Eşim bazı sebeplerden dolayı annemden nefret ediyor. Evde ufacık bi sorun olsa hep annemden laf çarpıyor bana. Kız kardeşim bizde kalıyor bikaç gündür. Dün onun kalbini kırmış farketmeden. Baktım kız odada ağlıyor. Dedim git gönlünü al üzülüyo kız. Hiç oralı olmadı. Benim derdim bana yetiyor bide senin aile bireylerinin tripleriyle uğraşamam dedi. Ben de kavga ettim. Konuşmuyoruz şimdi. Annemi sevmiyo diye diğerlerine karşı da soğuk artık çok sıkıldım bu durumdan
Bizdede tam tersi annem esimden nefret ediyo hatta 40liyim diye annemde kaliyorum esimde annemde kaldigim icin isden hic gyor haftasonuna kadar iste calisiyor haftasonu geliyor eve gidiyoruz pazartesi yine ben anneme geliyorum dun aksam annem esimi esia kotulemeye basladi zaten bebis bi gece once uyumamis ben uykusuzum lohusa psikolojisi var esimi ozlemisim en sonunda anne susss diye bagirdigimi biliyorum ama cok vicdan azabi cekiyorum suanda ama hep ayni gercekten bunaldimm
Malesef o durum bende de var ama annem gelince bana yemekler hazirlayip esime iyi davraninca herseyini yapinca arkasini dondugunda annem lafimi sokuyorum...Utanip yuzun kizariyormu acaba iyilige karsilik nefretle yerini ancak Allah belirler diye
1,487,974 soru
24,323,426 cevap
345,397 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın