0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (1,006 puan) tarafından

Kızlar 12 gün önce sezeryan oldum yapistirma yaptılar dış kısımda dikis yok kesi atılan yerin hemen üst tarafi tas gibi olmuss ve kasiniyo kasıyorum ama hissizlik var normal mi 

Bide sezeryan dan kalan göbekten nasıl kurtulabilirim ?

Hamile kalmadan önce 49 kiloydum şuan sadece göbeğim kaldı napsam gider bu göbek :D

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zamanla gider göbek iner bnmnde aynı sert olmuş kesi olan yer iyilesiyor ondan galiba
(1,006 puan) tarafından
Insallah ya
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Sezaryen degil dogum gobegi ve suan 12gun olmus rahim toparlanip,eski haline dondugun de gobegi gidecek.Oturup surekli yemek yersen gobek gitmez seninke beraber yasar ve kirk gun dolmadan korse takmatin cunku korse rahmi sıkıştirdigi icin kendi yerine inmesini engeller bu da ileri de idrar kacirma,rahim sarkmasi gibi vs gibi seyler ortaya cikarir
0 oy
tarafından
Benimki de yapıştırmaydi ve dikisin sağ tarafı sert duruyordu dokunduğum zaman şişlik var gibiydi doktora sorduğumda sağ tarafta dikişi bitirdiğimiz için iç dikişleri sagda bitirdiğimiz için o sertlik eline geliyor demişti vallahi benim de göbek var ne zaman ki adet oldum biraz azaldı gibi. Hissizlik de gayet normal Ben 6 ay oldu doğum yapalı hala hissizim.
(1,006 puan) tarafından
O dikisin üstündeki sertlik ne zaman gitti
tarafından
İki ay sonra gitti simdi o sertlik yok iç dikistir cnm sendekide o eline geliyodr bi tarafta bitiriyolar ya dikişi.Geciyo yani öyle kalmiyor
(1,006 puan) tarafından
Tamm teşekkürler
0 oy
tarafından
Ayni gun ayni islemden gecmisiz cnm evet karnimda hissizlik var normaldir ama yaa koca  ameliyat geçirdik bnm gobek kalmadi korse taktim ben hala da takiyorum
(1,006 puan) tarafından
Bende korse deneyeyim bi
tarafından
Dene cnm sıksa da cikartma
0 oy
(731 puan) tarafından
Hissizlik zamanla geçecek korse şort gibi olanlardan kullandim ben başta çok zor kapatıyordum sonra sonra cok rahat oldu çok az gobegim kaldı dogum kilomdanda 3kilo kaldı.Emzirmekte çok etkili dışarı çıkmadım ama evin içinde yürümeye çalıştım hep
(1,006 puan) tarafından
r teşekkürler

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,667 cevap

335,241 kullanıcı

...