+1 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba benim 14 aylık kızım var bebek düşünüyorum. Biz eşimin ve benim ailemden uzak da yaşıyoruz kızım çok çok sıkılıyo bende istiyorum ki 3 yaşına felan gelince kardeşi de 1 yalını geçmiş.olsun oynasınlar. Şuan zaten hala uykuya hasretim rahatlığa kavuşmadan birlikte büyütmek istiyorum. Hastane aşı alışveriş vs bunların hepsini düşündüm zaten çoğunu eşim yapıyo bana sadece betten alacaklarım kaliyo.. şimdi size sorum şu fikrim nasıl sizce böyle çok ara vermeden doğuran arkadaşlarım yazın lütfen zorlukları da yazın nolur
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,147 puan) tarafından

Oğlum 20 aylık olacak ama asla cesaret edemiyorum.

Biz annelerinde dinlenmeye ihtiyacı varki çocuklarımıza daha verimli olalım.
(4 puan) tarafından
Tabi canım haklısın ama şöyle söylim ben ikisini bir büyültmezsem daha da sil baştan aynı günlere dönemem bide saolsun eşim sabırlı yardımcı oluyo bana
(2,147 puan) tarafından
Eşinde yardımcı oluyosa kendine guveniyosan neden olmasın?
Benim oğlum çok haylaz o yüzden kendini bilmeyene kadar düşünmem herhalde.
(4 puan) tarafından
Dimi? Galiba ben biraz cesaretlendirilmek istiyorum ya  benim kızım da öyle çok hiperaktif
(1,621 puan) tarafından
Eşin yardimciysa yap canım ikisi birden büyür arkadaş olur birbirine benimkinde o sabır yok 10 dk tutar ağladı mı verir
(2,147 puan) tarafından
Yani canım yaşın çok büyük değilse bebeğin en azından tuvalet eğitimini verdikten sonra yemeğinde kendi yedikten sonra olmasi daha iyi olur.
Aksi halde lohusaliga denk gelir.Hem kızın hem bebeğini ihmal edersin.
(4 puan) tarafından
Yok şükür eşim yardımcı oluyo Allah için hakkını yiyemem yemeğini gelan da yediriyo baya yardımcı oluyo etrafta kimdeniz olmadığı için
(4 puan) tarafından
Ay sense haklısın ya valla kafamda deli sorular. Yine e teşekkür ederim cevaplarınız için
(2,147 puan) tarafından
Eşinin belliki yardımı çok dokunuyo.
O zaman fazla zorlanmazsin.
Hayırlısı neyse o olsun canım.
(4 puan) tarafından
Valla yardim ediyo canım yemeğini yediriyo oynuyo kızı olsun çok istememişti şükür oldu o yüzden ilgili yani. Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin canım ben 10 yıl bekledim rahatlığa alıştım şimdi zor geliyor anne olmak her türlü zor
(4 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun. İşte ben şimdi cesaret etmezsem kesin bi 12 yaşına kadar istemicem sonra sil baştan uykusuz günler
0 oy
(67 puan) tarafından
Bence çok güzel düşünmüşsün. Benim kızım 1 yaşındayken hamile kaldım 21 var aralarında şuan büyük kızım 5 yaşında küçük kızım 3 yaşında ve çok güzel oynuyorlar hiç sıkılmadan beni bunaltmiyorlar. Benimle oyunları farklı kendi aralarında oyunları farklı. Şuan da 15 haftalık hamileyim ve doğunca küçüğüm 3.5 yaşında olacak. 
(4 puan) tarafından
Gerçekten mi ya işte aradığım yorum buydu hani anlaşıyorlar mı felan çok merak ediyorum çok saol canım. Gerçi anneme bakıyorum beş kardeşiz abim ve ablam arasında 2 yal var annem hep der hani hep oynadılar çok iyi anlaştılar diye ama benle ablamın ve kardeşimin arasında beş yaş var düşün ben kalkıp kardeşimi boğmaya çalışmıştım. Ve hatırlıyorum annem uyutur giderdi ben çimdikler anne bebek uyandı ağlıyo derdim kişi kendinden bilir işi o yüzden kokuyorum çok ara vermeye bide Rabbimin gücüne gitmesin iki den sonra belki hiç düşünmeyebilirim çocuk
(67 puan) tarafından
Yok canım hiç tereddütte kalma benim 2. Doğumum çok zor oldu kordon dolanması vardı. Ben rahat 10 sene beklerim istemiyorum diyordum. Ama sonradan düşündüm ki yaşım gittikçe istemeyebilirim. Şimdi çok şükür hamileyim zor geçiyor ama eşim saolsun ilgileniyor. Bundan sonra düşünür muyum bilmiyorum. Ama Rabbim verirse bilemem. Ama her zmn  ikinci çocuklar daha uslu daha anlayışlı oldukları için anlaşmama gibi bir durumları yok binde bir kavgaları oluyor ama nadir dışarıda falan kimseye ihtiyaçları olmuyor. Bizde 8 kardeşiz hep aramızda 2 yaş var ama çok iyi anlaşırmışız son 3 'te arayı uzatmış annem onlar çok anlaşamaz. :) senin fikrinde tam zamanlı Rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarından unutma benide ;)
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Post kapatilmamis hanimlar cevap yaziliyor , bi karisiklik olmus heralde
(4 puan) tarafından
Yok canım post hamilelerin yazdığı kısımda açıldı orda kapatıldı ayrı açtım
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kardeş çok güzel birşey ben tek çocuk büyüdüm evlendim Allah bana ikiz nasip ettim. Eğer tek çocuk olmuş olsaydilar ( Rabb'im ömür versin ) iki yaşından sonra isterdim tuvalet eğitimini falan tamamlayınca
(4 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın kuzum. Teşekkür ederim cevabın için

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 235 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
+1 oy
7 cevap 164 göst.
0 oy
6 cevap 174 göst.
27 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,833 soru

24,103,720 cevap

332,576 kullanıcı

...