0 oy
240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (74 puan) tarafından
Pandemi sosyal destek başvurusu kimlere çıkıyor ve başvurudan kaç gün sonra çıkıyor bilgisi olan var mı?

4 Cevaplar

+4 oy
(5,908 puan) tarafından
Haketmiyenlere zenginlere çıkıyor evi arabası işi gücü olanlara çıkıyor kiradaymış eşi çalışmıyanmış bunlara çıkmaz boşuna uğraşma cnm
(74 puan) tarafından
Ben işsizim eşim çalışıyor araba yok ev yok kiradayız çıkar mı sizce
(273 puan) tarafından
Aynen öyle valla doğru söyledin duyuyorum 3 defa almışlar. Biz bir kere aldık e devlet te  1 defa alındığı için kabul edilmiyormus.
(5,908 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İlknuray kuzum Allah bilir  ama pek sanmam

Kübra valaha öyle biri var evi var kendisi eşi çalışıyor 2 sefer  çıktı
İlkez dün başvurdum sonuç kapsam dışı faz 1 2 dedi
(2,213 puan) tarafından
Hayy ağzına sağlık. Cevremde nekadar zengin var çıktı aylardir ışsiz olan biz yeni doğum yaptım 3 kuruşa muhtaçken çıkmadı. Rabbim hayırlı kapılar açsın
(5,908 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun inşallah cnm valaha çok iyi anlıyorum seni eşim 5 aydır 1 ay tek çalıştı ücretsiz izinde ve baş vurdum yok çıkamadı ama onun dışında hakketmiyen binlerce kişiye çıktı
(2,213 puan) tarafından
Aynen öyle valla eşim minibüs şoförü yasaklardı kısıtlamalardi derken çalışmıyor hep evde heryer kapalı başka iş de bulamıyoruz. Ödümüz kopuyor bi masraf çıkacak allah korusun hastaneye gidecez diye çünkü yok olmayanla napalim. Bi sürü borç kredi. Inan aylık gelirimiz 9 bindi şimdi sıfır gelir olmadığı gibi gider aylardir bu haldeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun bitsin biran önce bu illet
(5,908 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun inşallah canım vallaha çok zor benim eşim de alışveriş merkezinde depoda çalışıyordu oda şu an çalışmıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
30 nisanda basvuru gorunuyor ama esim ben basvurmadim diyor bende ayni sekilde 5 inde çıktığını gördüm 
0 oy
tarafından
Valla ben ilk 2 fazı aldım, bilmeden ikinci fazdan sonra tekrar başvuru da bulunmuştum. Onu baz almışlar ve tekrar yatmış bana. Ben ikincisine başvuru da bulunmamıştım 1 ve 2 den faydalananlara yatmıyor denildiği için
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Evde sigortalı var mı varsa çıkması şans
(74 puan) tarafından
Eşim esnaf. Bağkurlu yani. Kendi dükkanı var
(2,321 puan) tarafından
Çıkması zor bnce

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 273 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ilknuray (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
0 oy
4 cevap 255 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 200 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,297 soru

24,056,383 cevap

329,928 kullanıcı

...