0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu sabah bi post acmistimya çocuğun hareketlerini hisetmiyom diye  sizden  dua istemiştim ya hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz  dün temizlik yapcam diye kendimi cok zorladım sonra artık yatacaktım uzandım hisedemedim eşimde uymuştur dedi neyse uyudum sabahlari genelde hissederim hisetmedim sanra Karnim küçülmuş gibi geldi neyse esimi işe gönderdim saat 10 ,11 gibi sonra korktum yutupten arastirdim 5 aylikken çocuğun hareketlerini hisetmediklerinde anneler oldunu anlıyormuş çok korktum ağladım  gittim altan muane yaptilar ultrasona koydular kan ve idrar verdim sonra bi alete bağladılar ağrılarımı ölçüyormuş  sonra ilaç yazdılar çok korktum ya uzun oldu hakkınızı helel edin  allah hepimizin evladını bize bağışlasın 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy çok sevindim inan bende senden haber bekliyordum korktum vallaha 
tarafından
Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim Yavrunu size bağışlasın cnm bnim sağlıkla al kucağına 
tarafından
Amin hepimizin
0 oy
tarafından
Rabbim evladını sana bağışlasin canım acısını göstermesin inşallah.
0 oy
(390 puan) tarafından
Kuzum hamileyken kendini çok zorlama Allah size bağışlamış o kadar süre taşımışsın emek var üstünde ve artık hissediyorsun hiçe sayma yavrunun temizlik Bi şekilde olur varsın olmasın yani hiçbişey bebiişten önemli değil :) 
0 oy
tarafından
Vallahi şimdi aklımdan geçdin peki nasıl mis sagliklimi ben demisdim sana korkma diye ama tabi anne içgüdüsel olarak insan korkuyo
tarafından
Iymis vallah allaha şükür  hepinizde dualarınızı eksik etmediniz  allah razı olsun
tarafından
Çok sevindim canım benim sendende razi olsun kuzum
0 oy
tarafından
İyi bari çok şükür canm 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 348 göst.
30 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,470 soru

24,445,560 cevap

353,636 kullanıcı

...