Bazen tuvalete bile zor giden ben, buzdolabımı temizledim ; şuan dünyanın en mutlu insanıyım :))) kızım uyandığı için kapağı biraz aceleye geldi ama bitti şükür. Darısı tüm bebişli annelere :)))
Ya benimde ne zamandir niyetim var ama daha kapagi acinca kokudan midem kalkiyor geri kapatiyorum sanki yiyeceklerin kokusu birbirine gecmis gibi tuhaf bi kokuyor dolabi acip yemek yemek bile istemiyorum kaldiki temizlemeye ne zaman dayanabilirim allah bilir :(
Darisi basima gozumde buyuyo dogurmadan bi silseydim hergun başka biaey cikiyo :D
Ya ben daha hamile olduğum halde inan bi kendimi kaldırıp temizleyemedim ağlıycam ya dün sadece sebzeliği temizleyim dedim Allahımm nekadar üşeniyorum bebek doğunca nolcam bilmiyorum
Bende çok mutluyum bugün kaynanam geldi camlarımı sildi evi sildi süpürdü bende perdeleri makineye attım yıkadım Allah ondan razı olsun 11 haftalık hamileyim 7 aylık bebeğim var bu yüzden bana hiç iş yaptırmıyor kaynanam sağolsun
Valla ayda bir siliyorum çocuk malum eşim her hafta içini düzenliyor saolsun :)) yoksa mümkün değil çocuktan hemennuyaniyor temizlik zaten gece yapıyorum uyurken tuvaleti banyoyu mutfağı geceye uyurken temizliyorum çamaşırları gece takiyorum gündüz elektirik süpürgesinin sesine hiç cıt bile cikartmiyor allahtan bitek onu gündüz yapıyorum gecede siliyorum bebek olunca öyle oluyor :))
Okadar fena mı ya :-) dogunca böyle mi olcak
1,488,444 soru
24,330,381 cevap
345,659 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın