0 oy
1,373 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (72 puan) tarafından
Eşinize  yaninda yatarken uyma numarasi yaparmisiniz genelde gece esim benden once uyuyor bende gecen gündüz yaninda uzanirken numara yaptm hemen üstümü örttü  baktı uyorum yavasca animdan gözümden öptü  sonra sarıldı beni izledi bu hoşuma  gitti  bidaha yaptim bende sizde yaparmisiniz eşinize  böyle  seyler  amacim tepkisiydi ne yapacaydi o kadar narin dokunuyorki uyanacam diyede kiyamiyor dokunmaya sizinde esiniz böylemi   iyiki böyle  bi ese sahibim 

30 Cevaplar

0 oy
(1,014 puan) tarafından
Masallh cnm hep ilk günkü gibi olsun aşkınız
(72 puan) tarafından
Amin insallah nisanlanmadan once sigara içiyormuş  birakmazsan olmaz dedim birakti o gundur icmez hic şükür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben genelde :D fanfini finfondan kurtulmak için yaparım ahahaha
0 oy
(3,834 puan) tarafından
bende yaptım da senin gibi optu falan aaa diyorum ne kadar şefkatli falan meğerse fark etmiş numara yaptigimi. bi kaç gun sonra dedi ki ne gerek var niye yaptın diye dalga gecti bide. :D bizimki yemez o numaraları cin gibidir
(72 puan) tarafından
2 sefer yaptm hic anlamadi anlasa gidiklardi hemen yavasca battaniye aldii bataniye ayak ucunda ustum acikti  hemn yavasca aldi bi 5dk snra actim gözümü :-)  yoksa numaraci derdi anlasaydi esin gibi
(3,834 puan) tarafından
anlamadigi daha iyi olmuş senin için bosver arada böyle kandırırsın mutlu olursunuz :)
(72 puan) tarafından
Aynen canim uyanikken yaptığından daha tatli oluyor
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Bende yaptım ama kızmasın diye uyku düzenimiz çok farklı o uyanınca ben yatıyorum gibi bir şey 
(72 puan) tarafından
Benimki hic kizmaz  kanepede uymayi sever en cok   bnde  bu firsat.diyom yapiom
0 oy
tarafından
Bizimki de yapardı :)  şimdi de  yavaş ca çıkar odadan 
(72 puan) tarafından
Bizimki kalkamaz uyanirim dye  :)
tarafından
Ne güzel
0 oy
(15 puan) tarafından
En swvdigimden bende yapiyorum bazen :))) 
0 oy
(402 puan) tarafından
O kadar romantıktır kı gelir uyandırır sagolsun oper eder askım kalk uyuma cay koy içelim veya kahve yap ıclim der uyuyorum hiç saygı yok yanı 
(72 puan) tarafından
:) bizimkide evde olursa  aksam der nezamandr kahve yapmiyon kalkta yp iciyim der bana yasaklar hamileyim dye
(402 puan) tarafından
Cok romantikler yontulmamıs kütük hamileykrn yapar arada bir yapar da sagolsun da uyurken en sınır oldugum uyandırılmaktır
0 oy
tarafından

Benimkide asla uyutmuyor beraber uyucaz ya burnumu oynar ya elimi kolumu ısırır geçen gündüz uyumuş kalmışım bahane bulamamış yağmur yağacak diye uyandırdı :D

(72 puan) tarafından
Bizimki uyanacam  diye korkar bazen agrim var derim yatarim yanina  gecen elimi cekmis kendi masaj yapiyodu
tarafından
Yok asla bensiz uyumaz bey efendi önce uyuyamam :)
0 oy
(402 puan) tarafından
Bende bi numara yapayım ne yapacak derim ama numaraya gerek kalmadan gercekten uyurum ve bişi anlamam
tarafından
Affet bacım güldüm :D
(402 puan) tarafından
Yok ya hemen uyuyprum uykum hafıftır ama 2 cocuk olunca yattıgım yerde uyuuorım valla numara yapmadna uyuyom bazen konusuyor esim duyuyom ama anlamıyom bile uykudan uyanırsam uyuyamam ben :)
(402 puan) tarafından
Gül kız gül :)))
(72 puan) tarafından
:) Bazen durduyom sussun dye vallaha napiyim  o uyuyo ben koyun sayıyorum
(402 puan) tarafından
Öyle zmanlarda uyumak için hep hayal kurarım ben
0 oy
(613 puan) tarafından
Gülümsedim :) hiç numara yapmadım. Uykum çok hafiftir. Uyursam gelir üstümü örter uyandırma ak için nefes almaz. Allah'ım onunla birlikte güzel sağlıklı upuzun bir ömür versin bana. Dünyamı cennet yaptı çok şükür <3

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 620 göst.
0 oy
15 cevap 660 göst.
16 Nisan 2020 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 537 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 543 göst.

Kategoriler