0 oy
583 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 4 aylik kizim var ilk doğdun da 2 ay iyiydi 2 aydan sonra tuvaletini hiç yapmamaya başladı ben kabiz sandim acile goturdum barsak filmi çekildi hiç bi sıkıntı çıkmadi cocuk doktoruna gittik oda cerrahiye yönlendirdi doktor poposuna bakti bunun poposu çok dar Annesi dedi 10 kutu lavman yazdı bide krem yazdı ama lavman sikmadim zamn yapamıyor ben sürekli lavman mi sikacam kizim nasıl duzelecek lavman la olacak bişey değil başına böyle bişey gelen oldumu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Buna benzer  bisey oldu benim kızımda ama sürekli lavman versen kendi yapamazki 
tarafından
Lavman versem de zor yapıyor yine yapamıyor yani
tarafından
Canim başka bi cerraha dağa git hatta imkanin varsa iyi.bi.ozel çocuk cerrahina git bazı durumlarda ameliyat gerekebiliyor belkide hicbiseyi yok bana devlette bu çocuk ömür boyu acı çekerek büyük tuvaletini yapacak bi kere özele gidip dediklerini yaptim takip ettik hicbirseyi yokmuş şuan üç yaşında çok şükür hicbiseyo yok
tarafından
Eşim eskici özele gidecek durumum yok başka bi doktora randevu alim o zaman  ben ilaç kullanmadan kendi yapsın istiyorum lavman da cok canıni yakıyor
tarafından
Aynen başka doktora götür özellikle çocuk hastanesi araştırma hastanesi gibi bi yere git
-Reklam-
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Bir aparat vermeliydi doktor. Gunde iki kez makata uygulanan. Neden sadece lavman vermis ki bos yere cocugun bagirsaklarini tembellestiricek
tarafından
Ne aparatı sadece lavman verdi lavmanı mecbur sıkıyom sikmayinca göz yaşınla agliyor o agliyor ben agliyom
(3,272 puan) tarafından
Metal cubuk gibi birsey canim. Benim yeğenimde öyleydi. Genel cerraha gösterdik. O da makat darlığı var dedi bi aparat verdi onu kullandik düzeldi. Simdi 1 bucuk yasinda gene o aparatin büyüğünü alicaz. Resmini bir isteyim atarim burayada doktoruna danisirsin sende canim
tarafından
Cok iyi olur teşekkür ederim
(3,272 puan) tarafından
Uyuyormus gelinimiz canim umyazdim uyaninca atar bana aklımdasın yazarim hemen
0 oy
(3,272 puan) tarafından

image

bu aparat  adi da "buji". Boyutlari var büyüdükçe bebek boyutlarda büyüyor. 
(3,272 puan) tarafından
Doktoruna goster bunu kullanmamiza gerek var mi de canim cunku surekli lavmanla olucak is degil bu.
tarafından
Ayyy çok korkunç bunu poposuna mı katacaz
tarafından
Lavman barsaklari tembellestiriyormus
(3,272 puan) tarafından
Korkunc gozukuyor ama hepsini katmiyorsun doktoruna goster o gerekli bilgiyi verir . Lavmanla olucak is degil bu sefer tembellik baslarsa onunla ugrasmak daha zor
tarafından
Aynen çok doğru soyluyorsun ben baska doktora randevu alim
0 oy
tarafından
Bizde aynıyız ama biz iki aylıkken kan ilacına başladık o yüzden kabız oldu ve melesef ondan beri kendi yapamıyor sürekli lavman ve fitil kullanıyoruz
tarafından
Bizede lavman yazdı siz ne kadar süredir lavman kullaniyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nirkurnaz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 312 göst.
+1 oy