Adayı kendim özel bölgeme sürmedim nasıl çekerim bilmiyorum kol bacak alırım ama agda oraya süremem sanıırm şimdi bu konuda çaresiz kaldım jilet le yeşil gibi tırtık gibi kalıyor özel bölge için birşeyler bulmam lazım epilasyon aleti denemedim hiç korkuyorum ama denemek de geliyor içimden kuoföre sürekli para vermeden evde profesyonel ve kendim bişeyler yapayım açıkcası memlekette değilim ordaki kuaförüm harika alıyordu şuan doğuda bir yerdeyim bir sefer alt tarafımı maf etiler bildiğiniz kan çöktü ve eşim kesinlikle kuoföre gidemezsin dedi kusura bakmayın detay verdim ama kaldım mı jilete çok yoruldum şimdi internetten alacagım agda yada epilasyon sizce hangi ürün beni kurtarır ay lütfen yardımm
Canim guzel bir karar almissin aslidna, parasini gec, dini acidanda caiz değil ozel bölgenin baskasinin görmesi
Bunu sormadim diyebilirsin belki ama mubarek gunlerde bu hatirlatmayi yapmak zorunda hissettim kendimi, gerisi sana kalmis tabi konuya gelecek olursak o bolgeye agda yapamayanlardanim, jiletle defil ama erkeklerin tras makinasiyla alabilirsin jilet gibi tahris etmiyor. Agda denemek istersende boncuk agda bana gore en az aci vereni
1,490,443 soru
24,358,301 cevap
346,897 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın