0 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından
Kizlae günlerdir hatta aylardır düşün düşün kafayı yedim esimin bas agrisi için doktora falan gitti kac defa post açtım belki hatırlayan olur bugun de özele gitti devlette emar cekindi ama 10 gun sorma cikar sonuç dediler bizde korktuk bi qm önce çıksın diye şükür emarq girdi sonuçlar temiz stres kaynakli demis doktor SELECTRA 25 MG vermis antidepresan bırakırken cok zor bırakır mı daha önce kullanan oldu mu birakaz dozu yükseltir diye korkuyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından
Hayır en düşük antideprasanlardan biri umarım işe yarar eşinizde
(123 puan) tarafından
Inslah psikolojik sikintisi yok ama niye verdi bilmiyorum
(2,587 puan) tarafından
Bende sürekli bayılıyordum sebepsizce hemde psikolojik olduğunu söyleyip bana da vermişlerdi ama pek işe yaramadı daha ağırlarını kullandım içeriğini okuyun ilacın endişe etmeyin
(123 puan) tarafından
Tesekurler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anneannem içiyordu ağır bir ilaç ama yeterki şifası olsun gerisinin ne önemi var. 
(123 puan) tarafından
Oyle ama yinede omur boyu Rabbım kimseyi ilacla yaşatmasın sürekli dozu artarak kullanmak bırakmamak zor
tarafından
Ömür boyu kullanılacak bi ilaç değil eşiniz illaki düzelecek kendini iyi hissettiği zaman olacaktır. O zaman da dozu azaltarak yavaş yavaş bırakılır sıkmayın canınızı
(123 puan) tarafından
Haklısınız Allah razı olsun
0 oy
(344 puan) tarafından
Dozajı çok düşük canım endişe etmeyin 
(123 puan) tarafından
Saol canım istediği zaman  birakir yani bide ne zaman mutlu etmeye başlar acana
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Bendr kullandım baş dönmesi falan yaptı bende bıraktım ama bu tarz ilaçlar bağımlılık yapıyor ve asla kendi başına bırakmamak gerekiyor geçmiş olsun eşine Allah şifa versin 
(123 puan) tarafından
Ilaci bırakırken mi bas donmesi yaptı canim kullanırken mi. Evet bende korkuyorum bağımlılık yapar diye
(1,064 puan) tarafından
Kullanırken yan etki yaptı canım
0 oy
tarafından
Kullanıyorum kuzum düşük bir ilaç tam rahatlama olmadı bende ikinci kutu bitti ama kötü de etmedi yan etkisi yok denecek kadar az ama herkeste aynı etkiyi bırakmaz
0 oy
tarafından
İyi aman tümor olmasın da. Ben çok çektim stresten baş ağrısı hem de sinüzit olduğundan çok zordu ama bana vermedi antidepresan 
(123 puan) tarafından
Yaaa aynen öyle ne korkular cektim benim panik atagim nuksetti düşünmekten gerilim tipi demjs sinirsel agri demis noroloji
tarafından
Allah şifa versin canım
0 oy
tarafından
50 mg kullanmıştım çok iyi geldi 6 ay sonra yavaş yavaş bıraktım
(123 puan) tarafından
Yarim yarim mi bıraktınız nasil yavaş yavaş bırakılıyor
tarafından
Birakcagim zaman yarım kullanmaya başladım 2 hafta falannyarim kullanip bitirdim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.b7az21 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 281 göst.
20 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Djdjjdhd (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
16 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,574 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,606 soru

24,157,377 cevap

335,174 kullanıcı

...