0 oy
949 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Nasıl yapacam bilmiyorum sürekli üzerine yapıyor yaptıktan sona anne bak çiş diyor ne lazimliga ötüyor ne tuvalete ötüyor ben napacam 30 aylık ya pes etmemeliyim biliyorum ama sabır kalmadı 

Dün gitmiş fayansa buyuk tuvaleti yapmış anne tuvalet düştü diyor Allah'tan halıları kaldırdım delirmemek elde değil keşke köyde olsaydim:'(

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sabret annesi öğrenir yakın zamanda 
tarafından
İnşallah canım çiş korkuyoruz valal :/
-Reklam-
+1 oy
(754 puan) tarafından
Canım sen tuvalete gittiğinde onu da götür sen yaparken seni izlesin tuvaletin cisin yeri burası gelince şöyle buraya yapalım yuvasına kavuşsun de bende 5 yaşında yigenime öyle öğrettim annesi ogretemedi
(754 puan) tarafından
Zor bir süreç canım sabırlı ol pes etme asla
(963 puan) tarafından
O 5 gene beim yigen 6 yasinda annesine zor geliyo hala alti baglaniyo
(754 puan) tarafından
Aaa o bırakmaz bezi canım o zaman
(963 puan) tarafından
Ay canim sormaaa zatn anasina zoe geliyo korkiyo o daha gece uyanamiyo diyo anacim bunlara zor gelmese ogretirlerdi coktan zaten beni annem 1 bucuk yasindan itibaren alistirmisr
(754 puan) tarafından
Aynen öyle canım doğru düzgün niye ilgilenmez insan evladı ile anlamıyorum
+1 oy
(81 puan) tarafından
Canım ilk çocuğumda kalabalıktı ailemiz zorladım ama ikinci be bebeğimde 22 aylıkken 1 haftada öğrettim öncelikle kimsenin karışmasına izin verme.Tuvalete yada lazimliga bir pano ayarla gulen yüzlü ve ağlar süratli stkerler varya onlarladan ayarla çişini tuvalete yapınca gulen yüz alkış felan Kızma sakın kal korkupma cesaretlendir sen 5 dakika bir götür tuvalete çişini yapınca heveskenir Allah'ım izniyle 
tarafından
Ama mesele suki ne tuvalete ne lazimliga oturyor
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Kac gun oldu baslayali
tarafından
Ayy seninki öğrenmiş maşallah benimki kaçıyor demekki sikistirmamak lazim
(4,285 puan) tarafından
Asla üstlenen sorma altına yapa yapa rahatsiz olacak ben her dakika sordum sormasam daha hızlı ogrenecekti belki
(6,074 puan) tarafından
Kızlar henüz bilgim yok ama lazimliga veya klozete oturunca eline tlf verseniz yine de yapmaz mı? Oglum 22 aylik bende bi taraftan başlasam diyorum ama galiba hazır değil
tarafından
Valla TLF versem de oturmuyor sıkılıyor
(4,285 puan) tarafından
Zorlama hatta sadeve külot atlet dursun altına yapınca da sakın tonla annecim olabilir bir daha  ki sefere lazimliga yaparsin diyebilirsin
0 oy
tarafından
:Dd çiş gelince söyle de kucakla wc götür bi yerden sonra kendi gider 
tarafından
Pis bişey olduğunu öğret dicem bende hatırlıyorum hayal meyal küçükken paçamdan düşmüştü :D annem 2 saat dövmüştü bida yapmamıştım ahahah
tarafından
Doveyimmi:))
tarafından
Hayır :DD tabiki beni dövdü diye dövme ama hani yapınca tepki göster sakin kalırsan hep yapar bağırmak da bilinç altında kalır mimikleriini kullan herhalde bilemem :DD
tarafından
Lan sjsjsjwjwjwjjejeje
tarafından
Ne la ahahha ben döv desem baba linç yerim beni dövdüler bişey olmadı :DDashshhs bende mi sorun acaba
0 oy
tarafından
Oğlum da 28 aylık ben de cesaret edemiyorum bir türlü şimdi annemdeyim yasak bitsin eve gidince baslicam inşallah korkuyorum valla burda denedim biraz ama ıı diyip kalkiyo yalnızken daha iyi olur diye erteledim 
tarafından
Çok zorluyor bazıları benim oğlum hala cisin farkında değil sanırım yada bilerek yap miyo
tarafından
Erkek çocukları daha geç öğreniyormuş işimiz zor
tarafından
Zor valla zor
0 oy
tarafından

Yaa kıyamam tuvalet düşdü deyişi oyş çok zor olacak zaten tatlım sabır 

tarafından
Rahime valla tuvalet düştü diyor ya:) canım valla binanın içinde cocukda napsin zorlanıyor köyde olsak ogrenirdi
tarafından
Öğrenecek pes etme benimki de öyle öyle öğrendi oraya buraya çişini yaparak falan
tarafından
Yok etmem büyük çünkü
tarafından
Evet inat ediyo ama başka çaresi yok
0 oy
tarafından
4 günde öğrenmez ki cnm en az 10 gün 
tarafından
On gün eve mi yapacak
tarafından
Yani benim kız 10 güne yakin işedi anca öğreniyorlar kaslari tutmayi
tarafından
Ay yapacak bişey yok öğrenecek 30 y az değil demi
tarafından
Bencede ben 27de falan öğrettim büyümüş artik
0 oy
tarafından
Canım alıştırma kilosu alsana
tarafından
Onuda onermiyolar napacam yapınca degismeyimmi
tarafından
Ben iki tane aldım cnm  daha küçük bnm oğlum bu denedim agladibkiymadm onnu takinca yapiyo eldiven tajkip yikiyon  dışkısını yptmi kolay oluyo
0 oy
tarafından

Tuvalet düştü:D olur cnm zamanla.yegenimde öyleydi.balkona koltuk arkasına yapardı.ogrendi sonunda.

tarafından
Yaa birde nasıl korkmuş bana bağırıyor ordan anneme anneme anneme nasıl bağırıyor bişi oldu sandım.gittim baktım uzaktan pokuna bakıyor anneee dustuu tuvalett diyo:))
tarafından
Aman dikkat et oynamasın cnm.
tarafından
Ay oynasa çıldırır dim
0 oy
tarafından
Dışarda öğretme Şansın varsa  dışarda öğret 
tarafından
Hava sicakti 2 hafta sürdü canm .gece  nasl  gideck korkyiyo  ve
tarafından
Bence  bana göre çabuk öğrendi yanlıs deyil ben  yeter ki  öğrensin diye  he rsey yaptm
tarafından
İyi canim ogrendiyse ne guzel :)
tarafından
Fatma Zehra ne dediğini birde ben anlasam:)
tarafından
KiZ  telefon donuyo
0 oy
tarafından
Tuvalete yaptıktan sonra bi sürpriz ver. Ben kızımı hemen bakkala götürüp isteği ne varsa almıştım tuvalet yaptığı için. Aşırı mutlu olmuştu bende çok mutlu olduğumu hep söyledim kızım tuvalette yapıyo diye şarkılar söyledim. Kakasını çişini öve öve bi hal oldum :))) ne güzel kaka yaptın ne güzel çiş yaptın diyodum hep çok şükür alıştık hiç altına kaçırma olmadı diyebilirim. Her tuvalette yaptıktan sonra oynuyorduk kızımla çok hoşuna gidiyordu tuvaleti böyle sevdirdim 
tarafından
Ve her an gözün üstüne olsun 10 dakikada bir sen götür tuvalete uzun süre bırakma
tarafından
Öyle yapıyorum ama oturmuyor kırk dakika mümkün değil yaa balkona biraksam
tarafından
Tlfndan çizgi film falan açsan oturmaz mı canım
tarafından
Yok canım hiç TLF bilmiyir bu zamana kadar vermedim
tarafından
Hmm anladım canım artık ne diyim Allah yardımcın olsun :)
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Canım zaten öyle öyle öğrenecek sen sanıyorsun ki çocuk hemencecik gidip oraya yapacak benim oğlum 3 yaşında öğrendi bizde halıları kaldırdık küçük tuvaletini parkeye yaptı birkaç kez büyüğünü Allah'tan hep tuvalete yetiştik bir iki olup öğrenmesine rağmen dışarıda kuma şuraya buraya işedigi yine oldu yani böyle böyle öğrendi her çocuk bir değil tuvalet eğitimi sabır işi birde çocuğa özgü kimisi birkaç günde öğrenir kimisi birkaç ayda
tarafından
Birkaç ay bu yaz öğrenmeli ya
(2,080 puan) tarafından
Öğrenir öğrenir merak etme bu kadar diyorsa öğrenir acele etme çocuk zamanı gelmeden istemez zaten sen ne yaparsan yap
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Ben de bir süredir uğraş veriyorum, oyuna dalınca kaçırıyo. Ne zaman tam oturacak bilmiyorum ve meraktayım :ermm:

tarafından
Erkek çocukları daha sıkıntilj galiba
(2,689 puan) tarafından
Seninki de mi erkek?
tarafından
Evet canim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 350 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.