Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Tuvelet eğitimi bu sabah başladım 4 kez altina yaptı
0
oy
532
göst.
8 Mayıs 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kızlar sabah 8 de uyandi bezi çıkardım tuvalete oturttum ilk korktu 10.dk sonra yine oturttum oturdu bu kez ama yapmadı altina yaptı sonra 10 dk arayla bazen 5 goturdum hep 5 dk oturduk yapmadı sabah 8 den beri 4 kez çişini yaptı altina ya aksama kadar kac kez yapar daha nasil olcak bu şimdiden korktum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
8 Mayıs 2021
Kurgucubiri
(
9,647
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaç aylık? Tamamen hazır olmadan erken başlanan tuvalet eğitimi çocukta hasarlar bırakabilir
5 önceki yorum göster
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yaz geldi kizzz:))yazi bezsiz rahat geçirsin istiyorum ben ondan inşalalh hemen ogrenir ya zor olmaz onun icun hayir bu gidişle evde sort kalmaz simdiden 4 tane yikadim.elimde astim :)
8 Mayıs 2021
Kurgucubiri
(
9,647
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardımcınız olsun şuan 2 yaşında bugün bir dene derim çok zorlamadan eğer olmuyorsa yıpratma ve 2bucuk yaşını dene.. ozaman daha hazır hissediyorlar kendilerini. Oğlum 2bucuk yaşında kendi bırakmak istedi bezini çıkartıp hep kendi götürdü klazote. Belki sizde 2bucuk yas civarına kadar bu süreçte psikolojini hazırlayabilirsiniz oğlum bak artık çişin yeri burası popisine artık bez olmaz baksana bezler sana küçük geliyo bak anne de babada buraya yapiyo tuvaletini sende buraya yapabilirsin diye motive edip biraz daha sonra denersen daha iyi olur diye düşünüyorum.
8 Mayıs 2021
☀️❣gülperim☀️❣
(
7,483
puan)
tarafından
yorumlandı
Azcık daha alevlensin ortalık:)) tam gelsin yaz ehehe.
8 Mayıs 2021
☀️❣gülperim☀️❣
(
7,483
puan)
tarafından
yorumlandı
Kurgucum:) lazımlık alcaz daha, köşelere saklanıyor büyüğünü edecende, küçüğü nasıl bilecem geldiğini:((
8 Mayıs 2021
Kurgucubiri
(
9,647
puan)
tarafından
yorumlandı
Aslında korkuların aksine küçük tuvalet daha kolay büyük tuvalet daha zordur. Lazimlik vardı bizde kızımdan kalma ama oğlum hep normal bizim kullandığımız klazotu kullandı hazır hissederse dene derim bekleme almayı:)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Kendinizi böyle durumlara hazır hissetmiyorsanız başlamayın malesef faydalı olmuyo hem jendiniz hem çocuk yıpranor . Çnkü büyük de yapıyo küçük de yapınca gösteriyo ne zaman nereye bırakacağını bilmiyosun ben 18. Aylıktı bi denedim birtere gitmek zorunda kaldık adapte olamadı 22 atlıktı bidaha başladım 2 ysşımda tamamen alştı şuan 2.5 yaşnda çok şükür o da rahat ben de lk alşma döneminde sırf evdeydim misafirliğe bile gitmedim mecbur kalırsam bezledim dışardayken sonra deneme amaçlı yavaştan dışwrda da alisın diye bezi çıkarıp gezdirdim getirdim ilk yarım saatlik bi mesafeye gitmiştik tuvaleti geldi koştur koştur caminin tuvaletne gitmiştik tamam dedm artık oldu hmdolsun arada yine kaçırıyor küçük sonuçta ben burda3.5 ysında başlıyımmı diyenleri gördüm ben ara ara kaçrmalarını normal karşılıyorum inşallah siz de yaparsınız kararlı olun anlatın sürekli bak ben de yapıyorum ayıcık bebek falan vrsa yanına oturtun benm kızm şmdi öyle kend yapıyo sonra bebeklerini oturtuyo :) büyük insan gibi disiplin bekleyemeyiz ..
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Inşallah kolay gecer bizim icin sizin ilk gününüz nasil.gecmisti sanah 8 den beri 5 kez altımıza yaptık tuvalete 10 dk bir gotuyorum 5 dk oturuyoz eline oyuncak veriyorum sıkılıyo sonra kalkıyoruz daha hic tuvalete isemedi sanabten beri
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Birden kesmedim ben ara ara bezlediğim zamanlar oldu baaya oldu şmdi hatırlayamıcam nasıl geçti :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım ben eni sonu öğretiyorum dördüncü günümüz
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ilk gününüz nasil gecti sizin sabahtan beri 5 kez altımıza isedik biz tuvalete hic isemedi daha
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım aynen öyle yaptı her seferinde bak bu çiş neden altına yaptın sen büyüdün artık dedim değiştirdim baktım tuvalete gitmiyor lazimlik aldim ilk gün zor oturdu TLF falan verdim oturttum bir saat sona çiş yaptı korktu sona aferin dedim o artık öyle alıştı beskez yaptık lazimliga dünde hep ona yaptık dün kaçırmış altına çok ağladı kötü olduğunu biliyor artık sona kendi gitti oturdu yaptı artık alisiriyoz bir haftamız var daha
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Minikmucize
(
2,589
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım benım daha zamanım var da bişi demek istiyorum şimdi değil belki ama biraz daha büyüyünce gece ve gündüz aynı anda kes bezi cünkü adapte olamıyorlar gece beze çiş yapıp da gündüz de bez var sanıp altına yapabiliyorlar benım ablamda başta gece sardı gündüz sarmadı baktı olmuyo gece de gündüz de bıraktı 3 yasında şimdi ne gece ne gündüz damla düşürmüyor 22 aylıktı bıraktırdıgında
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Katre-i Matem
(
2,689
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim ilk gün 15 kez falan altına yaptı
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Peki ilk gun tuvalete yaptı mi hic kac gunde tuvalete yapmaya başladı
8 Mayıs 2021
Katre-i Matem
(
2,689
puan)
tarafından
yorumlandı
2.gün yapmaya başladı. Ama hala ufak kaçırmalar oluyo.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım benim ilk üç gün pjama kalmadı ama bir haftanın sonunda damla kaçırmıyor sabret pes etme ısrarcı anne olmaya devam et kızma konuş hediye ver lazimlik yada tuvalete yapınca supriz yumurta gibi
4 önceki yorum göster
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende öyleyim sabatan beri her yeri siliyorum yıkıyorum ya :))
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen ama dedigim gibi dördüncü günden sonra rahatsın en fazla bir hafta üzerine düşersen eger:)bak sana ne anlaticam
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Iftar yaklaştı sofra hazırlıyorum oruc açıcaz mutlaktayım eşim çocuklar oturma odasında çiş geldi diye babasına gitmiş bana gelmedi babası donu yere indirmiş hadi koş yap demiş büyük tuvalet yapacakmış yani otururken de onu söylemiş babasına neyse seher dedi çocuk büyük çiş yapacakmış oturttum taman annem hadi yap dedim bi yandan yemek hazırlamaya devam ediyorum çocuğu kaldırdım bi on dakika oturdu baktım hiç birşey yok lazimlikta ama oturma odası nasıl kokuyor anlatamam pijamayi yerden kaldırdım eşimin çocuktan çıkarıp koyduğu yerden çocuğa giydirdim sonra pencereyi açtım koku var diye oturuyoruz küçük kızım donu kaldırdığım yerdeki top gibi büyük cise basmış ozaman farkettik oraları temizleyene kadar millet oruc açıp çay sefası yapmistir:)
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aman allahimm hayırrrrrr:)))))ben bunu kaldiramam en korktuğum şey bu iste benim inşalalh benim başıma boyle seyler gelmez yaa :))cocuk büyütmek ne kadar zor surekli belli donemden geçiyor sun
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen valla:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Durunun Annesi
(
4,285
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim postlarima bi bak istersen canım detaylı yazdim
1 önceki yorum göster
8 Mayıs 2021
Durunun Annesi
(
4,285
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canim gece ilk başladığımda da suan da hiç kaçırmadı suan 4 gündür kendisi soluyor hic sormuyorum
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Allahim inşalalh ogkumda alisir söyler ya bende buraya bezi bıraktık demek istiyorum inşalalh ya simdi öğrenmezse sonra 3 4 yaşında kadar bezli gezen çok benim etrafında öyle olmayız biz inşalalh h
8 Mayıs 2021
Durunun Annesi
(
4,285
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok inan ole olmaz benim yazdiklarimdan yola çıkarken bi fikir edinmiş olursun canım
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Cok teşekkür ederim sagolun
8 Mayıs 2021
Durunun Annesi
(
4,285
puan)
tarafından
yorumlandı
Rica ederim hic stres olma ilk 2 gun ha bire sordum durdum cocugu bulaştım bu sefer ne cis ne büyük tuvaletini yapti tuttu durdu simdi sukur duzeldi üstüne gitme altını ıslatan ıslatan alışacak insan bedeninin fitratinda var temiz hissetmek cocugu da düşünmek lazım 2 yol boyunca beze yapiyor bir anda tuvalete yap demek cocugu sasirtiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Nane.Limon
(
11,345
puan)
tarafından
cevaplandı
Köye geldim annemle kardeşime bıraktım onlar alıştırdı şimdi 8.gün az az söylüyor ilk başta çok ağladı tuvalet korkusuna hatta nefesi kesilene kadar ağladı kardeşimle yapıyor ama şimdi sadece tuvalete gitmiyor
Ilk başta çok yaptı altına şimdi söylüyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
163