0 oy
546 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,775 puan) tarafından
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar.❤️ 

Oğlum 22 aylık artık emmeyi yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum. Çok acıtıyor ve hicbirsey yemiyor emmeye güvenerek. Nasıl bıraktırabilirim?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sarı sabır taşı al kullan benm kızım aşırı düşkündü 18 aylık olsaya kadar ek gıdanın e sini ağzına almıyordu ne çorba ne kahvaltılık ne meyve 18 olduğunda doktor kes dediği için kesmstm sarı sabır taşıyla 1 gecede kestik aşırı duskndu birde o gece sabaha kadar ağladı ama kararlı olmak önemli pes etmemek lazm sabah kalkıp bir kase çorba içmişti ilk defa unutamyrm o anı sende çocuğu kestikten sonra sütun gelmesin kesilsin diye maydonoz kaynat iç günde iki bardak feln güzel süt kesiyor (hamile felan değilsen hamileysen içme). 
(6,775 puan) tarafından
Yok canım hamile değilim. Doğru düzgün uyutmuyor geceleri , yemek yemiyor. İnşallah sabır taşı ise yarar çok teşekkür ederim canım ❤️
tarafından
Yarar kuzum inşallah internetten de araştır bak onun faydasını gören çok anne var tadı eksi acı vs değil garip buruk bir tadı var ben çocuğa vermedn bakmıştım tadına her meme istediğinde iki parmağının arasnda az suda az sur göğsüne ver istedikçe ver öyle egg diye tadını beğenmeyip emmek istemicktir
(6,775 puan) tarafından
İnşallah canım benim Allah razı olsun ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Ayy şurda bekleyeyim, benimki 18 aylık ben re keseceğim, artık göğüslerim sızlıyor sabahın köründe her iki memeyi emerken artık canım acıyor. Sen iyi dayanmışsın yine:(
(6,775 puan) tarafından
Nasıl dişlerini geçiriyor birde sürekli emiyor artık yildim valla☹️
0 oy
tarafından
Aynı dert btnde de var azaltarak bıraktırmak istedim daha çok düşkünleşti 
(6,775 puan) tarafından
Dakka başı geliyor emmeye nasıl bıraktiracagiz bilmiyorum ☹️
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Ben ilk bir göğsümü kestim benim oğlum da 22 aylık şimdi diğer göğsümü içiyor gündüzleri gece vermiyorum onuda yavaş yavaş kesicem
(6,775 puan) tarafından
Gece sürekli istiyor azaltayim diyorum dikkatini çekmeye çalışıyorum olmuyor ☹️
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Aktarda sabır taşı var ondan al her emmek istediginde meme ucuna sür onun kokusundan ve renginden cocuk bidaha emmek istemiyor 2 gunde birakti benim oğlan insallah sizede yardimci olur..
(6,775 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun onu deneyeyim ❤️
(1,334 puan) tarafından
Rica ederm :)
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Ben bir anda kestim. 3 gece çok zorlandım ama sabır gerekiyor. Benim kızım da memeye aşırı düşkündü hiçbir şey yediremiyordum. 21 aylıkken kestim
(6,775 puan) tarafından
Bır anda da kesmek istemiyorum sabır taşını deneyeceğim inşallah ise yarar ☺️❤️
(2,462 puan) tarafından
Inşallah canım. Biraz uzun sürer kesmen ama bizde sabır taşı pek işe yaramamıştü :) gece uykulu halde emiyodu :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 487 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Azrainci (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde tazeAnneee (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde tazeanneeee (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 295 göst.