+2 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar lütfen her yediğinizi paylaşmayın gerçekten canı çekipte alamayanlar var onların da hakkına giriyorsunuz ben kendi adıma söyliyim paylaşılan şeylerden canım çekiyo bazen bi kere yaptığım pastanın resmini paylaştım hamile bi arkadaşın canı çekmişti hemen resmi kaldırdım o gece vicdan azabı çektim yemin ederim yedikleriniz afiyet şifa olsun ama paylaşmayalım burda lütfen alan var alamayan var kimsenin göz hakkına girmeyelim ❤

17 Cevaplar

+1 oy
(934 puan) tarafından
Iyi güzel diyorsun da canm burada olmasa bilr her yerde yiyecek var youtube gir her yer yemek tarifimi şuan televizynda  bile yemek programları var yani demem o ki burda paylaşmasan bir şey ifede etmiyor 
tarafından
Haklisin ama mesele nerde paylaşıldığı önemli değil
(934 puan) tarafından
O ne demek ne farkediyor ki apartmada bile yemek poşirsen kokusu yayılıyor napacan tüm apartmana mı vercen

Biraz mantk yürüt canm herkes herşey paylaşr zaten posttu açan arkadşlar başlığa aşeren canı çekwn girmesin diyor

Zaten görüpde canı cekende sorun bnce çnkü her yerde yemek paylaşlyr
tarafından
Aynn kız burdakilerine bunu anlatamym yalanda yazyorlar kendileri paylaşınca bişey olmuyo biz paylastkmi kıyamet i koparyolar böyle iki yuzlulerden nefret ediyorum +++lndn elisa bebek❤️❤️
(934 puan) tarafından
Teşekr edrm cnm ❤❤ burda sanki farklı insanlar var herkes her yerde herşeyi paylaşyr herkesi susturamaz ve durduramyz ki
tarafından
Rica ederim canım  benim postada slağın biri ya yazmış ya sanki o na kalmış dengesiz insan çok istedgmii paylasrm heryerede paylsyom:)
-Reklam-
0 oy
(8,162 puan) tarafından

Gerçekten ya. Hamile değilim ama canım çekiyor her şeyi :)

tarafından
Insanoğlu merak edipte giriyor canı çekiyor iste
(8,162 puan) tarafından
Valla ya
0 oy
tarafından
düzenlendi
Yani başlıkta yazıyo aşeren girmesin diye istemeyen girmez. Ben paylaşmam ama paylaşana da saygım var kimseye karışamayız özgür bi platform buraso
tarafından
Insanoğlu merak edipte giriyor özgür platform olabilir ama yiyecek paylasilmasi şart değil canım
tarafından
Şart değil ama yasak da değil admin hanım bu konuda daha önce paylaşım yaptı
0 oy
(940 puan) tarafından

Benim canım nasil bir cansa hiçbirşey çekmiyor hamileyken bile eserlerim 

O yüzden problem yok :) 

tarafından
Ama çekenler vardır mutlaka
(940 puan) tarafından
Aynen yapmasalar iyi olur ama heveslenip paylaşanlar da var :(
0 oy
tarafından

Valla cano admin bişey demediği sürece pek de kaale alan olmaz bence bende hiç paylaşalım yapmıyorum artık önceden çok yapardım ama yokluğun dibini gördüğüm için daha iyi anladım olmayan alamayan insanları insanların başına benim gibi hiç olmayan olması lazım şükürler olsun şimdi idare ediyoruz ama ekmek param hiç olmazmı yokdu işde oyüzden anlıyorum 

tarafından
Doğrudur canım gün geliyo insanin bişey alacak gücü olmuyor
tarafından
Bikere attım geçen gün muhallebi yapmışdım ama silmeyi unuttum onun dışındada bişey paylaşmadım bidada
tarafından
Bende ilk defa pasta attım bin pişman oldum hamile birinin canı çekmişti
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Burada kimsenin birşey alamadigini düşünmüyorum açıkçası 
tarafından
Var canım alamayan burdaki herkesin durumu dört dörtlük değil benim bile gün geliyo istediğim şeyi alamadığım zaman oluyor
tarafından
Yanlis bnce canım buraya giren herkes zengin mi görünüyor oradan mesela bnde sifir para :-):-):-) bugünlerede şükür
tarafından
Aynen canım öyle bir devirdeyiz ki milletin ekmek alacak parası yok
tarafından
Vlh öyle kendi adıma konuşayım 2 yıldır evliyim babamın evindeki rahatlıktan eser kalmadı inan herseyden kıstım Rabbım biliyor
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ya su konuda paylaşım yapmayı birakin asil kimse ilgilenmiyo yani surekli ayni post... 

Aseren girmesin yaziyo insanoğlu paylaşmak ta istiyo,merak ettigi kadar girmeyin. Tv de acmayin o zmn carsiya da cikmayin gezmeyin yemek yerletinin ustleri hep resim telefonda bile yemek reklami oluyor her yerde var. 

Tamam yani olan var olmayan var ama canin isteyecekse girme kardeşim sende...
(7,786 puan) tarafından
Ya oyke de sen cikip anonsta etsen yapan devam ediyor hem nerden biliyorsun ki belki o gun ilk kez eline 3 kurus gecti onunla hi sey yapti paylasmak istedi, sonra burda linc yedi ona yazik degil mi? Merak kadar paylaşma arzumuz da yuksek insanoglu olarak yani biri kendinden odun vermeli ve bu post surekli aciliyor o yuzden sıktı açıkçası
tarafından
Benim eşimin arkadaşı intihar etti çocukları ınternette gördüğü şeyi canı çekti alamadi durumu kötüydü intihar etti herkesi bu konuda biraz daha duyarli olmasını isterim kim olursa olsun nerde olursa olsun
(7,786 puan) tarafından
İntiharin hic bir şekilde savunmasi yoktur Allah in verdigi cani kul alamaz.
O arkadas canlarinin cektigini alamadi diye intigar ederek cocuklarini dusunmemis bile bensiz ne yaparlar diye yani aa cok uzuldum denecek sey degil cunku gercekten cocukkarina o kadar deger verse nolursa olsun baslarinda durur
Elbette paylassinlar demiyorum ama kimse de karisamaz bu ornek alakasiz kalmis..
tarafından
Sana göre alakasiz olabilir intihar hiçbirşekilde kabul edilemez ama adam keyfi olark etmedi yoğun bakımdayken eşime çok pisman olduğumu söylemişti ama is isten geçti yokluk diz boyu olmuş insanlar aç gerçekten gözleri milletin yediklerinde kalıyor kendim şahit olsun adam yediği tavuğun kemiğini attı 6 yaşlarında bi çocuk kemiriyordu onu acı değil mi sence de canın çekiyor ama alıp yiyemiyosun....
(7,786 puan) tarafından
Biliyorum inan bende yasadim çocukken
Kimseye diyemedim ama hayal meyal hatirliyorum yerden çikolata alıp yemistim gibi bi ani var akkimda gercek mi onu bile bilmiyorum gercekse de demek cok küçükmüsum ama buraya yazinca bir sey degismiyor okulda da goruyor cocuk herkeste yiyecek sokakta,kantinde,tv de, avm de yani biraya yazinca bir sey degismiyor...
0 oy
tarafından
Ben internette neler görüyom burda gördüklerim ne bura yine iyi... 
tarafından
Demek ki adam o dereceye gelmis yokluktan kızı diyodu babam bi tane zeytini 3 e bölüyordu dışarda yada telde yiyecek bişey çıkınca dikkatimizi dağıtmaya çalışiyordu
tarafından
Ozaman gerçek den insanlar vicdansız hiçmi biri görmemiş yardım etmemiş insanlar okadar yardım ediyor nereye Allah kimseyi aclık ile sınamasın Allahu teala herkese akıl vermiş el vermiş ayak vermiş şimdi tamamen aç kaldılar hiç mi düşünmedi o çocukları bence sadece onun için degildir sorunları vardır muhakkak. Care allahtan dır kimse çaresiz degildir
(198 puan) tarafından
Rose98 demekki elinden sadece intihar etmek gelmiş bnde zaten desteklemiyorm tabiki intiharı dedim :)
tarafından
Biz elimizden geldiği kadar yardım ettik ama yetmiyo
(7,786 puan) tarafından
Elinden intihar etmek gelemez canim, cocugun varsa oyle bi luksun yok bu devirde olmek degik yaşamak ceza eger yoksulsan. O cocuklarini binevi cezalandırmis ne yapicak o cocuklar simdi hic mi dusunmemis? Üzüldüm yani cocuklar için...
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Komşun açken sen  tok yatamazsin. Ne güzel atasözü   eskidendi o artık ne yaparsak hemen sosyal medya paylaşımları oluyor ne yapabiliriz her kul kendinden mesul yapacak bişey yok saygı duymak gerekir sen rica ettin gerisi  artık paylaşanlar da 
tarafından
Aynen öyle canım ❣
0 oy
tarafından
Ben paylaşmıyorum ama paylaşanada paylaşmayın diyemem. Böyle siteler bunun için var. Yemek hakkında fikir alışverişi yapılabilir. Zaten aşeren girmesin yazıyorlar istemeyen girmez yani kendi elinde olan birşey.
tarafından
Fikir alışverişi olabilir canım yemek resmi meyve resmi paylaşilmasi konusunda hassasım ben nerde olursa olsun
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Yani yiyecek postu paylaşılmasa bile artık reklamlarda bile hamburger İskender vs reklamları dönüyor illaki onları da canı çekiyor tabi vebali bizde kalmasın elbette ama ben paylaşana saygı duyarım pek paylaşmayı sevmem 
tarafından
Ben kimseye illahi paylasma demem sadece daha duyarlı olunmasını isterim
(1,267 puan) tarafından
Keşke herkes herşeyde duuyarli olsa
tarafından
Keskeeee
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Boşuna böyle postlar paylasmayin kimse dikkate almıyor ben oaylasmiyorum paylaşan da beni ilgilendirmez
tarafından
Benide ilgilendirmez ama belki ilgilendiren vardır
0 oy
(15,109 puan) tarafından
Ne paylaşılsa onu paylaşmayalım deniyor artık. Anneni paylaşma, yemeği paylaşma, hediyeni paylaşma, evini paylaşma, bıktık kaynanadan görümcedebin eltiden onu da paylaşma... Görmezden gelmek bu kadar zor değil bence canım. Yemek her yerde var paylaşım her yerde yapılıyor. O halde ne tv açmalı ne instagram a YouTube a girmeli 
tarafından
Tamam canım paylasilmaya devam edilsin benlik sıkıntı yokk kim paylaşırsa paylaşsın nerde paylaşılırsa paylaşılsin birinin hakkına giriliyorsa hesabi ben vermicem neden olsa
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Burda olmasa da her yerde paylaşılıyor ama . Televizyon var , insatgram youtube var her yerde var. Sadece burda paylaşılmıyor 
tarafından
Ya ben sadece bura için demiyorum biseyin tarifini verirsin eyvallah ama keyfi yediğin şeyin paylaşilmasi hoşuma gitmiyor pek heryer için diyorum ben
0 oy
tarafından
Yemek heryer de var. Instagram girince surekli yemek postlari, tv aynı sekilde. Burada da kişini düşünmesi lazim acaba canı ceken hamile olan varmı diye. Eger düşünmüyorsa biz birsey diyemeyiz.
tarafından
Öyle canım
0 oy
tarafından
Buraya girecek interneti bukan burdaki bir şeyide yapar bence en ucuz İnternet olmuş 100 tl
0 oy
(198 puan) tarafından
Ya o değil alıp yapamayan da var ben hamile değilim ama hamileyken çok düşünürdüm insanın heryerde gördüğü deil de böyle süslü püsşü özenilmiş yemekler daha çok canı çekiyo malum her zmn markete gidilip alıp yapamıyoruz canm çok tatlı çekerdi baklava felan kokusu bile gelirdi kaç defa yiyemedğimi hatırlıyorum dışarda gördüğüm karpuzlar hele aplıyodum canım çekşyo ama alamıyorum çok pahalıydı onu yemek için yazı bekliyodum sonunda yaz gelmişti de eşim alıp gelmişti bir koca karpuzu tek başıma yemiştim yani kardeşim çok doğru söylüyorsun bence umarım anlayabilmişimdir biraz daha düşünceli olalım :)))
tarafından
Anladım canım :))) insanoğlu işte canı çekiyor durumu olmuyor almaya nerde paylaşılırsa paylaşılsin hiç hoş bi durum değil kimsenin günahına girilsin istemiyorum
(198 puan) tarafından
Vicdan meselesi canm baksana kimisi kızmış burda bunu söylediğin için kimisi desteklemiş boşver napalım
tarafından
Öyle canım sonuçta göz hakkına girecek ben değilim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Cnblt (2,541 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 298 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nature Daphne (1,876 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 160 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,195 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 263 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,680 soru

24,101,999 cevap

332,464 kullanıcı

...