0 oy
1,030 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,528 puan) tarafından
sorum yukarıda kızlar hani isim gönderiyolar ya onu nasıl göndericem 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben o adamı hiç sevmiyorum geçen biri down sendromu ile alakalı bişey sordu hiç güzel cevap vermedi down sendromu hakkında kızım da dahil bütün down sendromlu ailelerden özür dilemesini bekliyoruz......
(75 puan) tarafından
Boş ver üzülme kötü bisey demek istememiştir Allah sana çocuğunu bagislasin
tarafından
Asena üzücü tabiki çocuğa down sendromumun kötü bisey olmadığını anlatmasi gerekirdi benim evladım yarın bigün topluma çıktığında dışlanacak diye korkuyorum
(28,404 puan) tarafından
İyi insanlara denk gelsin meleğimiz üzülme kötüler olduğu kadar iyilerde var
tarafından
Inşallah canım allah razı olsun
tarafından
Bak canım herkesin hayatı farklı adam ilim veriyor kalkıp ona kö. Pek demen le aynı ben burda onu savunmuyorum o anda aklına gelmemiş dir belki çocuk üzülmüş belliki ne kadar ifade ede bilirdik küçük çocuga bu kadar abartmak da ne bilim herkes herşeyin farkında emin ol o hocada bunun farkında ama İslamı Kuranı anlatan insanlara aşilayan kişilere karişik böyle aşalayıcı cümleler yakişiyor keşke herkes onun daha ilim bilim sahibi olsaydı. Adamın degilde babaanne biraz geri kafalıymış öyle demiş
-Reklam-
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Hatim yaz 8360a gönder :) :) ay kusura bakma valla sorunu pek anlamadım o yüzden esprili cevap vereyim dedim :) 
(2,528 puan) tarafından
:) ya canım hani hatimlerinizi bekliyoruz diyolar ve kadir gecesinde hatim duası yapılıyor ya bizde hatim duası toplu olsun diye oraya gönderelim duasını yapsın dedik ama nasıl göndericem bilemedim
(1,689 puan) tarafından
He valla kuzum bir bilgim yok o konuda ya :( çok isterdim yardımcı olmayı
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bence kendin duala, iyice işi şova çevirdiler, bu gün izledim. 3 dk da anlatılacak konuyu 15 dk da uzata uzata anlattı içim daraldı. Aldığı sorular zaten gerçekten çok saçma sorular. Ben samimi bulmuyorum attık
0 oy
tarafından
Telefon numaralarını bir ara istersen ama işini garantiye al ya ulasmassa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 757 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 416 göst.
0 oy
8 cevap 437 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,702 soru

24,172,974 cevap

335,944 kullanıcı

...