekler bize göre biraz daha düz mantık oluyorlar onun düşüncesi hediyeleri kimin aldığının bir önemi yokken biz kadınlarda bu önemli günde 2 parça şeyi almaya usendi istemedi yönünde oluyor 
(3,834 puan) tarafından
aynen canim dedigin gibi öncesindeki yaklaşımları daha farklı yani hep kacma gitmeme şeklinde. e gitme o zaman diyorum yok illa gidecek. istemiyorsan sevmiyorsan ailemi yüz göz olma diyorum bi bakıyorum tam tersi davranıyor bende anlamadım. ilk basta hic cihazı bahane etmedi cihaz 5 aydır var yeni takilmadi ki. giderim dedi sonra nasıl gitmesin diye bahane siraladi
+1 oy
tarafından
düzenlendi

Bazen burdaki bayanların çok abarttığını düşünüyorum. Ya Bi görseniz millet ne laflar işititor 

(3,834 puan) tarafından
milletin çektiğini millet bilir canim. keşke kimse cekmese. herkes istediğini derdini yazıyor bende bunu yazdım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde izmirli2 (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 388 göst.
25 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,459 soru

24,183,969 cevap

336,500 kullanıcı

...