Eşimin işyerinde 30 kişi işten çıkarıldı düşünebiliyor musunuz? Ya 2019 krizlerin yılı olursa, insanlar işsiz güçsüz kalırsa, enflasyon alıp başını giderse, suriyeliler böyle üremeye devam eder milletin başına dert olursa diye çok korkuyorum :(
Rizki veren hudadir kula minnet eylemeyim..
Insallah oyle bisey olmaz da zor durumda kalmazsiniz kis günü cok zor rabbim herkese yardim etsin o suriyeliler zaten masallah hic sevmiyorum hicte oyle masum degiller gecen bi tanesi kizini esimin arkadasina vermeye kalkmis geceligine 30 tl diyor bide cocuk evliyim gidin basimdan dedikce kadin israr ediyormuş esim anlatti annemlerin mahallede de kardesimin yolunu kesip harac almaya kalkmislar zorla allah belalarini versin kendi ulkesini satan adam yarin bi gun Türkiye savasta kalsa bizi de satar..
Ya canim her yil bizde, yilin son 2 ayi bu sekilde, 30 elamanimiz varsa, 18 15 kisiye düşürüyoruz. Simdi yavas yavas canlanıyor ama tam degil. Rabbim herkesin yardimcisi olsun.
Sonumuz kötüye gidiyor malesef ülkemizde Allah korusun iç savaş çıksa ne suriyeliler bizi alır nede baska ülke. Daha dün 2 yan binaya 3 suriyeli hirsiz girdi gündüz vakti kadını dovmuslerde el ayağını bağlamışlar neyi var neyi yok almışlar.Allah hepsini tez vakitte gitmelerini nasip etsin hersey her imkan onlara oncelikle veriliyor. Kadin pazarlayanina bile sahit oldum kardesimin önünü kesip kadin istermisin diye sormuşlar 2 kere.Geldiler is yeri açıyorlar vergi bile .pis insanlar inssn gibi yasamayi bilmiyorlar her pislik var.benim eşim in de isten cikartilma durumu var 2019 şubat gibi Allah yardimcimiz olsun inşallah.
Korkularında haklısın canım. 2019 ve sonrası da pek iyi olmayacak. Bunu ancak ön görüsü olan az çok bir şeyler bilen insanlar anlar. Şimdi suriyeliler hakkında söylediklerin için milliyetçilik ve ırkçıkıkla suçlayacaklar seni. Ama ben sana o konuda da katılıyorum. Türkiye bu zamana kadar kadar kime kucak açtıysa kalkeşçe sırtından vurulmuştur. Bu, bugun içinde yarın için de böyledir. Suriyeli ler de diğerleri gibi bu milletin sırtına yük, başına bela olacaktır, sırtında bıçak olacaktır. Yediği kaba pisleyen, sıgındıgı ev sahibine zarar veren bir toplulugu savunanları da cehaletlerinden ötürü alkışlıyorum.
Bugün esim cikarildi isten 21 haftalik hamileyim. Ve bi bebegi suriyeli diye ayirmak cok saçma. Kendine hamilr deyip suriyeli diye ona uruyo demek cok sacma.
Suriyelilere verilen hakki degilde, Türk halkina verilmeyen hakki arasaniz bu halde olmayiz.
1,488,810 soru
24,335,574 cevap
345,847 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın