0 oy
558 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar şuan 5 buçuk aylık bebeğim var, kısmetse yasaktan sonra lazere başlamayı düşünüyorum, şimdi ben diyelim 2. Bebeği istedim ileriki aylarda lazer işini napacam ? Bide lazerden sonra hamile kalınca tekrardan kıl çıkar mı ?

17 Cevaplar

0 oy
(2,290 puan) tarafından
Benim arkadasima cikabilir demisler
tarafından
Yaaa bende lazerciye sorim bakim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yengemde çıkmıştı hafiften ama bence senin cilt yapınla hormonlarınla ve kullanılan cihazlarla ilgili olabilir çıkıp cikmamasi
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Hamilikte hormonlar değiştiği için çıkma oluyormuş canım 
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Buzlu lazer tavsiye ediyorum ben gebelikten önce gittim 3 4 seansa girdim şuan 3. Ayım gebelikte :D kıl çıkmadı daha bakalım nolacak 
(14,189 puan) tarafından
Emzirme dönemi bitince gel dedi bana da uzman her kafadan ayrı ses çıkıyor :D
tarafından
Yaa çek ağdanı otur ahaha
tarafından
Kız sende emzirince gidemezsin deyince şimdi doktora sordum bende bakım ne dicek
(14,189 puan) tarafından
Bana öyle söylemişti canım doktorun cevabını yazar mısın merak ettim
tarafından
Tabi canım yazsın yazarım sana
0 oy
tarafından
Ben nişanliyken buz lazere gittim bebeğim okadar rahatlık ki hamileyim tek tük çıktı 
tarafından
Sadece bazı yerlerinde bitmiyor canım bizim tanıdıkti gittim yer abla dürüstçe söyledi %85 biter hamile kalınca çıkabilir ve nemli olan yerler sadece cansizlasir diye gerçektende öyle oldu koltuk altlarimda hiç yok 2 yıldır bacaklarımda tek tük çıktı hamilelikten okadar kesinlikle git ama araştır git ve adana sıcağındaysan ikindin git lazere :)
tarafından
Hahaha evet zaten öğleden sonra gidecem ay tek tük bile çıksa razıyım canım :dd
tarafından
İnşallah kuzum fayda görürsün sende ❤️❤️❤️
tarafından
Teşekkür ederim inşallah bebeğim ❤️❤️❤️
(14,189 puan) tarafından
Bana da o kısımlar da çıkar ama seni rahatsız etmez hatta sarı sarı çıkar demişti emzirme dönemi bitsin bende devam edeceğim o kadar parasını ödedim :D
0 oy
(3,997 puan) tarafından
Ben hamilelikten önce gitmiştim lazere, kolumda ve bacağımda çıkmadı tekrar ama koltuk altında yüzde 20 falan geri çıktı ,
tarafından
Ay çıksin canim o kadardan birşey olmaz teşekkür ederim
0 oy
(861 puan) tarafından
Üç dört seans gittim sanırım sonra hamile olduğumu öğrendim bıraktım zaten baya bitmiş sayılırdı. Doğum yapalı iki ay oldu hala eskisi gibi bi artma olmadı tek tük çıkıyor 
tarafından
Ay çok iyi çok teşekkür ederim bende hemen başlayım
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Maalesef çıkıyor benim hep çıktı geri şimdi yine yapmaya başladım ama ben kendim evde yapıyorum
tarafından
Makinadan makinaya farkediyormuş canım
(2,388 puan) tarafından
Ben iki marka kullandım aynı sonuç
0 oy
tarafından
Bende gittim canim cikar dedi ama cok segrek çıkıyormuş birde kil koklerinle alakali bir durum 
tarafından
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Bebeğin emiyorsa lazere gidemiyorsun, ben uzmana bu tekrar çıkma meselesini sormuştum en fazla 2 senasta bitecek kadar çıkar fazlası çıkmaz onu da gelirsin hallederiz demişti 
tarafından
Anladım canim teşekkür ederim
tarafından
Kuzu doktora sordum yaptırabilirsin emzirirken bı sıkıntı yok ama tercihine göre istersen koltuk altını yaptırma süt bezlerine zarar verebilir dedi diğer yerler sıkıntı olmuyormuş
(14,189 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(49 puan) tarafından
Neresi memnun kaldığınız yer ? Cihaz tipi falan farkediyor mu acaba bide fiyatlar nasıl acaba
tarafından
Kaynanam özel bölge koltuk altı yarım bacak ve bıyık 1 milyara yaptırdı
(49 puan) tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Bende 6 seans gittim. Hamile oluncada birakmak zorunda kaldim ama tamamen hormonla alakali. Ben bu 6 seansin bile faydasini oyle gordum ki  az cikiyor lazerin yaktigi yerlerde cikmiyr daha 
tarafından
Ay çok iyi canım ya bende kısmet olursa baslicam teşekkür ederim
(1,239 puan) tarafından
Buyuk rahatlik gebeligim bitse diye bekliyrum bir an once rica ederim :)
tarafından
Bende doğurdum 5 buçuk ay oldu, 6 ay olmadan lazerci yapmıyor hormonlar yüzünden :D
(1,239 puan) tarafından
Dogrudur bakicaz artik :)
0 oy
(1,239 puan) tarafından
İBende 6 seans gittim. Hamile oluncada birakmak zorunda kaldim ama tamamen hormonla alakali. Ben bu 6 seansin bile faydasini oyle gordum ki  az cikiyor lazerin yaktigi yerlerde cikmiyr daha.
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Bekarken lazere gittim bitirdim.suan 5.5aylik hamileyim çıkmaya başladı tek tük ama bunada sukur
tarafından
Tabi ya ağdadan bin kat iyidir, doğumdan 2 gün önce agdaya gittim ertesi günü sancım başladı 1 gün önce doğum etti kesin ağdada kendimi çok kastım diye
(9,232 puan) tarafından
Zannetmem canım bebgin gelesi varmış.ama lazer i tavsiye ediyorum şuan çok rahatim
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Ben lazere bekarken gittim hamile kaldım çıktı canim
tarafından
Kişiden kişiye değişiyor sanırsam canim
0 oy
(754 puan) tarafından
Seans döneminde hamile kalirsan dondurursun canım ben dondurdum kızım şuan 7 aylık virüsten dolayı henüz geri başlamadım
tarafından
(754 puan) tarafından
Ne demek canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 908 göst.
10 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
17 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda evin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
0 oy
11 cevap 942 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,026 soru

24,038,296 cevap

329,034 kullanıcı

...