0 oy
356 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

4 tavşanindam biri öldü :'( hayvan mezarlığına gömülecek çocuklarim üzüntüden maf oldular:'(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
İste buyuzden hicbisi alma taraftari degilim. Su hayvanlar ne zaman olcegi belli olmuyor cok uzuluyor insan 
tarafından
Ay yok daha neler ya
tarafından
Canım yanlış anlama ama bizlerin de ne zaman öleceği belli değil o zaman doğurmamız da mantıksız olur. Şu şekilde düşün sokakta açlıkla sefaletle değil de evde karnı tok sevilerek ölmüş olacak. Ve öbür tarafta da senin için konuşup toprak olacak bir can.
tarafından
Vicdansiz hay.van mezarlığı üsretsiz olmasaydı ormana gömerdim yine ben hayvanlari insanlardan da çok seviyorum ölen kaynanam olsaydı Yada kaynım bu kada üzülmezdim
tarafından
Kbrahcglu_38 haklısın canım da fazla çocuklarim adında üzüldüm yılardır yanımızda birde
tarafından
Haklisin. Doğru tabi
-Reklam-
0 oy
(1,267 puan) tarafından

Off Allah sabır versin canım :'(

tarafından
Sağol canim
0 oy
tarafından
Başınız sağ olsun , Allah sabır versin. 
tarafından
Amin sağol canım
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Tavsan için demiyorum ama cocuklarımız yenilebilen ve yenilmeyen hayvanları ögretelim lütfen. Yenilebilen hayvanlar abaglanmasını engelliyebiliriz boyle
(12,026 puan) tarafından
Yani örnek tavuk mesela görünce ciick bile yapsanız onu anlatın yedigimizi ihtiyacımız oldugunu allahın onu yememiz için yarattıgını
(12,026 puan) tarafından
Ben soyle örnek vereyim canım benşm kızla arkadasın kız arası 3 ay. Ben kızımı yolda vs tavuk gördügü zaman bak annecim cick ama bunu biz yiyoruz diye anlattım hep. Arkadas sev annecim cick dedi sadece simdi onun kız agzına et koymuyor. Ve kedi köpegide yenilen bir hayvan sanıyor.
(1,615 puan) tarafından
Özgecim ben hiç kızıma öyle söylemedim ama kızım et falan yer hep kuşları kedileri köpekleri de çok sever
(12,026 puan) tarafından
Mesela kurbanı da cok dogal ve dogru algılıyor. Tabi ki asla göstermedik ama
(1,615 puan) tarafından
Yani bizde göstermedik hiç zaten şuan 3 yaşında
0 oy
(163,313 puan) tarafından
uuuff cok zor cocuklar icin
tarafından
Aynen bende çocuklar üzülüyorum keşke tavşanın yerine kaynanam gitseydi
0 oy
tarafından
Oy kuzum benim kız kardeşimin tavsanini da gözü önünde sansar kapmış dinden beri ağlıyor 
tarafından
:(((hayvanlara da çok üzülüyorum
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Benim muhabbet kuşum öldü kendime zor gelmistim
tarafından
Allah sabır versin
0 oy
tarafından
Başın sağ olsun Canım bizim de geçen hafta köpeğimiz vefat etti hastanede oğluma Daha bir hafta falan oldu söyleyeli İki hafta kadar olmuştu zaten öldürüyor köpeğimizin artık en sonunda söylemek zorunda kaldık çok ağladı eşim onu ikna etti hasta olduğunu yaşama Olasılığın olmadığını anlattı Şu anda çocuklar bir şey demiyorlar hani köpek alalım hayvan alalım demiyorlar Ama ben çok ağladım insan baktı bir şeyin öldüğünü görmesi çok fazla canını yakıyor
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Başınız sağolsun canım keşke öldüğünü bikmeselerdi yerine bir tane katardınız anlarmıydı ama bilmiyorum 
tarafından
Aynısından zor bulurduk canım, sağol canım
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin
tarafından
Amin canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,525 soru

24,045,860 cevap

329,391 kullanıcı