0 oy
577 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
12,04,2020 tarihinde düğünümüz vardı davetiyeler ev eşyası gelinlik kınalık kuaför  hepsi hazırdı resmi  nikahı ız bile kıyılmıştı pandemi meydana geldi yasaklardan dolayı konvoy  düğün yapamadık sadece sade yakın akrabalarla bir gelin alma yaptık toplam 50 kişi ancak vardı. Şuan 2 aylık bir miniğim var açıkçası herşey içimde kaldı. Şuan fotoğraf albümüm bile yok ve ben ne zaman bir gelin arabası görsem yada düğün ile bu konuyla ilgili bişey görsem içim gidiyor eşimde tekrar yapalım diyor salon kuaför fotoğrafçı hepsi kaporasını verdik duruyor ama bilemedim gelirler mi nasıl karşılanır sonuçta çok şükür  bir tane çocuğumuza var siz nasıl karşılardınız? 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım 2019 da virüs yoktu ki
tarafından
T9 la yazınca yanlışlık olmuş 2020 de
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Pandemi 2019 da başlamadiki 

Zaten düğün bana başlı basina masraf geliyor düğün yapmadım ben ne bir gelinlik görsem veya başka birşey içimde kalmadı çünkü içinde kalmasın diye gelinlik giyenlerin çoğu yıllarca düğün borcu ödüyor israf bana gore
tarafından
Şükür giydim bende gelinliğimi satın aldık hala duruyor kına felan yapmak istiyordum hevesim vardı işte nasip olmadı
tarafından
Canım yok artık yani vi gelinlik de giysrydinn keşke ilerde çocuklarına gosterirdin
(4,586 puan) tarafından
Ya benim hiç hevesim olmadı öyle şeylere:)
tarafından
Benimde vardı mesela nişanlı kınalık felan kiralamıştım nasıl hoşuma gitmişti heyecanla giymeyi bekliyordum
0 oy
tarafından
Boş ver canım sen nasıl mutlu olacaksan
Öyle yap az gelen olursa da az gelsin kimin ufku geniş kaliteli inaan gelenlerden anlarsın bizde de virüs problemi oldu olmayacak düğün dedik nikahlarımızda yapılmıştı birlikte kalmaya başladık hamile kaldım hamile hamile yaptım umrumda da olmadı kimse yani şuan çok mutluyum herşey istediğim gibi oldu 
0 oy
tarafından
Keşke benim zamanimda olsaydı virüs :))) ne güzel nikah kıyar gelir otururdum evimde. Ama içinde kaldıysa yapın tabi kime ne gelen gelsin gelmeyen gelmesin. Nikah tazelemis olursun işte. Hem çocuğunda fotoğraflara bakıp sormaz anne ben nerdeydim diye :D 
0 oy
tarafından
Paranız varsa ypinn icnizde kalmazsn param olsa bende yapicm:))
0 oy
tarafından
Bence foto cekimi yapin yani dugun hem risk hemde gercekten sacma. 
0 oy
(537 puan) tarafından
Kuzum benimkide yasağa geldi ama ben kuaförüm fotorafcim ayarladim evde kizlar arasinda kinagecesi yaptik ertesi gun kuaforeme gittim fotoğraf cekimine gittim eve geldim gelin cikarma oldu nikaha gittim keske boyle yapsaydın 
tarafından
Kardeşimin rahatsız onu riske  atmak istemedim
(537 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm
0 oy
tarafından

Eşinde sana bırakmış bence yapın keşke benimkide öyle birsey dese içimde kaldı gelinlik bile giyemedim fotograf çekimim felan yok sünnet düğününde giyicem herhalde :D su an ona ayrı masraf yapmaz sünnette ikisini bir çıkarırım aradan 

0 oy
(1,267 puan) tarafından
Eşini dinle bence düğününüzü yapın, az kişi olsun öz olsun daha sonra içinde kalacağına en azından hatiralariniz olur 
0 oy
tarafından
Düğün yerine fotoğraf çekimi yapabilirsiniz bence zaten düğün gereksiz bi masraf başka da bişey değil
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Bende 10.2020de ewlendim.. dediklerini bende. Yapmadım ama dua ediyorum içimden kimse nikahimda hastalanması. Az la yetinmek gerek. Düğün albümüm benimde yok. Ewde ne cekildiyse o. Çalgı çengi benimde yok. Ewde üç kız elime kına yaktı. Ne oldu yani elalemineglendiremedik diye mutsuzmu olalim
tarafından
Elalem değil ben kendim eğlenemedim oysa 3 hayallerle almıştım kınama tefler felan hazırladım kınalığımı özenle seçmiştim heyecanla güymeyi bekliyordum yani milletten daha çok kendim için bu soruyu sorma sebebimse o kadar masrafa yaptık eğer yapmazsak kaporalarda gidecek
(9,232 puan) tarafından
Ewlendin şimdi birdaha yapacaksın olur valla ... Benim eşimin tarafı illa olcak dedi yattım kalktım dua ettim olmadı çok şükür ben hoşlanmıyorum bu tarz eğlencelerden.
0 oy
(53,850 puan) tarafından
kuzenim evlendikten bir sene sonra dis cekim yapmisti o zaman viruste yoktu sen kendine bak millete degil canim
0 oy
tarafından
Vala cnm yerinde olsam dış mekan çekimi yaptırırım sadece.dugun stresi  çekilmez.hele ki çocukla.ama küçük birşey yapılabilir gene de.
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Neden olmasın kimin ne dediğine bakma hrm içinde kalmamış olur ama düğün albümü çok önemli onu ihmal etme bence
0 oy
tarafından
Bence düğün değil ama fotoğraf çekimi yapabilirsin. Düğüne vereceğin paraylada bi tatil yapın benim fikrim 
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Giy gelinligini kuaförüne de git çekimini de yap. Düğün yapmak millete abes kaçabilir ama . Kimin ne düşüneceğini düşünme. Onemli olan sensin. Nasıl istiyorsan öyle yap. Ben 2018 de evlendim. Fotoğrafçının gazabına uğradık. Bize verdiği saatte başkasını yeni çekmeye başlamıştı. Hem onu beklesem hemde kndim cekinssm benim gelinalmam  ve salona gitmem çok zaman alacakti. O yüzden çekim yapmadım. Fotgracida istemediğim bı fotgrafciydi sırf salonnparasinin içinde diye cektirecektik.bahane oldu. Boşa yorulmammis ta oldum.  Çünkü çokta sinirlenmistim yapsmda içime sinmeyecekti. Eşimde sözünü vermişti içine sinmese sonra bidha yaparız diye. Sonra velhasıl hava şartları vs. Derken tam 1. Yılimizds çekim yapabildik . Çok şükür çokta güzel oldu herşey. Gec olsun güç olmasın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serapse (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Semaaaaaaaaaaaa (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 338 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Canım oğlum (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 443 göst.