Kızlar size bir olaydan bahsedeceğim ben anlamadım yol gösterirseniz sevinirim çok ama çok sevdiğim bir arkadaşım var aynı mahallede oturuyoruz ve sık sıkta görüşüyoruz kendisiyle bir süre görüşemedik o annesine gitmişti babası ameliyat oldu falan telefonda görüştük bu sürede hep ben aradım neyse önemli değil son konuşmamızda gelince haber verirsin dedim ona vereceklerim vardı çünkü oda tamam dedi aradan 15 gün geçti bu aramadı bende merak ettim mesaj attım neredesin unuttunmu beni yazdım oda direk aradı aklımdan geçiyordun bende seni arayacaktım dedi ben geldim hadi çık gel dedi bende eşyaları vermek için gittim geldin madem niye aramıyorsun dedim oda ben aramıyorsam sen ara falan dedi ee yokluğumda ne yaptın bayağı gezmişsin dedi bende yok kızım liseden arkadaşlarla görüştük birde eşim ve onun arkadaşlarıyla tanışmak için evden çıktım onun dışında gezmeye gitmedim dedim sonrasında sohbetin bir suskunluk oldu çay yanında birşeyler getirdi ama hiç konuşmuyor bu hep ben birşeyler anlatıyorum soru soruyorum arkadaşıma neyse bende susmaya başladım artık biran önce eve gelmek istedim çok rahatsız oldum ben artık gideyim dedim gitme dedi bayağı bir sende gel dedim eşin evde yokken ara gelirim dedi birde yine gel bahçede semaver yakıp otururuz dedi gelmeye yakın birden sıcak oldu (Arkadaşım bana hep kuzum derdi sadece o gün adımla hitap etti) bilmiyorum ne yaptım (konunun birazını atlamışım bugün aklıma geldi) Nişanlı çift benim olduğum mahalleye taşınacaklar bende bunu arkadaşıma söyledim gelirlerse iyi olur kız kafa dengi sende tanışırsın seversin hep birlikte güzel anlaşırız dedim arkadaşım hiç oralı olmadı duymamazlıktan geldi.. Değerlendirmelerinizi bekliyorum kızlar