0 oy
1,026 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Çok ezildim ezdiler ailesi ve kendi kaçırdı beni ailesi istemedi aşağılıkmisim gbi ezdiler ona buna geri vercez demişler eşim vermedi ama o anki şeyle evlendm keşke evlenmeseydim düğün yapacaz dediler istediğim gbi olmdi dugun günü kavga ciakrdilar küfürler havada uçuştu eşimde dahil banada edildi küfür görmezden geldm altın taktılar heosini aldılar iki bilezik verdiler elime iki gün sonra bozdurdular alacaklardı onu vermedm ev eşyası alicam diye bir koltuk takımı alıp çıktım ordan hiç bsy almadılar eşimde dahil zamnla olur dedim farelerin içinde yasadm aylarca elimde çamaşır yikadm eşim hiç görmedi bunaltı babası ev sattı zorla beyaz eşyamı aldrdm elin televizyonunu getirdiler buz dolabini onu kullandm  sustum hep tabi kimse sevmiyordu beni hep uzduler pis dediler bana neler neler unutamıyorum ya eşimde anlayışsız bı yanım ayrılmak istiyor bi yanım çocuk var diye duruyor napicam ben şiddette gördüm hamileyken lohusayken yeni yeni durdu diyebilirim ama sürekli döverim diyor uzak duruyorum ondn sövüyor bana sürekli ilgi sıfır sevgisi var gbi ama yok gbi kararsızım umursamaz bana eve bsy istesem ne gerek vr diyor sürekli anlayamıyorum essek gbi para basıyor işi var çok şükür ama yok bize yok napayım ben akıl verin Allah icin

11 Cevaplar

+1 oy
(940 puan) tarafından
Allaha havale et beddua etme bak beddua edersen işin rast gitmez allaha havale et 

Allahım hiç iyi bir küp değilim ama benim ahım beni uzuenlerde kalmıyor o yüzden sabret 
(940 puan) tarafından
Bende ilk evlendiğinde hergun sinir krizi geçirip sabah hiçbirşey yokmuş gibi ise gidiyordum
Ama sana tavsiyem ezdirme kendini ben hiç ezdirmedim benim yaotigimi başkası yapsaydı inanki hürrem olsam sultan olsam kocam boşanalım derdi

Ama şuan herkes benden çekiniyor
(2,350 puan) tarafından
Bende ezilmicem artk biraz önce tartıştık geçtim odaya yüzüne bakmadan yemek ye ye diyip duruyor işine bak dedim muhattab olmicam pişman olacaksın dedim
(940 puan) tarafından
Aynen öyle yap yüz verme az konuş kısa cevap ver ama mesela yemek ver birşey isteyince ver ki pişman olsun anladın mı

Ben bazen tartisiriz öyle yaparım nasıl pişman oluo gelir
(2,350 puan) tarafından
Bu olmuyor inanki olmuyor bak intahar ettim doğdu beni dudağımı patlattı o gece intahar ettim kesinlikle pişman olmadı olamaz bu
(940 puan) tarafından
Halla halla bebeğin var mı
-Reklam-
+1 oy
(1,049 puan) tarafından
Ailen arkandaysa durma git ilerde bir tane daha cocuk olsa napicaksin o evde cocuk pskolojisimi kalir en azindan 1 taneyi oyle boyle sen buyutursun calisirsin 
(2,350 puan) tarafından
Biraz beklicem şöyle bir hafta falan dicemi dedim ben ona eğer devam ederse çeke rgiderim
0 oy
(447 puan) tarafından
Yarına kalır yanlarına kalmaz..
(2,350 puan) tarafından
İnslalah
0 oy
tarafından
canim kacinca kactigin kisinin ailesi de ezer, birsey de yapmazlar cunku afedersin ama hazir sahipsiz bulmuslar ezerler tabii. bunu insan olanlar yapmaz orasi ayri.. lakin esin sana saygi duymali seni ezdirmemeli ve sahip cikmaliydi lakin o yapmasi gerekeni yapmamis.. bilemedim bosan demek kolay acikcasi ama bosanmak zor
(940 puan) tarafından
Çalışıyor musun işin gücün var mı
(940 puan) tarafından
Ayrı eve geçmek mantıklı gelmedi
Bak eşinin ailesini boşver
Eşine yoğunlaş eşinle konuş böyle mı gidecek de aileler karışmasın bana kalırsa siz iyi okursunuz belki ama aileler unutmuyor kinleniyor
(2,350 puan) tarafından
Ben istemiyorum onu artk
(940 puan) tarafından
O zaman otur konuş ayrılalım de canım sakince
tarafından
canim aileni sakin tutarak olanlarin belkide hepsini anlatmayarak konusabilirsin bu kadarini bilin dersin zor durum
0 oy
tarafından
Eşin bi evi yapacak güçte değilse neden kaçırdı ki sorumluluğu alıp evini kurmalıydı ailesine de emrivaki bi durum 
(2,350 puan) tarafından
Ezildim hep birkim yap öyle evlenelim dedim var dedi kaçtık hiç bsyi yoktu evim var dedi megersem babasınınmis orda burda dolaştık sokakata yattık hatta günlerce aç kaldık sevdiğim için sustum o yanımdaydı ya yeterdi bana inan bir  ağacın altına sığınıp orda geçirdik sokaklarda kaldığımız geceleri
tarafından
Eşinin ailesinden önce suç eşinde. Seni kandırıp kaçırmış sonra perişan etmiş Allah iyi etsin
(2,350 puan) tarafından
Kandırdı işte beni sonra evin vardı dedim sen benim evim icinmi kaçtın irzini naptigim dedi o gün anladm ama çok geecti
tarafından
Çok zor bir durum ya aşk karın doyurmuyo diye boşa dememisler :/
(2,350 puan) tarafından
Doyurmuyor bacım annem beni mutsuz görünce demiştik sana aşk karın duyurmuyor diye haklsn anne dedim annem diyor güzelliğini heda ettin onun yüzünden sen kimlere layiktin sen sececektin onlar seni dil diyordu çok haklyms
0 oy
tarafından
Bosan döverim ne ya o adam bir canavar kusura bakma 
(2,350 puan) tarafından
Haklısın sonuna kadar keşke çocuk olmadan gideydim keske
0 oy
tarafından
Kaçarak evlenip el üstünde tutulan görmedim ben ama eşindende kaynaklı sorunlar var aile terapisi veya tek kendin için terapi bakabilirsin eski düşünmek seni her zaman yıpratır 
0 oy
(740 puan) tarafından
Ramana gnu  allaha havale et. Boş ver      vicdandılar bence  ayrıl bunla hayat geçmez 
0 oy
tarafından
Sen eşine atacağın msji görümceye atan değil misin ne ara boşanmaya geldiniz daha yeni akşam fan Fin demedin mi 
(2,350 puan) tarafından
Ben ayakta tutuyorum bu iliskisyi
0 oy
(934 puan) tarafından
Neden kaçtn ailen vermedi mi 
0 oy
(426 puan) tarafından
Canm benimde ailem istemedi ama ben evlendim telli duvakli hersey dort dortluk sekilde ewlendim hic borclu olmadan evlendim esimin hic borcu yoktu yani ama sordan suan iyi misiniz annemin evindeyim psikolojik ve fiziksel siddette gordum kovuldumda zaten adam kendi karaktersiz oldugu icn bana iyi olmasni bekleyemezdim hata ettim herkes yapma etme dedi bn dinlemedim ewlendim ama o kadr pismanim ki bi kizim var ve simdi dusunuyrmda bosanmasam kizimda byle pislik bi adamin yaninda buyuyecek ve daha kotu olacak o yuzden bosanmaya karar verdm ewladim icin sustum ama ewladima aslinda kotuluk yaptgmi anladm ve ayaklarmin ustunde durmaya kiziima hem anne hem baba olmaya karar werdm varsa sennde imkanin ve sandin biran once kurtulmaya bak seni zan altinda birakmak istemiyrm ama inanki duzelmiyrlar ben hep sabrettm 1.5 yil bekledm ama gitgide kotu oldu ve byle devam edemeyecegimi anladm vazgectm bnde cok sevdim oda benm pesimden 8 yil geldi inandm ama keske inanmasaymisim diyrm hep yinede cok gec olmadan gozum acildi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 888 göst.
20 Mart 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 839 göst.
0 oy
11 cevap 903 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
3 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,371 soru

24,153,314 cevap

335,013 kullanıcı

...