0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (126 puan) tarafından
kapalı
Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Birazdan okuyacağınız durum hakkında dışardan görünen yorumunuza ihtiyacım var. Kayınvalidem en baştan beri oğlunun benle evlenmesine pek razı değildi ama evlendik. Nişanlılık sürecinde de ne hediye ne bayram hediyeliği ne altın ne inci oldu bu yüzden bence. Farklı şehirlerde olmamızı bahane ederek. Ben hamile iken de bana "ben olmasaydım, eşimi halasının kızıyla yani kuzeniyle evlendirmeyi düşündüklerini, hatta eşimin bu durumu bilmediğini, sülaledeki herkesin yabancı biriyle değil halasının kızıyla evlenmesini istediğini, o kızın da bu durumu bilip eşime ismiyle hitap ettiğini ama beni öğrendikten sonra bıraktığını" söyledi. Ben o zaman buna anlam veremedim ama lohusayken de yanımda kızı övüp durdu hep. M... Olsaydı hemencecik toparlardı tezgahı, hakkından gelirdi filan diyerek.... 

Ben benim canımı yakmak istediğini düşünüyorum. Bu bana 3-4 ay sonra dank etti ve o kadar canımı sıktı ki sütüm kesildi. O kadar yıprattı ki beni. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Dışardwn nasıl görünüyor
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eger eşinle mutluysan bence hiç kafana takma eşin şuan seninle evli kaynanangil oturduğu yerden kıskansın 
(126 puan) tarafından
Kıskanmasını dahi istemiyorum. Uzak olsun , yok olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaşadım ama ondan sonra daha çok acı şeyler yaşadığım için bu konular çok basit geliyor agizinin payını verip gececen o öyle deyince beni boşada git oğluna onu al o zaman çok seviyosan gibi
(126 puan) tarafından
Aslında herşeye pat pat cevap vermek gerekiyor değil mi, saygısızlık olur mu ayıp olur mu demeden
tarafından
Sadece gülüyorum saygı kelimesine saygı hakedene zaten kazanan kişiye verirlir seni üzene ezene sana nankörlük yapana değil
tarafından
Seho bu kafadan bana da ver
tarafından
Senin bu kafaya sahip olmak için altı yıl kayinnanin yatalak kaynanasına bakıp kayınbaba iki kayin öğle akşam yemeklerini verip her ise koşup ailenden uzak kalıp yasak gitmek yok giderkende yatalak kadına kadar götüreceksin mecbur ama götürüncede annenin evi pis kokup batacak hadi kendi evin neyse orda utanıyorsun vs vs vs şeyler hiç söyleyemeyeceğim çok şeyler kayinna zaten tam bir zulüm bir çikolata yesen olay çıkarıyor sonrasında da kalp ritim bozukluğu kafada basınç kas gerilme hastalığı sinirden vs vs hastalıklar kap gel yanıma
tarafından
Ama sonrasında yine her suç üstüne kalır bi türlü sevmezler dilleri zehir gibi kalbinde kırılacak yer kalmaz bi yanlışın olursa kocana hesap vereceksin
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Evet tam dediğin gibi düşünülüyor baya gözüne sokmaya çalışmış ama canını sıkıp sütünü kesene gerek yoktu be canım Allahın dan bulsun o kayınvaliden, sen eşine bak, o kadına da cevabını ver yeri gelince, ayıp yaa öyle bir niyet varsa da bu dile getirilmez o kızın adı anılmaz yani 
(126 puan) tarafından
Amiin inşaallah, Allah sorsun hesabını, gözüme de göstersin Rabbim
0 oy
tarafından
Eşin ile mutlu bir evliliğin varsa eşinde seni seviyorsa hiç takma canim. Ama kayınvaliden evinden gittikden sonra sirkeli su ile sil evinden kötü enerji gitsin 
(126 puan) tarafından
Çok şükür Türkiye'nin bir ucunda olduğumuzdan gelemediler
0 oy
(410 puan) tarafından
Canim benim hic dert etme sen kocanla mutluluguna bak boyle zihniyetli insanla masafeli olman cok daha iyi  bebeginiz oldugu halde bunu soylicek kadar utanmaz biri. Kocan seni sevmis sinirlendigini belli etme sinir etmek icin daha cok soyler ya da kocana anlat agzinin payini versin sen veremessen bunu tek basina cekmek zorumda degilsin piskolojini yipratma
(126 puan) tarafından
Ben üstünden aylar geçtikten sonra konuştum. Bana o kadar dert ettiysen o zaman niye söylemedin dedi.
(410 puan) tarafından
Dogru demis ya takma ya da  sessiz kalma ben torunundan utan neyin derdindesin derdim yani
0 oy
tarafından
Eve sokmam birdaha ogluda anasına destek olursa gitsin m.ile yaşasın iyi bir dersi hak ediyor lar

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 725 göst.
+2 oy
8 cevap 168 göst.
27 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Anneolmak& (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 365 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (643 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,004 soru

24,118,979 cevap