0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
Eşimle kan uyuşmazlığımız varmış bilmiyordum. İkinci bebeğim oldu bir haftalık ve sarılığı geçmedi. İkinci kez hastane yattık. Bu durumu yaşayan var mı nasıl ilerledi süreç ? Bebek kendi kanını bulana kadar devam eder dedi hemşire ama nasıl olucak çok tedirginim. Rua edin lütfen.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah bizde de kan uyuşmazlığı var eşimle 22 gün önce doğum yaptım prensesim de sarılık vardı doktor bol bol rmzir dedi geçer geçen hafta onu kontrole götürdük iyi çok şükür geçmiş bol bol emziriyorum 
(84 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun. Emzirmede hiç problem yok bol bol emiyor ama neden oldu anlamadım
tarafından
Bizimki geçti çok şükür inşallah sizinde geçer allahın izniyle atlatır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl bilmiyorsunuz canım onun için 28 haftalıkken ve doğumdan sonra iğne yapılıyor yaptırmadn mı
(3,823 puan) tarafından
O kan uyuşmazlığı canım bu başka mesela eşim AB ben 0 gurubu olduğum için kızımda vardı
(84 puan) tarafından
Ben pozitif olduğum için uyuşmazlık yok sanıyordum. Zaten sonuçlar da yeni çıktı doktor uyuşmazlık yok dedi. Sebebini anlayamadım emiyor da
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Bizimde kızımla var büyük e gurubu uyuşmuyomuş 27 gunlük hala geçmedi sık sık emzir ben 15 dakkada bir emziriyorum 5 gunlukken ışık aldık düştü şimdi sınırın altında ama yinedr hala yüksek korkulacak bişey drpil dedi doktor sınıra çıkmadıkça korkma bişey olmaz Allahın izniylre erken dopdu bizde sınır 15 şimdİ 13 .9 ışık aldığmzda 20ydi 
(84 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Bizimde 20 ydi ilk yattığımızda şimdi 18 miş. Uyuşmazlık yok dedi doktor. Ciğerler fonksiyonunu tamamlamamış olabilir dedi. Sabaha çıkarmışız
(1,755 puan) tarafından
Bizde birgun yattık 10 la taburcu olduk şimdi 11 12 13 den aşşa inmiyo çok şükür çıkmıyoda
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Kuzu aynısı bizde vardı hatta değiri 16 çıktı ben bol bol emzirdim güneş aldı haftasına kalmadı geçti hastaneye de yatmadı 
(84 puan) tarafından
Sizin azmış bizim 20 yi buldu malesef. Şuan 18
(3,823 puan) tarafından
Sınırdaydık biz ama sen bol bol emzir güneş alsın bacakları dan kollarından d vitaminini ver muhakkak

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 217 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baharafsn (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
29 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultan80 (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,399 soru

23,896,920 cevap

322,091 kullanıcı

...