0 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

1 yasinda oglum var pek ckmyoz bi yere cok anne sütü alamadi

Bagskligi dusuktur diye korkuyorum dun annemlerle hastaneye gttk

Yeni covid atlattilar 1 hafta olmuştu

6 yaşindaki kardesimde gripti maskesiz bebegimi öptü elini agzina soktu bisey demedim baktim ileri gidiyo yapma diye kizdim

Sonra maskeni tak dedim 

Annem falan aldi kucagna yine demedim bsey

Sonra bebegm yeni yeni yuruyor surekli dusuyor yerde aldim kucagma annem onada kulp buldu sen cok sakınıyon bak bsey olur dedi

Eşim köye gtmek istedi annesigil gezen insanlar ben  istemedim anneme dedim gtmycem dye annem yine dedi cok sakinma

Ee ben sakinmayimda napaym 1 yasinda daha

Kendisi kardesimi dogurdugunda vrus yoktu ben herkese veriyodum senin gibi degldim diyor

Senjn zamaninda vrusmu vardi dedim haksizmiyim ya ne olabilirki sakınınca anlamadim

Ha bidd kaynanam her gun arar sakin gitme biyere markete bile gtme kocan gtsin ya ben çatlayimmi evde kocam gelene kadar heryer kapaniyor bu bebek hicmi hava almasin annem sakinma der kaynanam sakın der arada kaldim

6 Cevaplar

+2 oy
(1,849 puan) tarafından
Virüs var diyosun evde catlayacam bu cocuk hicmu hava almasin diyosun virüs var diyosun annenler seviyo kaynanaya gitmiyosun iyimisin?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla cnm bzde de butun herkes geçirdi bı biz olmadık .bde halası oğlumun hemşire hastanede işimiz olunca yanndyz hemşireler fln herkes sever eder sadece opmuolar 
tarafından
Sert davran cnm getrmm bdha fln de bn öyle yaptm bı iki kere
tarafından
Benim inadima öpüyolar inanki
tarafından
Kız yolarim ya bn onları götürme snde yada virüs kaparsa oğlum oldururm azı hakkımı helal etmem de .ben dedm oğluma en ufak virüs fln bsy olursa azraiiniz bnm dedm
tarafından
Ben bi kez kaynanama öpmeyin dedim sende ne kötü kalplisin diye bagrdi herkesin icinde bana ses edemedim
tarafından
Ben kötü kalpli deglm sen dusuncesizsin deseydin ya bn derdim valla olsun bebeğini korumak kötü kalplilikse öylesin Allah Allah sinir oldum
0 oy
tarafından
Haklisın virus var ona göre dikkat etmeleri lazım. Tabi ki sakınacaksın
tarafından
Cok sakinma bs3y olur dedi
tarafından
Hayır ya neden öyle kötü düşünüyor ki boşver sen kimseyi dinlenme koru bebeğini
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Benim bebeğim 9 aylık enfeksiyon kapmaması lazım rahatsızlığı var doktor uyardı dikkat etceksiniz diye ayda 1 kere giderim pandemi var diye onda da çok dikkat ederim benim neden olduğunu bildikleri halde dikkat etmemi hala arkamdan konuşuyorlar sakınıyorum diye ama bebek hastalansa hemen anne suçlanır o yüzden iyi yapıyorsun 
tarafından
Deglmi bu kez bakamadi derler
(3,675 puan) tarafından
Aynen öyle diyorlar benim başıma geldiği için
0 oy
tarafından
O zaman ben fanusun içinde buyutuyorum 
0 oy
tarafından
Anne sütü içmemekle virüsün hiç alakası bağışlık olayının yanından geven bir tane tarafı bile yok 25yasindayim anne sütü agizima gormemis eşim de 5yasina kadar emmiş korona olduk o iki hafta yetti ben ayakta sadece hafif bir baş ağrısı ile evin işini görüp çocuklara eşime baktim
tarafından
Icimi rahatlattn saol canm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,032 soru

24,439,303 cevap

353,164 kullanıcı

...