0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 15 inde 22 aylık olucak iki yaşını beklemeli miyim bilmiyorum.. züheyr ben çiş yapıyorum dediğimde tuvalete gittiğimi biliyor ama ilk çocuk o kadar tecrübesizim ki.. ne yapmam gerek nasıl yapacağım tecrübeli anneler bana tuvalet eğitimi serüveninizi anlatır mısınız ??? ❤️❤️

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yağmurcuğum bebeğin hazırsa bekleme. Brmim kız 19 aylıktı bezi attı gitti tuvalete. 

Sana tavsiyem klozet kapağı al klozete alıştır. Temiz ve rahat oluyor. 
tarafından
Evde hem alaturka hem klozet var kuzum ay çok kararsız kaldım ben
tarafından
Tmm askim bizde de var da ama dışarı bir yere gittin falan olmayabilir ne bilim o açıdan dedim bende baslicam yaz gelmedi daha buralaea
tarafından
Aslinda haklisin ama ben hijyen bakimindan baktim hani ustleri baslarina sicramasin kirlenmesin diye
Ama klozette pek hijyenik degil tabi oglum 9 yasinda  ben daha bu sene alaturka tuvalete alistirdik yaptigim dogru degil biliyorum sjj
tarafından
Alıştırmakla alakalı bence. Klozete alıştırdım ama dışarı ormanlık dağlık yere gidince tuvalet yok mecbur bi köşeye yapardı oturarak yapmayı öğrendi. Gittiği yerlerde de yaptı hep alaturkaya.
Lazımlığa göre klozet daha temiz geliyor bana. Sifonu bas aksın gitsin. Bezi bırakmak sadece çocuk için değişiklik olacak lazımlık kullanınca. Anne yine o pisliği temizleyecek.
Herkesin kendi tercihi nihayetinde.
tarafından
Biraz da miniklerin tercihi iste lazimlikta ayagi yere basinca özgüven olusuyormus diye okumustum
-Reklam-
0 oy
(16,791 puan) tarafından
Bende şurada alayım yerimi bizde 27 ayligiz ama tıs kaka bilmez hala 
tarafından
Vallah içime dert olmuş kuzum :( inşallah çabuk alisirlar
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Bizim bugun 7. Gunumiz 2 gündür soluyor kesinlikle başlamalısın canim
tarafından
Kaç aylık çiçeğim durukuş? ❤️
tarafından
Canım sizin daha uzun zaman olmadı mı sadece 7 gün mu ara mi verdiniz
(4,285 puan) tarafından
27 aylik duru bitanem yok 7gundur bez bağlamiyoruz 5.gunden itibaren öğrendi sukur
tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah benim bebiş te çabuk öğrenir gece tuvalete kaldırıyor musun kuzum
(4,285 puan) tarafından
İlk gece kaldırdım cok ağır uykusu çok ağladı bende kaldirmadim altına bebek bakım örtüsü erdim sivi geçirmiyor ya onlar hiç gece altını yapmadi
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Ayy oğlum 1 yaşını geçti bende araştırıyorum klozet kapak alma taraftarıyım ya 
tarafından
Of bilemedim ki kuzum ya ikisini de alıp deniyim diyorum yada önce kapak alayım korkarsa lazimlik alayım
0 oy
tarafından
Bu gün neden çok sakin la buralar :(((
0 oy
tarafından
Sen anlarsın zaten canım çocuk san cevap veriyor mu kaka Cis yaptiginda belli ediyormu her çocuk farklıdır yaş sinirlamasina bakma sen
tarafından
Her sabah 9 gibi kakasını yaoiyor kuzum bu gün bezini değiştirirken ayyy çiş yapmışsın piss dedim çiş ayyy pisss dedi o da eşimi gönderdin şimdi açık yer bulursa mahalle arasında falan klozet kapağı alsın dediğin gibi korkarsa lazimlik ile denerim
tarafından
Benimki korktu ve lazimliga şimdi ikinciyi kendi soyledu ve oturdu yaptı çok şükür azminin meyvesini alıyor gibiyim ama deneyecksij her yolu yapacak bişey yok öğrenecekler bir sekilde

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 665 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 519 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 693 göst.