öncelikle anneler gunumuz kutlu olsun :)
kizimi bahçeye indirdim kucuk çocuklarda bahçelerden çiçek koparmaya calisiyor bizim güller falan açmadı bi iki çiçek var bahçede onlarda ic tarafa kalıyor yani içeri girip koparmalari lazim bide bizde bahcedeyiz ya belki çekindiler de gelmediler yani. bi kaç komsu kovaladı falan çiçeklerini kopariyorlar diye çocukları. sonra esimin aklına geldi aa bugün anneler günü çiçek topluyorlar annelerine dedi çağırdı iki tane kız çocuğunu onlara çiçek verdi. ne kadar düşünceli bi adam şefkatli falan dedim içimden.
neyse sonrasinda da şu oldu benim annemle kardeşimde bana hediye almış e yasaklar var malum nasil getirsinler (esimde pek sevmiyor bizimkileri hakli oldugu konuda var ama geneli haksiz yani.) ilk basta alirim hediyeyi dedi söylediğimde sonra da diyor ki yanımdaki cocuga soyledim o gelirken alacak bende kızdım kavga ettim.
yani ne gerek var bu günde dünyanın lafını söyledim ona o pek birsey demedi yanlış anladın işte o tarafta is yok araba da cihaz var görüyorlar falan nasil açıklarım dedi. ama öncesi sabıkalı olunca güven de bu kadar oluyor dedim özetle. durduk yere tadımız kaçıyor resmen