0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kimisi gidip aldım diyor da emin olayım diye yazdım buraya. Şimdi gidip almazsam eve mi geliyor nasıl oluyor sistem o kadar yoğun ki bugün 1 kere girdim yatan bir para göründü sonra emin olmak için tekrar deniyorum ama sistem yoğunluğundan bir türlü görünmüyor 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aciklama kısmında ne yaziyorsa o eve yazıyorsa eger eve gelecek
tarafından
İşte giremedim ki baktım var o arada bebeğim ağlayınca bakamadım ayrıntılı bile sonra da tekrar giremedim neyse o zaman yoğunluk geçtiğinde tekrar bakarım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Emin olmak istemen çok doğal fakat yine aynı cevap lari alacaksınız.    Kimi eve gelecek diyecek kime PTT den aldık diyecek

tarafından
Ay acaba neye göre eve geliyor onu da anlamadım ki, yoğunluk olmasa tekrar incelicem ama yoğunluk var fazlasıyla
0 oy
(113 puan) tarafından
Nerden baktınız yatan parayı :) e devlettrn mi 
tarafından
Evet canım e devlete girip PTT kurum ödemeleri kısmına baktım
(113 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Dün pttye gidp çektim 65 yaş üstü olanlara eve gelecek dediler kuzum 
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Bana mesaj geldi konutta ödeme diye bu sabah polis getirdi herkese farklı yasakları bekleyebilirsen gelmez ise git çek 
tarafından
Bana gelen mesaj yoktu o zaman sistemde görün0r yoğunluk geçince tekrar bakayım
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bana dün eve getirdiler
tarafından
Mesaj birşey gelmiş miydi
(3,135 puan) tarafından
Komşum söyledi adını listede gördüm kimliği al aşağı gel para dağıtıyorlar dedi
0 oy
(17,680 puan) tarafından
Valla canım annemin baktık e devletten gozukmuyodu bile bugün PTT görevlisi ve mahalle muhtari getirip verdiler parayi
tarafından
Anladım canım bakalım bende bekleyim bari
0 oy
(979 puan) tarafından
Konutta ödeme yazıyorsa eve glir. Bnmki  öyleydi eve gldi
tarafından
Görmedim ki öyle birşey de neyse artık
0 oy
tarafından
Ben bugün PTT ye gittim güvenliğe sordu eşim o da postanenin güvenliğine yönlendirmiş o hadsiz de bağıra bağıra 1100 lirayı kim bekliyor diye bağırdı el kaldırdık evinize gidin eve gelecek içerde para vermiyoruz biz diye azarlayip yolladı polisler eve getirecekmis hadi eşim arabayla götürmüştü beni oraya yurumedim ama yaşlı amcalar teyzeler doluydu yoldan geçenler hep döndü baktı Kısacası bende kimlik ile alabilirsiniz yazıyordu ama eve gonderildik 
tarafından
Anladım canım, iyi ki öyle bir duruma ben düşmedim yoksa sanırım kendimi tutumayıp o adamın üzerine zıplardım. Bekleyeyim bari
tarafından
Hamile olmasaydım bende aynısını yapardım , eşim benim yerime yürüdü güvenliğin üstüne de zor tuttum bekleyeceğiz artık ihtiyacın varsa böyle muamele görüyorsun işte.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 270 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Merakli23 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 218 göst.