0 oy
662 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar babam az evvel gidip sordu sosyal yardımlaşmaya devlet az bir miktar ödenek verdiğini ve bununda dağıtıldığını söylemişler 

Gerçekten ihtiyacı olan alamadı malesef bende annemler için sürekli girip bakıyordum ama malesef dagıtım bitmiş .

8 Cevaplar

+2 oy
(5,993 puan) tarafından

Haketmiyenlere zenginlere çıkıyor evi arabası işi gücü olanlara çıkıyor kiradaymış eşi çalışmıyanmış bunlara çıkmaz

tarafından
Emirim34 canım zaten aklımın almadığı o burda post aciyirlardi o kargom geldi bitcoin su hesap iyi çeyrek aldım vs ondan sonra Pandemi bizede çıktı yazdılar onları aklım almıyor utanmada kalmamış
tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah rabbim bir yerine bin rızık versin ben onun adaletine inanıyorum haram para elbet biryerden çıkar insallahta çıkarır Rabbim
(5,993 puan) tarafından
Allah razı olsun kızlar valaha eşim işe başlasın yeter bana belli daha ihtiyaç sahipleri vardır tek dua eşim hayırlı bir şekilde inşallah işe başlar sizde dua etseniz yeter bana
(5,993 puan) tarafından
Burda çok kişi var öyle rabbim aç gözlük nasip etmesin inşallah
(5,993 puan) tarafından
Amin inşallah cnm bnm Allah razı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aaaa hani herkese verilecekti:(((
(1,242 puan) tarafından
Herkese verilmesi mantıklı mi. Pandemiden öncede adam ayını işinde çalışıyor yasaklarda da çalışıyor.  10 yıldır kirada. Oda 1100 lira aldı. Bizim 17 gün dükkan kapalı dukkan kira var ev kredisi var. Bizde 1100 aldık. Mantıklı mi bu
tarafından
Hayir canim herkes derken yani durumu olmayanlardi ama evi barki olan almış biz hala alamadik yani Allah herkesin yardimcisi olsun
(1,242 puan) tarafından
Evet demek istediğim herkese değil hakedenlere versinler. Yaa bizim dükkan kapalı 17 gündür para yok. Ama arkadaşın eşi çalışıyor mesai bile yapıyor evet kirada oturuyor ama evlendiğinden beri kirada Pandemiden önce yani. Ama oda almış ee calismayanlara versinler.
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Bize vermezler zaten 
0 oy
(317 puan) tarafından
cıktıgı halde mı parasını wermedıler
tarafından
Yok cnm çıktımı dşye sormaya gitmiş o da çıkmadıgını çıkan kişilerde dagıtımın yapıldığını ve bittiğini söylemiş
(317 puan) tarafından
anladım kuzum banada cıktı dıe gozuktu ama cıkmamıs cok uzuldum ::(
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Artık dağıtım olmayacakmı
(1,242 puan) tarafından
Yok hepsini bayram öncesi verip çıkarttılar aradan.
tarafından
Hayır bitmiş
(339 puan) tarafından
Hayır kuzum öyle olur mu benim eltime cıktı bugün dağıtım daha olmadi yanlısın var senin
0 oy
tarafından
Millet 3. Fazi aldi 1 kez bile alamadik nasil morelim bozuluyor yahu 7 aydir surec devam ediyor diyor mubarek ne malim mülküm varmis araştır araştır bitiremediler teyzem emekli 3 kez aldi ulan bu nasil adalet nasil sistem bende TC vatandasiyim yardimi veriyorsa kimse babasinin hayrina vermiyor benden ne kadar vergi alıyor verdigi para çeyreği bile etmez çeyreğini bile göremedik bu ay sadece 45 tl elektrikten vergi alıyor vallahi haram olsun verdiğim o vergiler 
tarafından
Annemlerde aynı durumda çok üzüldüm babam 1 yıldır işsiz evleri kira bu adama çıkmıyorsa diyecek sözüm yok
0 oy
(426 puan) tarafından
Wallahi ben kizimla ortada kaldim esimden bosanacam die sadece ustumdeki elbiseyle ciktm ewden 6 aylik kizidma kucagimda ciktik ewden hic haberm yoktu duyunca bana cikmaz die umudumda yoktu zaten ama bi e devlete baktmki yatmis daha ben kimden kizim icin bez parasi isteyecem ustundeki elbsieyle ciktim neysle kiza iki kazak pantolon alacam derken bu yetisti kul skismayinca hizir yetismezmis derler aynende oyle oldu walla cok sukur diyorum rabbim ihityaci olan herkese versin 
tarafından
İyiki çıkmış sana cnm ama inan bir çok insan onun umuduyla e devlete girip kontrol ediyo ama yok
0 oy
(339 puan) tarafından
Nasıl bitmiş canım bayrama kadar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 466 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 4,373 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Sila (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 642 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 387 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mini_k Kelebe_k (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,739 soru

24,405,260 cevap

350,452 kullanıcı

...