0 oy
787 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,848 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

......... KİZLAR MAİL LERİ VEYA SAYFAYİ KONTROL EDİN DAHA YENİ YAYİNA VERİLMİS HAYDİ VARSA KACİRMAYİN

4 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ay ben şok eşimin profiline çıkmış :D:D

(2,520 puan) tarafından
Tam olarak ne yapmak gerekiyor bir senedir nerdeyse aktif ama gmail vs mesaj gelmiyor
(6,363 puan) tarafından
Cnm benm kaç ay oldu çıkmadı eşimn Gmailine yapsam hanı ikimz aynı adres olsa bşey olrmu kabul edıyorlarmı o şekl:)
(2,520 puan) tarafından
Oda tek hesap olur  yani
(4,848 puan) tarafından
X kutu için profil bilgisi veririm ama stok az olduğu için sayılı kişilere cikmis yani versemde çıkmaz .

Eğer profiline hiç cikmadiysa üyeliğini iptal edip hemen tekrar aynı numara aynı mail adresi ile üye olabilirsin bilgileri kafadan at lise mezunu isen üniversite yaz eve giren para 2 bin ise daha fazla yaz yani senin bilgilerinin birbirini değilde kafadan at bazı şeyleri fazla.fazla doldur sadece trendyolda ebebekten alışveriş yapıyorsan  daha fazla şık kardan seç yani kafadan at hepsini daha önce profil bilgisi vermiştim istersen benim postlara bakıp bul öyle bilgilerini gir
(2,520 puan) tarafından
Kendine ayrı bir e posta açman lazım öyle giriş yap hem senin hem eşinin ayrı olsun ki artık şans kime çıkarsa
(2,520 puan) tarafından
Oda tek hesap olur  yani teşekkür ederim ❤️ hemen denicem
(4,848 puan) tarafından
Kız eşine farklı profil aç :) kendine farklı denebunuda her farklı profile farklı numara kaydet biri senin biri eşinin olsun bir adrese tek seferde iki paket gelir eğer üçüncü paket çıkarsa iptal edilir otomatik
(6,363 puan) tarafından
Bnm gmailiim ayrı kendı telwgınmda eşimn ayrı zaten ama adres ler bir yaa oyuzden olurmu acaaba bnde fuyatları baya yükseltim gecen gun o şekl günclledim
(4,848 puan) tarafından
Bir ev adresine 3 kutu çıktı diyelim iki kutu gelir ama üçüncü kutu otomatik olarak iptal edilir yanı kocana ve sana çıkarsa iki kutu gelir eve
(2,520 puan) tarafından
Hergün hergün güncellemek şart mı?
(6,363 puan) tarafından
Tmam ben kendı telefonumda eşime denıyecem eşimde işte çalşyr o mailleri gormezse ne olacak ayy:( mesela çıksa gormezse iptal olur dimi
(4,848 puan) tarafından
Aylık guncellesen yeterli birde bonus soru çıkıyor arasıra girip onları kaydetmen yeterli.

Kendi telefon numaranı mi vericeksin yoksa eşinin mi eşinin verirsen aktivasyon linki ona gidecek akşam işten gelince yapsan daha iyi olur bence iki nizinkide belli olur bir tek mailden kontrol etmek zorunda değilsin denebunu sayfasına girip öylede kontrol edebilirsin
(6,363 puan) tarafından
Benm var şuan zateb kendı mail ve numaram üzeri eşime ayrı açaçam onunda yanı eşimn mail ve numara üzeri açaçam artık eşime sylerim eyer bildrm gelse syle dye bnde googleden bakarım sürekli eşim yoğun çalşyro yaa mail goremıyor bıde süresi de var ya ondan
(4,848 puan) tarafından
Senin telefonunda zaten mail girme programı vardır orda hem eşinin hem kendinin mail adresini ve şifresini kaydedersin aklıma geldikçe bakarsın maillere ben öyle yapıyorum benim eşimin annemin mail adresleri kayıtlı birinden çıkış yapıp diğerine giriyorum yoksa annem nerden anlayacak mail adresidir sifredir :D
(6,363 puan) tarafından
Eşime açtım senın önceki paylaştın fotoları aynısını yaptm Nasıl kaydedecem peki maile mi girim nasıl yapayım
(6,363 puan) tarafından
Kilit ekran şifresi istyro şmdi baktımda cnm bnm mi kilit ekran şifresi yoksa eşimn mi
(4,848 puan) tarafından
Kilit ekran şifresi ney kız ilk kez duyuyorum neden çıktı öyle birşey.

Üyelik yeni actiysa teker teker kaydedeceksin mail adresine ve cep numarasına aktivasyon linki gondereceksin
(6,363 puan) tarafından
Ben eşime açtım zaten hani eşinin maili kendi mailine kaydet dedın yaa eşim işte olunca bildirim gelirse görmez dye işte kendı mailime girdim mail ekle yaptım şifre ekran şifresi bisürü şey istedi yapamadım artık eşime dedım bldirm gelince bna  syle dye
(4,848 puan) tarafından
Heee onu bilmiyorum canım bende öyle şeyler cikamisti  googleden mail giriş de yapabilirsin olmadı sen artık sürekli denebunu sayfasından kontrol edersin bonus aorulari yanitlarsin denebunu sayfasını telefon ana ekranına da sabitleyebilirsin bu arada
(6,363 puan) tarafından
Eski postlarına baktım cnm ana ekrana yapştrdım çok teşekkür ederim yarıdmcı oldun içn senin bilgilerin aynısını eşime de yaptm:) :) eski postlarına bakarak çok teşekkür ederim inşallah çıkar
(4,848 puan) tarafından
Rica ederim canım benim inşallah çıkar ya x kutu olmasa bile aylık çıkar belki hayırlısı :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
(6,363 puan) tarafından
İnşşalah çıkar eşimn ki aynı senın kı gbı hepsini doldurudm  şuan da yayında oldugu içn kendi profilimi güncelleyemedim artık  yayında çıktıgı zamn tekrar senin kı gbı güncellyecm:) :)
(4,848 puan) tarafından
Seninki beklesin eğer bu aylik kutu sana çıkmazsa çıkan profil bilgilerini bulup burada paylaşırım ona göre doldurursun ama uyeligi niptal edip tekrar Yeni üyelik açman gerek aynı mail aynı numara üstüne tekrar açabilirsin o zaman kutu çıkma şansı daha fazla
(6,363 puan) tarafından
Şmdi iptal edeyimi cnm tekrar üye olayımı aynu gmailim ve aynı numaram yapayımmı
(4,848 puan) tarafından
Şimdi yapma birşey zaten aylık kutu ayın 15 inden sonra çıkıyor iki gün sonra falan x kutunun günü dolar eğer bilgi degisikligi yapabiliyorsan üyelik iptal etmeden bilgi degistirirsin ona rağmen yinede sana aylık kutusu çıkmazsa o zaman üyelik iptal eder çıkan kutu profilinin aynısını yaparsın bazen doğum yılına gorede kutu çıkabiliyor mesela senin doğum yılın 1992 ise orada kutu çıkan profildeki doğum yili 1988 olabiliyor o yüzden aylık kutu çıkmaz ise uyelik iptal eder öyle açarsın tekrar ayyyy çok uzun oldu :)))
(6,363 puan) tarafından
Tmam ozman ben bu aya kadr beklim güncelleme yaparsam çıkmazsa iptal eder tekrar açarım bnde doğum tarihim 1998 eşimn de 1994 yptm vala :) doğru grdım yanı
(4,848 puan) tarafından
:) tamam canisi eğer bu ay çıkan kutu profilleri paylasirilirsa bende post açarım eğer Instagram varsa orda denebunubloger var resminde kitap okuyan bir kadın var onu takip et o paylaşıyor
(6,363 puan) tarafından
Çok tesekur edrm cnm Allah razı olsun eşimnkiden takip edecem :)
(4,848 puan) tarafından
Rica ederim ne demek inşallah çıkar yaaa :))
(6,363 puan) tarafından
İnşşalah inşşalah cnm ♥️
-Reklam-
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Çıkmıyor ki amaaan 
tarafından
Bu ne zaman cikti
(4,848 puan) tarafından
Öyle deme kız çıkar elbet :) bak ben 6. Ciyi falan alicam bununla birlikte
(2,365 puan) tarafından
1 senedir hiç çıkmadı canim bilmiyorum hayırlısı
(4,848 puan) tarafından
Canım uyeligini iptal edip tekrar üyelik aç bolgileri kafandan at gitsin benim postlara bak denebunu olanlara bı kaç kere örnek profil paylaştım onlarıda yapabilirskn
0 oy
(170 puan) tarafından
Yoo çıkmıyor anlamadım arkadaş ya
(4,848 puan) tarafından
Üyeliği iptal edip tekrar açarsınız bu ay bana aylık kutu çıkarsa profil bilgisi paylaşırım
(170 puan) tarafından
İnşallah canım muhtemelen kuru saçlar için çıkmış bu ürünler
(4,848 puan) tarafından
Pantenin ürünleri çıktı hatta resmini paylaşmıştım
(170 puan) tarafından
Şansımız yokmuş napalim Kuru saçlara çıktı sanirim

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 491 göst.
15 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bgm (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 382 göst.
3 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bgm (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
17 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bgm (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 808 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Misafir67 (416 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,463 soru

24,111,487 cevap

332,982 kullanıcı

...