0 oy
342 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,517 puan) tarafından
Merabaa annislerr.. 37 haftalik hamileyim. Esim sanırım doğum icin hediye alacak bana ağzımı ariyoo. Bende tuyo vercem onaa yada söylerim yazik heehe anlamamisim gibii anladiniz siz durumu... Uygun fiyatlı altin telefon gibi bisi degil.. Ne olabilir sizce yada eşiniz ne aldi size. Soylerseniz bana da fikir olur.. Simdiden teşekkür ederim ❣️ hayırlı kandiller

7 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Hayırlı kandiller canm bende 32 haftalık hamileyim bakim ikna edebilirsem dış çekim istemeyi düşünüyorum iyi kötü yapmak istiyorum ya 
(1,517 puan) tarafından
Benim gecti artik o. Ama guzel fikir canimm yaptir bence guzelce giyinip:)
(2,127 puan) tarafından
Aynen kız :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 lu yani eşin senjn ve bebeğinin ismi olan kolye kunye felan olabilir uygun fiyatlı hem çok abartılı olmadan gümüş felan olabilir benim esim bişey alamadi borçtan ama ilerleyen zaman alicak sözü var öyle olabilir 
(1,517 puan) tarafından
Kolye benimde aklima geldi. Ama netten bilmiyom ki hangi siteden saglam guzel gelir. Varmi canim bildiğin site
tarafından
Indigo takı güzel gönderi felan yapıyor takıları da güzel
(1,517 puan) tarafından
Bakim canim
0 oy
(1,014 puan) tarafından

image

esim bana bunu almış fikir olur belki benim kızımın eşimin ismi yazıyor:)

image

(1,014 puan) tarafından
Yok değil
(1,517 puan) tarafından
İsimli seyler benimde aşırı hosuma gidiyo. Zaten bu zamanda pahali bisi alamaz. Gümüş veya altin gibi sari renk bisi aa ne güzel felan derimm
(1,014 puan) tarafından
Aynen göster aa ne güzelmiş üçümüzün adını yazdırsak çok güzel olur felan de
(1,517 puan) tarafından
Tamam canım. Cok teşekkür ederim foto icin
(1,014 puan) tarafından
Rica ederim hayırlı geceler
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Eşim bana saat aldı sağ olsun 
(1,517 puan) tarafından
Guzelmisss  kizz gule gule kullan.
0 oy
tarafından

Ben hamile kaldığımdan beri kitap istiyordum. Başka şeyler alındı kitap kaldı. İlk fırsatta aldırmak istiyorum bebek 3 ayına gidiyor daha hediyem yok  :D

(1,517 puan) tarafından
Bah bahh almasi lazimdii simdiiyee:))
0 oy
(2,692 puan) tarafından

Esim bana 3 tane 1 almisti canim üçün biri hep o hediyesini hatirlarim unutmadim :D

(1,517 puan) tarafından
Ayy anlamadim kiz Valla
0 oy
(43 puan) tarafından
Hayırlı kandiller canım eğer çok pahalı bişey istemiyosan saat veya gümüş aksesuar olabilir. Veya fotoğraflarınızın olduğu güzel bi köşe hazırlayabilir ahşap çerçevede hani böyle led ışıklı oluyo ya küçük küçük ama bir sürü fotoğraf aksesuarli mandalla asılıyo onlar hem uygun hemde çok şık duruyolar:) bende kızımın odasına düşünüyorum hatta :) eşim de bana erkenden aldı doğum hediyesi iki tane bilezik :) ilk kızımda bisey almamıştı daha o yüzden iki tane aldı sağolsun 
(1,517 puan) tarafından
Ay gule gule kullan canimm. Evde cok fotomuz var yoksa cicek sepetinde gormustum. Cok hosdu. İsimli takı ya karar verdim gibi
(43 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:) isimli takı da çok güzel valla

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 406 göst.
4 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,506 soru

24,387,022 cevap

349,055 kullanıcı

...