0 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar size bir olaydan bahsedeceğim ben anlamadım yol gösterirseniz sevinirim çok ama çok sevdiğim bir arkadaşım var aynı mahallede oturuyoruz ve sık sıkta görüşüyoruz kendisiyle bir süre görüşemedik o annesine gitmişti babası ameliyat oldu falan telefonda görüştük bu sürede hep ben aradım neyse önemli değil son konuşmamızda gelince haber verirsin dedim ona vereceklerim vardı çünkü oda tamam dedi aradan 15 gün geçti bu aramadı bende merak ettim mesaj attım neredesin unuttunmu beni yazdım oda direk aradı aklımdan geçiyordun bende seni arayacaktım dedi ben geldim hadi çık gel dedi bende eşyaları vermek için gittim geldin madem niye aramıyorsun dedim oda ben aramıyorsam sen ara falan dedi ee yokluğumda ne yaptın bayağı gezmişsin dedi bende yok kızım liseden arkadaşlarla görüştük birde eşim ve onun arkadaşlarıyla tanışmak için evden çıktım onun dışında gezmeye gitmedim dedim sonrasında sohbetin bir suskunluk oldu çay yanında birşeyler getirdi ama hiç konuşmuyor bu hep ben birşeyler anlatıyorum soru soruyorum arkadaşıma neyse bende susmaya başladım artık biran önce eve gelmek istedim çok rahatsız oldum ben artık gideyim dedim gitme dedi bayağı bir sende gel dedim eşin evde yokken ara gelirim dedi birde yine gel bahçede semaver yakıp otururuz dedi gelmeye yakın birden sıcak oldu (Arkadaşım bana hep kuzum derdi sadece o gün adımla hitap etti) bilmiyorum ne yaptım (konunun birazını atlamışım bugün aklıma geldi) Nişanlı çift benim olduğum mahalleye taşınacaklar bende bunu arkadaşıma söyledim gelirlerse iyi olur kız kafa dengi sende tanışırsın seversin hep birlikte güzel anlaşırız dedim arkadaşım hiç oralı olmadı duymamazlıktan geldi.. Değerlendirmelerinizi bekliyorum kızlar 

5 Cevaplar

0 oy
(2,557 puan) tarafından
Sanki bu soruyu oncedende sormuştun benmi yanlis hatrliyorm
(344 puan) tarafından
Atladığım bir iki nokta vardı onun için düzenleme yaptım
tarafından
Doğru hatirliyorsun bayan:)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu post sanki daha önce paylaşıldı
(344 puan) tarafından
Atladığım bir iki nokta vardı onun için düzenleme yaptım
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Evet 3 gun önce.  Yakin bi arkadasim garip davrandi basliginda
0 oy
(49 puan) tarafından
Evet once de yorum yapmistim. Sen bu arkadasi fazla onemsiyorsun. Bakarsin nasil davraniyor sen de ona gore adim atarsin ne eksik ne fazla. Sen bukadar dert ettin onun umru degil. Ve bu fedakarlik degil kaygi. Kaygilarindan kurtul
(344 puan) tarafından
Az önce kendisi aradı beni dışarda birşeyler yapalımmı diye ben sadece tutarsız davranışlara gelemiyorum
(49 puan) tarafından
Ama insaniz bir gunumuz bir gunumuzu tutmayabilir  sana soylemek istemedigi cok onemli bi kafasini karistiran sorunu olabilir  seni kiskanmis da olabilir. Hepsi insani davranislar. Bu sekil kabul ediyorsan sorun etmw arkadasligini surdur   tutarsizligindan biktiysan mesafe koy olsun bitsin  kafana tkatigina degmez
(344 puan) tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
tarafından
Canım geçen günde paylaşmanız mıydın bu konuyu 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 650 göst.
23 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Külliyen yalan (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,109 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 447 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,268 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ar_ya (67 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,651 soru

24,113,880 cevap

333,121 kullanıcı

...