Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Birazdan okuyacağınız durum hakkında dışardan görünen yorumunuza ihtiyacım var. Kayınvalidem en baştan beri oğlunun benle evlenmesine pek razı değildi ama evlendik. Nişanlılık sürecinde de ne hediye ne bayram hediyeliği ne altın ne inci oldu bu yüzden bence. Farklı şehirlerde olmamızı bahane ederek. Ben hamile iken de bana "ben olmasaydım, eşimi halasının kızıyla yani kuzeniyle evlendirmeyi düşündüklerini, hatta eşimin bu durumu bilmediğini, sülaledeki herkesin yabancı biriyle değil halasının kızıyla evlenmesini istediğini, o kızın da bu durumu bilip eşime ismiyle hitap ettiğini ama beni öğrendikten sonra bıraktığını" söyledi. Ben o zaman buna anlam veremedim ama lohusayken de yanımda kızı övüp durdu hep. M... Olsaydı hemencecik toparlardı tezgahı, hakkından gelirdi filan diyerek....
Ben benim canımı yakmak istediğini düşünüyorum. Bu bana 3-4 ay sonra dank etti ve o kadar canımı sıktı ki sütüm kesildi. O kadar yıprattı ki beni. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Dışardwn nasıl görünüyor