0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (963 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ya kizlar su bebek konusunda bisi dedigimiz zaman altina hemen biri o oyle oomaz diyor sinir basiyor kendi gorusum kardeşim kimse karisamaz herhalde sizede sinir basiyomu offf nasil sinir oluyorum boyle giciklara
notu ile kapatıldı: Sinir olacağınız postlari okumayiniz görmezden geliniz

7 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Post kapanır
(15,110 puan) tarafından
Ay kapandı, fato o nasıl kapatma fatoo*yoruma bak :) güldüm valla ya
Kozalak canım nasılsın, keyfin necedir
(963 puan) tarafından
Evet kapandi sorma ama onlara olan olmiyo biz sinir oluyoruz anneligimiz sorgulaniyo
(15,110 puan) tarafından
Anneliğibi sorgulayana çat diye ver cevabını kız. Ben normal bir konuda tersi fikir sunma sandım. Olay nasıl annesine gidiyorsa acımayın
(963 puan) tarafından
Yok canim anneligim sorgulaniyo nasil annesin bebegini korusun senden Allah cok ayip bu durum uzuyo beni cevap veriyorum ama cok saygisizlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkesin kendi fikirleri vardir ama kendine saklamasi lazim yardim isterse karsisindaki yardim eder 
(963 puan) tarafından
Boyle terbiyesiz insanlarin ne isi var ben anlamiyorum zaten
tarafından
Belki sana gore terbiyesizdir ama degildir belki baskalarina gore sen terbiyesizsindir bu boyledir insanlarin fikirleri ayni olamaz zaten
(963 puan) tarafından
Bana goremii peki sen nasil annesin Allah senden bebegini korusun senden dese hiri size yanlismi anlamis olurim gercekten saygisizmidir
tarafından
O tabiki saygisizdir canim haddini bildirmek gerekir oyle kisiye ama konunun kaynagini biilmedigim icin yuzeysel yorum yapmak durumundayim :)
(963 puan) tarafından
Oyle tabikideee canim ama cidden bu durum cok can skici
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Değmez ya sinirlenmeye 
(963 puan) tarafından
Hic sormaaa bazen bidr asiyolar terbiyesizlik yapiyolar
(5,914 puan) tarafından
Dengesizler işte
0 oy
(963 puan) tarafından
Uyari veren arkadaşım bi soru soran insan diyorum cevap veriyoruz akip veriyoruz herhalde bu uyari veren kendi direk yazamamis kendide atliyanlardan belli
0 oy
tarafından
Ne oldu ki cnm 
(963 puan) tarafından
Biri bisi sordugu zaman mesela fikir veriyoruz ya hemen o fikre atlayip sej ne bicim annesin o oyle oomaz diyolar bende hem sinir oluyorum hem uzuluyorum
tarafından
Ayy sorma cnm ya .bnada ayy o kadarlık bebeğe su yedirilir mi kaçıncı yüzyıl fln yada o nasl annelik o nasl düşünce ya sna bni yargıla mi dedim bna fikir ver dedm .bni yargıla desem post açarım zaten begenmiosan yorum yapan dimi.byle diyincede beğenmedi düşünceye ağır konusuyo diolar aslında alakası yok
(963 puan) tarafından
Heh al bendende o kadar o su konusunu sorma zafen canim bana doktorum ver diyo o kalkip nasil veriyon diyo sanki doktor sensin
tarafından
Kız bnm postum vardi  o kadar bebeğe verilir mi fln ama bebeğimi bir gör varya zekası gelişimi ayından 2ay büyük hesaplioz hep belki snn bebegn oyle dgl dye sanane dmi .bn sadece veriom siz diom dmi.yaa bırak ben artık o yüzden çok şık girmiom artık burya saçma saçma yorumlar var bazen ,soruyu oluom bakiom yargicilar toplanms  hiç cvp vermedn cikiom drek
(963 puan) tarafından
Ama oyalanmak icin giriyom biraya ben yakinda silicem bu uugulamada boyle saygisizlar oldugu surece kullanasi gelmiyo insanin
tarafından
Amann boşver verdikleri cevap bzm.istedgmz gbi deglms ya ondan sinir olyrmusuz öyle olsun
tarafından
Bnde ondan biraktm cnm çok arada giriom artık
(963 puan) tarafından
Bide belli kisiler var orda
tarafından
Aynn aynn aynı kişiler hep atarlı öbür kişiler de durun yapamayin diyen .bazen diom ula ne oli burda dağılın dağılın :Den iyisi girmiom bebegn takibine bakiom kaç gün ay omms tmm
(963 puan) tarafından
Ahaha aymrm kuzu:D
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Post kapanır bacı sende boşver olabiliyor böyle seyler
(963 puan) tarafından
Aman be bacim kapansin boşver o insanlar gercekten cok terbiyesiz
0 oy
tarafından
Belki yanlış bildiğin birşeyi düzeltmek adına yazıyorlar herşeye bu kadar alinmayin ya 
(963 puan) tarafından
Ben onlara değil terbiyesizlio yapanlara sinir oluyorum bana kalkmis anneligmi sorguliyolar nasıl annesin diye

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 217 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (3,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 330 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tatlianneee (1 puan) tarafından soruldu
+7 oy
16 cevap 843 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde melikeili (513 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,869 soru

24,104,211 cevap

332,604 kullanıcı

...