0 oy
256 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Eve geliyor beş gbi yatıyor hala uyuyor yemeğe de kalkmadı yemek yiyelim dedim yok uyuyor hala yatağa geç diyorum gidip hala uyuyor hergun böyle sürekli uyuyor sinirden çatlıyorum nasıl bir hayat yaşıyorum ben ya ne bu böyle ya bıktım valla ne oturup bir çay içer benle nede kahve

4 Cevaplar

0 oy
(4,098 puan) tarafından
Ayy yanlz deglsn cnm benimde gece sabaha kadar telefonla oynyor sabah 8 uyoyr iftsra kadar bide kucuk cocuklar var evde ses cikartncada kiziyor 
(2,350 puan) tarafından
Bıktım yeminle ya sabah dokuz gidiyor akşam beş geliyor ve hala uyuyor
(4,098 puan) tarafından
Yq sunlarim hayatini yasamak lazimdii
-Reklam-
0 oy
(940 puan) tarafından
Ya önceki postunu hatırlıyorum umursama böyle yapınca bir yeri afedersin kalkıyor çayını otur kendin iç 
(2,350 puan) tarafından
Benimde hevesim kalmadı ne yemek yemeye nede yapmaya umursamamaya çalışıyorum ama olmuyir ben bu şans vermek istiyordum ama o içine ediyor
(940 puan) tarafından
Kendini bir halt sanıyor
(2,350 puan) tarafından
Bı bokum sanıyor ama dil
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Hepmi böyleydi bi kanına falan baktır süreli uyuması normal değil
(2,350 puan) tarafından
Hep böyle ya kanı fazla bacım bunun zaten
(1,851 puan) tarafından
Kan fazlalaligida ağırlık yapar
(2,350 puan) tarafından
Napars a ypasin valla ister az ister çok
tarafından
Bı sorun mu var hep böyle mi . Hep böyle ise evliliğin ne anlamı var evdeki de insan aksama kadar herkes eşini bekliyor bir iki kelam etmek için yazık ya
(2,350 puan) tarafından
Uyandı şimdi telefon ekinde video izliyor tek dediği su getir telefonu ver tek kelime yok inanki abartmiyorum
0 oy
(8,161 puan) tarafından

Ben de öyleyim ama kocam şikayetçi değil bu durumdan. Belki de şikayetçi ama bana bildirmiyor :D

(8,161 puan) tarafından
Bence tekrar vermeli. Bir de ben mesela uykuya hiç dayanamıyorum evlenmeden önce de öyleydim bir yere gider uyurdum gelene kadar. Emin ol kocan da durumdan memnun değildir ama belli etmiyordur. Üstüne çok gitme bence bu konuda
(2,350 puan) tarafından
Vallahi sadece bunla kalmış olsa madem uyuyor uyandı smdi niye konuşmuyor niye yüzüme bakmıyor tek sikniti onun kanının düşük olması olsa
(8,161 puan) tarafından
O kadarını bilemeyeceğim canım. Konuştunuz mu hiç bu konu hakkında yani neden konuşmuyorsun diye
(2,350 puan) tarafından
Hep aynı şey bırakacak telefonu tamam bsy yok yatiyorm hep boyle
(8,161 puan) tarafından
Ne diyeceğimi şaşırdım doğrusu.  Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 488 göst.
0 oy
15 cevap 853 göst.
15 Ekim 2019 Diğer kategorisinde ✓✓£sm£r✓✓ (1,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 264 göst.
23 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 523 göst.

Kategoriler

1,467,545 soru

24,046,290 cevap

329,403 kullanıcı

...