0 oy
187 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
3.4sene olcak memleketevgitmedim bu sene gitcem dedim eşim biletleri kesti oğlumla gitcem sürekli diyor işte çok şükür senden kurtuluyorum seni getirmeyecem oğlumu alcam sen gelmiyeceksin gibi laflar söylüyor sürekli okadar üzülüyorum ki şimdi kaç senedir gitmedim şimdide gitcem böyle söylüyor 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Denge.siz adam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin getirmene gerek yok ben gelmeyecem zaten oğlanı da gelip alabiliyorsan al diyeydin keşke ne mikrop insanlar var ya
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Bacım batık gemi yol gitmez eşinle sorunların. Uzun zamandır var her fırsatta senden ayrılmak istiyor neden zorluyor sun anlamıyorum amacım seni kırmak değil değer görmediğin yerde kendi çürüyüp heba etme gençliğine güzelliğine yazık çok üzülüyorum senin durumuna:(
tarafından
Haklısın sürekli diyor bunu
0 oy
(53,810 puan) tarafından
kizma ama mal mi senin bu kocan eger saka yapiyosa hiç komik ciddi soyluyosa oğlumu vermem gelmemde de ne tuhaf insanlar var
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Yürü be git işine  asil ben gelmeyecem ben seni istemiyorum de bence... g**ü yiyirsa gel al bebeyi de de mal herifler yaaaaa kadını  aşağılayınca kendilerini ne saniyorlarsa
0 oy
tarafından
Xkxxkxkxkkxkxx
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Nerden nereye gidiyorsun
0 oy
(6,315 puan) tarafından
Bndr aileme gtmedım 1 sene oldu memleket değil bşka şehrde ailem 4 5 saat uzakta eşim sürekli hastalık var yok kıza bulştrcaklar yok Şyle olck byle olck kızım 1 yaşına bascak nerdeyse 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
54 cevap 984 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sude_ceylan1 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,128 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2bebisannesi (147 puan) tarafından soruldu