Kizlar ben 15 yaşında evlendim bi kızım oldu sonra kızım 3 yaşındayken eşimle ayrildik aradan 1 buçuk yıl geçti ben tekrar evlendim başkasıyla kızımın velayeti bende ama babasında kalıyor genellikle önceleri 2 hafta bendeyse 2 hafta babasindaydi şimdi büyüdü 7 yaşına geldi şu an ki eşim de kızımı çok seviyor kendi öz evladından ayırt etmiyor kızım da onu çok seviyor bize geldiği zaman benden çok eşimle oynar ondan hep oyuncak felan ister ama bu şu son 1 yıldır babası gilde kalmak istiyor çünkü bizim burda hiç cocuk yok yaşına göre en küçük çocuk 15 yaşında e haliyle onlar da oynama yaşını geçti babası gilde kuzenleriyle felan hep oynuyor e haliyle burda çok kalmıyor biz elimizden geldiği kadar bir dediğini iki etmiyoruz herseyini alıyoruz ama ben kendimi çok kötü hissediyorum yanımda kalmıyor diye kendimi kötü anne olarak görüyorum bazen keşke ayrilmasaydik da kızım bensiz kalmasaydı diyorum ve ne yapacagimi şaşırdım kızım beni çok seviyor bunu iyi biliyorum şu an ki eşim den bide oğlum var 47 günlük artık delirecem siz olsaydınız napardiniz hayatimi anlattım kusura bakmayın
1,493,074 soru
24,395,859 cevap
349,746 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın